آیا به دنبال آشنایی با وکیل اداره کار هستید؟ آیا می دانید کدام یک از موسسات معتبر در کلان شهر تهران خدماتی در زمینه اداره کار در اختیار شما قرار می دهد؟ دریافت خدمات وکیل اداره کار از جمله در خصوص شکایت از کارفرما ، برای بسیاری از کارگران بسیار مهم می باشد و به همین دلیل یافتن بهترین موسسات حقوقی معتبر هستند که امکان معرفی بهترین وکیل اداره کار را به این قشر پر تلاش و کم درآمد داشته باشند ،بسیار ضروری می باشد. در این مطلب به موضوع وکیل متخصص امور کارگر و کارفرما در تهران اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید…
در صورتی که شما تنها به دنبال دریافت خدمات مشاوره با وکیل اداره کار هستید و می خواهید از حق و حقوق خود در محل کار مطلع شوید، در هر نقطه ای از ایران که در حال زندگی باشید خواهید توانست در اسرع وقت از کارشناسان ما در موسسه حقوقی تهران وکیل به صورت آنلاین دریافت کنید. تلاش موسسه حقوقی تهران وکیل بر این بوده است که به ارائه خدمات جامعی به کارگران با کمترین هزینه بپردازد، برای همین ارائه خدمات ما به صورت رایگان بوده است. برای همین حتی در صورتی که نیاز به مشاوره تخصصی داشته باشید، تلاش می شود که این مشاوره ها با کمک بهترین وکیل اداره کار با دریافت کمترین هزینه در اختیار کارگران زحمتکش قرار گیرد.
شعب مربوط به اداره کار
شعبه های مختلفی وجود دارد که همگی در رابطه با این اداره در حال فعالیت می باشند و شما می توانید از طریقی با آن ها در ارتباط باشید. این شعب به شرح زیر هستند:
هیات تشخیص
اولین مرحله مربوط به شکایت از کارگر و کارفرما است که توسط شعب تشخیص انجام می شود. در این شعبه باید دادخواست توسط فرد به ثبت برسد و بعد از ارائه درخواست به شعبه؛ یک وقت برای رسیدگی تعیین می شود که نامه آن برای کارگر و کارفرما به صورت همزمان ارسال می گردد و در آن زمان باید هر دو (کارگر و کارفرما) برای رسیدگی به اختلف، به شعبه مدنظر مراجعه کنند.
هیات حل اختلاف
بعد از این رای توسط شعب تشخیص کارگر یا کارفرما تعیین شد، تنها 15 روز وقت دارید تا نسبت به رای صادر شده اعتراض کنید که در این شرایط نیازمند مراجعه به شعب حل اختلاف می باشد و اگر اولین بارتان است، حتما با یک وکیل اداره کار تهران تماس بگیرید. موسسه حقوقی تهران وکیل می تواند شما را در این مسیر یاری دهد.
نکته: وکیل اداره کار با تجربه ای که دارد می تواند شما را در زمینه پیشبرد پروندتان راهنمایی کند؛ به طور مثال نکات ظریف و حساسی وجود دارد که در این بین اگر شما به آن ها توجه نکنید، امکان دارد که شکایتتان برگشت بخورد و به هیچ جایی نرسد. پس سعی کنید که قبل از انجام این کار تنها یک بار با وکلای ما در موسسه تهران وکیل ارتباط برقرار نمایید.
ممکن است شما کارفرمایی باشید که می خواهد با ایجاد یک قرارداد کار محکم از کسب و کار و کارمندان خود محافظت کند؟ یا شاید کارگری هستید که احساس می کنید حق و حقوقش در محل کار پایمال شده است؟ هر چه که باشد، مشاوره با یک وکیل با تجربه اداره کار می تواند بینش و راهنمایی ارزشمندی را ارائه دهد. در این پست ، در مورد اهمیت داشتن یک وکیل کارگر و کارفرما در کنار شما در مورد مسائل قانون کار بحث خواهیم کرد. از درک آنچه باید در قراردادهای کار زمان استخدام گنجانده شود تا دانستن اینکه چه زمانی و در چه مواردی اقدامات قانونی لازم است، ما شما را تحت پوشش قرار می دهیم!
برای قرارداد کار به چه نکاتی توجه کنیم؟
هنگامی که صحبت از امنیت در کسب و کار و محافظت از کارمندان می شود، داشتن یک قرارداد کاری محکم کلیدی طلایی است. برای اطمینان از اینکه قرارداد شما از نظر قانونی معتبر است و تمام مبانی لازم را در بر می گیرد، باید به چند نکته توجه کنید.
در مرحله اول، مطمئن شوید که قرارداد شامل جزئیاتی مانند عنوان شغل، وظایف و مسئولیتها، ساعات کار، اطلاعات حقوق یا دستمزد ، ضمانت حسن انجام کار و هرگونه مزایا یا حقوقی است که ارائه میشود. این تضمین می کند که هر دو طرف درک روشنی از آنچه انتظار می رود، دارند. علاوه بر این، گنجاندن بندهای مربوط به فسخ قرارداد میتواند به جلوگیری از سوء تفاهمها کمک کند. مطمئن شوید که شرایطی را که تحت آن هر یک از طرفین میتواند قرارداد را فسخ کند و دورههای اخطار مورد نیاز را مشخص کنید.
مفاد مربوط به قراردادهای محرمانه یا بندهای غیررقابتی را در صورت وجود، برای صنعت خود در نظر بگیرید. با توجه دقیق به این جنبه های مهم قرارداد کارو با راهنمایی یک وکیل مجرب و متخصص در امور قانون کار، برای موفقیت در مدیریت روابط کارفرما و کارمند مجهزتر خواهید شد.
آنچه باید در مورد قانون کار بدانیم …
قانون کار مجموعه ای از قوانین و مقررات است که بر روابط بین کارفرمایان، کارگران و اتحادیه ها حاکم است. این بخش جنبه های مختلفی مانند روش های استخدام، ساعات کاری، دستمزدها، مزایا و بسته های جبرانی را پوشش می دهد. کارفرمایان باید از این قوانین پیروی کنند تا اطمینان حاصل شود که با کارگران آنها منصفانه رفتار می شود.
یکی از جنبه های مهم قانون کار تبعیض در محیط کار است. کارمندان نباید بر اساس جنسیت، نژاد یا مذهب مورد تبعیض قرار گیرند. تبعیض می تواند منجر به عواقب قانونی جدی برای کارفرما شود.
جنبه دیگری که طبق قانون کار باید در نظر گرفته شود، پرداخت اضافه کاری برای کارمندانی است که بیش از ساعات معمول کار می کنند. کارفرمایان باید به ازای هر ساعت کار بالاتر از حد استاندارد به کارگران خود غرامت پرداخت کنند. علاوه بر این، اقدامات ایمنی و بهداشتی باید توسط کارفرمایان مطابق با استانداردهای قانون کار اجرا شود. این شامل ارائه تجهیزات ایمن و پیروی از پروتکل های ایمنی در موقعیت های شغلی پرخطر مانند سایت های ساختمانی است.
درک قوانین کار هم برای کارفرمایان و هم برای کارمندان به طور یکسان ضروری است زیرا به جلوگیری از اختلافات قبل از بروز آنها کمک می کند و در عین حال یک محیط کار سالم را که در محدوده های قانونی ساخته شده است، ترویج می دهد.
در چه مواردی می توان از کارفرما شکایت کرد؟
به عنوان یک کارفرما، درک این نکته مهم است که شرایط خاصی وجود دارد که در آن ممکن است کارمندانتان از شما شکایت کنند. در اینجا برخی از رایج ترین دلایلی که کارفرمایان ممکن است با پیگرد قانونی روبرو شوند آورده شده است:
تبعیض: اگر کارمندی احساس کند که بر اساس نژاد، جنسیت، سن یا هر ویژگی محافظت شده دیگری مورد تبعیض قرار گرفته است، ممکن است از کارفرمای خود شکایت کند.
آزار و اذیت: مشابه ادعاهای تبعیض، اگر کارمندی در محل کار خود آزار و اذیت را تجربه کند و احساس کند که این وضعیت به اندازه کافی توسط کارفرمای او رسیدگی نشده است، ممکن است اقدامات قانونی را دنبال کند.
تخلف از دستمزد و ساعت کاری: کارفرمایان باید برای تمام ساعات کار به طور عادلانه حقوق کارگران را پرداخت کنند و قوانین حداقل دستمزد را رعایت کنند. عدم انجام این کار می تواند منجر به شکایت کارکنان شود که به دنبال دستمزدهای عقب افتاده و جریمه هستند.
اخراج غیرمنصفانه: اگر کارگران معتقد باشند که به طور غیرقانونی یا غیرمنصفانه اخراج شده اند، می توانند از کارفرمایان برای اخراج نادرست شکایت کنند.
در هر موردی که یک کارمند تصمیم به پیگیری قانونی علیه کارفرمای خود می کند، برای هر دو طرف ضروری است که قبل از ادامه کار از وکلای متخصص اداره کار مشاوره بگیرند.
در چه مواردی می توان از کارگر شکایت کرد؟
یک کارگر می تواند به دلایل مختلفی از جمله نقض قرارداد کار یا نقض سیاست های شرکت، مورد شکایت قرار گیرد. به عنوان مثال، اگر یک کارگر یدی به دلیل سهل انگاری به تجهیزات یا اموال شرکت آسیب برساند، کارفرما ممکن است از آنها برای جبران هزینه های تعمیرات شکایت کند.
یکی دیگر از دلایلی که ممکن است کارگر با پیگرد قانونی روبرو شود، سرقت از شرکت است. این شامل گرفتن لوازم اداری، مالکیت معنوی یا اختلاس وجوه است. کارفرمایان موظف به حفاظت از دارایی و شهرت خود هستند، بنابراین در صورت لزوم اقدامات قانونی را انجام خواهند داد.
کارگرانی که قراردادهای محرمانه با کارفرمایان خود را نقض می کنند نیز در معرض شکایت قرار می گیرند. افشای اسرار تجاری یا سایر اطلاعات محرمانه در مورد شرکت بدون مجوز می تواند عواقب شدیدی را در پی داشته باشد.
ضروری است که کارگران به طور کامل تعهدات خود را تحت قراردادهای کاری خود درک کنند و قوانین کار مربوطه را رعایت کنند تا از مواجهه با هرگونه شکایت احتمالی از سوی کارفرمایان خود جلوگیری کنند.
نقش وکیل اداره کار در شکایت از کارگر و کارفرما چیست؟
وکیل اداره کار نقش مهمی در رسیدگی به شکایات کارگران و کارفرمایان دارد. مسئولیت اصلی آنها این است که اطمینان حاصل کنند که همه طرف های درگیر و شکایت با قوانین و مقررات کار مطابقت دارند.
اگر کارفرمایی متهم به تخلف از قوانین استخدامی باشد، وکیل اداره کار به طور کامل به شکایت رسیدگی خواهد کرد و جوانب مختلف آن را بررسی می کند. آنها هرگونه شواهد ارائه شده توسط هر دو طرف را بررسی می کنند، در صورت لزوم با شاهدان مصاحبه می کنند و بر اساس یافته های خود توصیه هایی ارائه می کنند.
به همین ترتیب، اگر کارگری از کارفرما در مورد دستمزد پرداخت نشده یا رفتار ناعادلانه شکایت داشته باشد، می تواند از وکیل اداره کار کمک بگیرد. وکیل به ارزیابی وضعیت کمک می کند و تعیین می کند که آیا زمینه برای اقدام قانونی وجود دارد یا خیر. در مواردی که میانجیگری بین دو طرف ناموفق باشد، ممکن است لازم باشد وکلا به نمایندگی از هر یک از طرفین در دادگاه حضور یابند. در چنین مواردی، داشتن یک وکیل متخصص در قانون کار می تواند شانس موفقیت شما را تا حد زیادی افزایش دهد.
به دنبال مشاوره با یک وکیل ماهر و با تجربه بخش کار می تواند بینش ارزشمندی در مورد مسائل پیچیده مربوط به فرآیندهای استخدام یا قراردادهای کاری ارائه دهد.
آیا می توانم حق بیمه را به صورت نقدی دریافت کنم؟
در حال حاضر شرکت ها کار تازه ای می کنند به این ترتیب که کارفرما می تواند با پرداخت هزینه بیمه، او را بیمه نکند. البته این قضیه باید دارای یک رضایت نامه باشد که از طرف کارگر امضا شده و به توافق رسیده اند. اما این کار بر خلاف قوانین است و با این کارفرماها به شدت برخورد می شود. اگر شما در یک شرکتی کار کردید که بیمه خود را به صورت نقدی گرفتید، می توانید از آن ها شکایت کرده و حق خود را دریافت نمایید.
تاثیر سوابق وکیل اداره کار در پیشبرد پرونده
اگر وکیل دارای سوابق و تجربه بالا باشد، می تواند به شما در پیشبرد پروندتان کمک زیادی کند. در صورتی که به یک وکیل با تجربه نیاز دارید، همین حالا با موسسه حقوقی تهران وکیل تماس بگیرید.
تنظیم دادخواست و لوایح توسط وکیل متخصص اداره کار
توجه داشته باشید که دریافت مشاوره تخصصی از وکیل اداره کار جهت تنظیم دادخواست و لوایح درخور به منظور شکایت از کارفرما بسیار در رای صادره از اداره کار موثر خواهد بود و در رسیدن به نتیجه مطلوب کمک کنندهخواهد بود. این نکته ای است که شاید بسیاری از افرادی که اقدام به تنظیم دادخواست برای شکایت از کارفرما می کنند به آن توجه نداشته باشند، به طور حتم در صورت تماس با موسسه معتبر به منظور دریافت خدمات مشاوره با وکیل اداره کار اطلاعات بیشتری در این مورد در اختیار شما قرار خواهد گرفت. مشاوره با وکیل اداره کار به شما این امکان را خواهد داد تا با دریافت پاسخ سوالات خود متوجه شوید که آیا می توانید با پیگیری از طریق اداره کار به نتیجه مطلوب مد نظر خود برسید و آیا مدارک و مستندات کافی برای طرح دادرخواست به منظور شکایت از کارفرما در اداره کار در اختیار شما قرار دارد یا خیر؟!
به طور حتم برای ثبت هر درخواستی که توسط شما مطرح می شود و یا تنظیم شکایت به منظور دست یافتن به نتیجه مطلوب، باید مدارک لازم برای محکوم نمودن طرف مقابل به درستی وجود داشته باشد، تشخیص این مساله به عهده وکیل اداره کار می باشد که با تجربه ای که طی چند سال خدمت بدست آورده است در اختیار موکل خود می گذارد. همچنین مشاوره رایگان با وکیل اداره کار می تواند به شما کمک های بیشتری در جهت دست یافتن به اطلاعات بیشتر در ارتباط با مباحث حقوقی مرتبط با قوانین اداره کار بدهد و در صورت تماس با موسسه تهران وکیل، کارشناسان ما تلاش خواهند کرد تا راهنمایی های بیشتری در اختیار شما قرار دهند.
وکیل اداره کار که به صورت تخصصی صرفا پرونده های اداره کار را انجام داده باشد مطلقا در کشور خیلی نایاب است ما این تضمین را بشما میدهیم که در تهران وکیل تیم مجرب و تخصصی اداره کار داریم که مشتمل بر کارمندان بازنشسته اداره کار هستن و نه دوستانی که مدعی حضور اقوام درجه یک در اداره کار هستن، تهران وکیل برای انجام پرونده های اداره کار بشما تضمین نتیجه میدهد یعنی همان روز اول در جلسه حضوری با وکلای مجرب اداره کار موسسه بشما رای انتهای کار گفته میشود و اینجاست که تفاوت این مجموعه با دیگر مجموعه ها مشخص میشود.
وکیل اداره کار در موسسه حقوقی تهران وکیل بصورت تخصصی تمامی فعالتهای مرتبط با اداره کار را بدون نیاز به حضور موکلین انجام میدهد و وکیل اداره کار موسسه این تضمین را به موکلین محترم میدهد که از تمامی تخصص خود در جهت احقاق حق استفاده کرده و از کمک تمامی دوستان و مدیران بازنشسته اداره کار استفاده کرده تا بهترین رای ممکن را به ارمغان بیاورد، همانطور که مستحضر هستین هیچ وکیلی تعهد به نتیجه و تضمین رای را نمیدهد ولی وکیل اداره کار موسسه حقوقی تهران وکیل قبل از انعقاد قرارداد بدوا پرونده را کامل مطالعه کرده و صرفا در صورتی که مطمئن باشد امکان گرفتن رای وجود دارد قرارداد وکالت منعقد میگردد که این موضوع حداقل خیال موکلین را راحت میکند که پول پرداختی از بین نمیرود و شانس خیلی بالایی برای گرفتن رای وجود دارد
وکیل اداره کار شخصی است که با تمام قوانین و مقررات اداره کار آشنا است و میتواند حقوق کارگران و کارفرمایان و حتی بیمه و بخشنامهها را ایفا کند و هنگامی که بین کارگر و کارفرما بر اساس قرارداد مشکلی پیش آمد، وکیل میتواند خدمات خود را به افراد با هزینهی مناسبی ارائه کند.
امروزه موسسات حقوقی زیادی در سراسر کشور وجود دارند که کادر مجرب و با تجربه خود را در اختیار شما قرار می دهند که موسسه ما نیز یکی از برترین ها در این زمینه است و سابقه درخشانی دارد.
عوامل شکایت از کارفرما
در ابتدا شما باید با اصطلاح کارفرما آشنا شوید تا بتوانید به خوبی حق خود را از این افراد بگیرید. کارفرما شخصی حقیقی یا حقوقی است که کارگر برای این فرد کار میکند و بر اساس قراردادی که بین این دو فرد بسته شده نسبت به یکدیگر مسئولیتی دارند.
عوامل مختلفی باعث میشود تا کارگران از کارفرمایان شکایت کنند که در زیر به چند نمونه از این موارد می پردازیم:
- شکایت از کارفرما بابت سنوات: اگر کارفرما حقوق، مزایا و سنوات کارگر را پرداخت نکن و اگر از انجام این کار سرباز بزند، قابل پیگیری می باشد.
- توافقات کارگر و کارفرما معمولا در ابتدای همکاری مشخص است و در قرارداد قید شده است، اگر هر کدام از طرفین به تعهدات خود عمل نکنند ، طرف مقابل این حق را دارد که با شکایت حق خود را مطالبه نماید.
- بیمه یکی از اصلی ترین بخش مسئولیت کارفرما در قبال کارگران می باشد که اگر کارفرما، کارگران خود را بیمه نکند باید جریمه پرداخت کند.
- همانطور که کارگران بدون قرارداد میتوانند از کارفرما شکایت کنند، افرادی که به صورت پیمانکاری نیز مشغول به کار هستند میتوانند شکایت کنند.
- اگر کارفرما، کارگر را به صورت غیرقانونی اخراج کند، امکان پیگیری از طریق دادگاه ممکن است.
هزینه یک وکیل اداره کار چقدر است؟
برای ای سوال نمی توان هزینه مشخصی بیان کرد، زیرا حق الوکاله هر وکیل بسه به نوع پرونده و همچنین میزان سابقه وی دارد. شما می توانید برای اطلاع دقیق از قیمت، با مشاوران ما تماس بگیرید.
چرا باید از وکلای اداره کار شمیرانات بهره ببریم؟
امروزه وکلای زیادی در زمینه اداره کار در مناطق و شهرهای مختلفی مشغول به کار هستند، ولی بهتر است شما از وکلای اداره کار شمیرانات استفاده کنید، شاید برای شما سوال باشد که چه امتیازی در این منطقه وجود دارد که وکلای دیگر ندارند:
اول اینکه شما می توانید از مشاوران حقوقی اداره کار بهره مند شوید و سوالات خود را بپرسید.
دوم اینکه امروزه حق الوکاله وکلا بسیار زیاد شده که شاید بسیاری از کارگران به دلیل دستمزد کم نتوانند استفاده کنند و از حق خود بگذرند، ولی حق الوکاله وکلای این موسسه قیمت منصفانه ای دارند و بسیار حرفه ای هستند. پرونده شما به صورت مستمر توسط این وکلا تحت نظر قرار میگیرد و شما به صورت تلفنی و هر لحظه می توانید با این افراد در ارتباط باشید. طبق قانون مدنی، وکالت عقدی است که به موجب آن شخصی، دیگری را درانجام امری نایب خود قرار میدهد. وکالت عقدی است جایز یعنی وکیل یا موکل هر زمان که مایل باشند میتوانند عقد را فسخ کرده و به رابطهی وکالت پایان دهند. پس مطابق آنچه در بالا گفته شد وکیل کار شخصی است که از طرف دیگری برای انجام امور مربوط به رابطه ی کارگر با کارفرما نایب می شود. برای آگاهی از حقوق خود درزمینهی قوانین ادارهی کاربا وکلای زرگنده درارتباط باشید.
وکیل اداره کار علاوه بر دارا بودن پروانه ی وکالت می بایست احاطه ی کامل بر قوانین کار داشته و همچنین آشنایی کامل با شعبههای اداره کار داشته باشد و نیز قادر به تنظیم تخصصی شکایت باشد به طوری که تمامی مطالبات موکل خود را در درخواست تقدیمی به مرجع صالح مورد توجه قرار دهد.
وکیل اداره کار و شکایت از کارگران متخلف
معمولا در ابتدای شروع همکاری بین کارگر و کارفرما قراردادی مبنی بر نحوه ی چگونگی همکاری منعقد می شود و گاهی نیزاین توافق به صورت شفاهی صورت می گیرد. از آنجا که مطابق قانون کار حقوق ویژه ای برای کارگر در نظر گرفته شده گاها پیش می آید که اثبات تخلف کارگر آن هم در توافق های شفاهی برای کارفرما دشوار می شود. در همین زمان است که وجود یک وکیل با تجربه می تواند برای اثبات تخلف کارگرو چبران خسارت وارده به کارفرما بسیار موثر باشد. برای اثبات تخلف کارگران خود و جبران خسارت وارده با وکلای با تجربه ی زرگنده در ارتباط باشید.
وکیل کار و شکایت از کارفرما
همانطور که در مطالب قبل ذکر شد در ابتدای همکاری بین کارگر و کارفرما معمولا قراردادی مبنی بر نحوه ی همکاری منعقد شده و یا توافقی به صورت شفاهی صورت میگیرد.
در این خصوص لازم به ذکر است که قانون کار، قانونی امری است یعنی اگر طرفین یا همان کارگر و کارفرما بین خود به صورتی شفاهی یا کتبی قراری بگذارند که بر خلاف قانون کار و حقوق کارگر باشد این توافق قابل اجرا نیست و قانون از کارگر حمایت میکند. پس وجود یک وکیل کار که علاوه بر قابل اعتماد بودن احاطه ی کامل بر قانون کار داشته در کنار کارگری که حقوقش به وسیله ی کارفرما نادیده گرفته شده میتواند در روند رسیدگی پرونده بسیار موثر باشد. برای آگاهی از قانون کار به عنوان یک کارگر با وکلای زرگنده در ارتباط باشید.
لازم به ذکر است که یک وکیل کار خوب وقابل اعتماد قادر است در تمامی اموری که مورد اختلاف بین کارگر و کارفرماست ازجمله حق بیمه، حق سنوات، امور مربوط به قرارداد، بیمه ی بیکاری و … به موکل مشاوره دهد. در پایان ذکر این نکته ضروری است که هرگاه به عنوان کارگر یا کارفرما طرف مقابل شما مرتکب عملی خلاف توافق صورت گرفته یا حقوق شما شده باشد در صورتی که شما از قوانین آگاهی نداشته و یا روند و مراحل دادرسی را به درستی طی نکرده باشید به دلیل طولانی و پیچیده شدن پرونده، هزینه های دادرسی بیشتری برای شما به وجود خواهی آمد پس از ابتدا از مشاوره ی وکلای با تجربه ی وکیل زرگنده در زمینه ی حقوق کار و آشنا با قوانین اداره کار در ارتباط باشید.
از زمان شکل گیری تمدن و زندگی اجتماعی،برای برطرف شدن مشکلات و اختلافات مختلف در روابط انسان ها نیاز به حضور اشخاصی برای رسیدگی و دفاع کردن در راستای حل مشکل و پیدا شدن مقصر احساس می شد . یکی از موضوعاتی که بیش از هر زمینه دیگری مشکل ساز است رابطه کارفرما و کارگر است که در همین جهت قوانین و وظایفی در این راستا برای هر دو طرف (کارگر و کارفرما) وضع شده است که باید به بهترین شکل توسط کارگر و کارفرما رعایت شود
باتوجه به ماده ۳ قانون کار جمهوری اسلامی ایران کارفرما شخص حقیقی یا حقوقی است که با خواسته او کارمند در مقابل کاری که انجام میدهد مزد دریافت میکند
کارگر شخصی است که در ازای مبلغ معین انجام کار مشخصی را به عهده میگیرد
همانطور که اشاره شد موضوعات نارضایتی فراوانی در خصوص روابط کارگر و کارفرما در چند دهه گذشته به وجود آمده که اغلب کارفرما با سوءاستفاده از شرایط کارگر مرتکب تخلف شده با این حال نمی توان سریعا و به طور قاطع کارفرما را مقصر دانست در قانون کار تاکید زیادی بر حمایت از کارگر وجود دارد اگر شما جزء کارفرماهایی هستید که کارگر بدون دلیل و کوتاهی از طرف شما اقدام به شکایت کرده بهترین کار برای دفاع ،مراجعه به یک وکیل مدافع کارفرما است
از جمله وظایف کارفرما مقابل کارگر میتوان به رعایت مقررات مربوط به ایمنی وبهداشت،بیمه شدن کارگر، جلوگیری از بهره کشی از کارگر، نوع قرار داد کار با شرایط مربوط ،انجام تعهدات قرار داد، رعایت مقررات مربوط به شرایط کار ،اراعه خدمات رفاهی،رعایت آزادی شغل،پرداخت حق سنوات ،ممنوعیت به کار گیری افراد زیر ۱۵ سال و… اشاره کرد
یکی از مهم ترین وظایف کارفرما بیمه کردن کارگر است.
در مواجهه با شکایت کارگر در مرحله اول باید اقدام به پیدا کردن وکیل دفاع از کارفرما ماهر برای مشاوره گرفتن و دفاع در برابر اتهام کارگر از خود کنید لازم به ذکر است همانطور که کارگر قادر به شکایت از کارفرما است کارفرما هم در صورت کوتاهی کارگر در انجام وظایف توانایی شکایت دارد
موسسه حقوقی تهران وکیل جزء موسساتی است که امکان مشاوره حقوقی،دفاع از کارفرما ، مراجعه و رسیدگی به اختلافات در محاکم قضایی را دارد اگر به دنبال یک وکیل دفاع از کارفرما مجرب و متخصص در تهران هستید موسسه حقوقی تهران وکیل ارائه دهنده بهترین و کامل ترین مشاوره از سوی وکلادر زمینه های مختلف است
معمولا دعاوی بین کارگر و کارفرما بدون داشتن وکیل برطرف نمی شود برای رسیدگی به مشکل و در صورتی که کارگر بخواهد از کارفرما شکایت کند باید به اداره کار مراجعه کند و همچنین حتما باید در اداره کار محلی که با کارفرما به مشکل برخورده مراجعه کند وکیل کارفرما در صورتی قادر به دفاع از کارفرما است که مدارک اثبات کند که در انجام قوانین کوتاهی نکرده
به طور کلی وکیل کارفرما شما را در جهت حل مشکل ،یاری می کند به شرط همکاری با وکیل مجرب و موسسه حقوقی متخصص مثل موسسه حقوقی تهران وکیل
با این حال توصیه میشود تا حد امکان مشکل به وجود آمده را به صورت مسالمت آمیز حل کنید
در صورتی که شهروندان محترم به دنبال پیدا کردن شماره تلفن بهترین وکیل متخصص اداره کار در تهران یا شهرستان ها هستند این امکان برای آن ها وجود دارد تا از خدمات آنلاین موسسه حقوقی تهران وکیل برای مشاوره با بهترین وکیل متخصص اداره کار در تهران و کرج استفاده کنند.
این خدمات علاوه بر شهروندان تهرانی و مردم کرج در اختیار سایر کارگران زحمتکش و کارفرمایان در هر نقطه ای از کشور قرار خواهد گرفت و شما می توانید هر زمان که نیاز داشته باشید از این خدمات با استفاده از شماره تلفن های موسسه برخوردار شده و با قوانین اداره کار و یا شیوه پیگیری شکایات در این اداره آشنا شوید.
لازم است بدانید که امروزه امکان پیگیری قانونی هر گونه مشکلی در هر جایی از کشور وجود دارد و دیگر مانند گذشته نیست که کارگران بدون هیچ ضابطه ای توسط کارفرما به کار گرفته شوند و هیچ نهادی بر فعالیت ها و یا روابط کارگران و کارفرمایان به خصوص در نقاط دور افتاده کشور نظارت نداشته باشد. بلکه با توجه به قوانین مصوب در کشور فعالیت هر کارگر باید با توجه به ضوابط خاصی صورت پذیرد و در صورتی که کارفرما و یا کارگر به این ضوابط پایبند نباشند ممکن است که برای هر یک از این عدم پایبندی ها به قانون پیش بینی های خاصی صورت گرفته باشد و در صورت نیاز با تماس با شماره تلفن و مشاوره با یک وکیل اداره کار اطلاعات بیشتری در این مورد کسب خواهید نمود.
به عنوان یک مثال ساده امروزه باید هر کارگری که اقدام به کار برای یک کارفرما می نماید از حقوق و مزایای بیمه کار و تامین اجتماعی برخوردار باشد و در صورتی که هر یک از طرفین و به خصوص کارفرما در پرداخت حق بیمه کارگران خود اهمال نماید، بنا به قانون مسئولیت های خاص خود را در جبران این اهمال کاری خود خواهد داشت و در صورت نیاز می توان با کمک یک وکیل متخصص اداره کار به پیگیری قانونی این مورد پرداخت.
با توجه به مطالب گفته شده در صورتی که نیاز به آگاهی از ضوابط قانونی که کارفرما و یا کارگر باید بنا به قوانین وزارت کار و امور اجتماعی به آن پایبند باشند داشته باشید، و یا این که بخواهید در ارتباط با نحوه پیگیری قانونی هر یک از درخواست های خود اطلاعات بیشتری به دست آورید، می توانید با کارشناسان ما در موسسه تهران وکیل تماس حاصل نمایید تا امکان مشاوره تخصصی با بهترین وکیل متخصص اداره کار در تهران و کرج را برای تان فراهم نمایند.
شماره تلفن وکیل متخصص اداره کار
یکی از نکاتی که در بخش ابتدایی متن مورد اشاره قرار گرفت و بر اهمیت آن و امکان پیگیری این موضوع از طریق اداره کار تاکید شد، بیمه کارگران توسط کارفرما می باشد که در قوانین اداره کار به آن ها تصریح شده است (و در صورت تماس با شماره تلفن یک وکیل متخصص اداره کار می توانید اطلاعات جامع تری در ارتباط با نحوه پیگیری آن در این اداره به دست آورید).
اما موارد متعدد دیگری هم هستند که در قانون اداره کار به آن ها اشاره شده است و از جمله آن ها حقوق کارگر و یا مزایای کاری او می باشد که باید به طور مرتب در زمان های مشخص شده از سوی کارفرما پرداخت شود.
شما می توانید در ارتباط با هر یک از این حقوق و مزایایی که در قانون برای کارگران و کارمندان پیش بینی شده است پس از تماس با شماره تلفن یک وکیل متخصص اداره کار اطلاعات جامع تری کسب نمایید.
وکیل متخصص اداره کار
یکی دیگر از این حقوق پایبندی هر دو طرف به قراداد اداره کار می باشد. در این راستا کارگر باید سعی کند تا در چهارچوب قانون به وظایف خود در قبال کارفرما عمل کند و خدمات و تعهدات خود را به طور کامل به جا آورد تا بتواند در موعد مقرر حقوق و دستمزد خود را دریافت کند و در صورتی که هر گونه تخلف مالی (و یا تخلف دیگری) از سوی کارگر سر بزند کارفرما می تواند پس از مشاوره با یک وکیل متخصص اداره کار نسبت به انجام اقدامات قانونی و حتی اخراج کارگر اقدام کند.
از سوی دیگر کارفرما نیز همان طور که چند بار اشاره نمودیم باید تمام تلاش خود را برای پرداخت به موقع حقوق و مزایای کاری به تمام کارگران و هر یک از کارمندان خود به کار بندد و در صورتی که هر گونه اهمالی از سوی او به وقوع بپیوندد کارگر هم می تواند ضمن مشاوره با یک وکیل متخصص اداره کار پیگیر حقوق خود شود.
برای همین توجه داشته باشید که اگر چه قانون برای کارگران یک حقوق و دستمزد حداقلی را تعیین کرده است و انتقادات زیادی به این موضوع وارد شده است، اما در مواردی مانند پرداخت آن از طرف کارفرما و یا لزوم پرداخت حق بیمه کارگر اغماضی نداشته و در صورت بروز هر مشکل می توان با شکایت از کارفرما پیگیر این حقوق شد.
برای همین در صورتی که شما به عنوان یک کارگر با نحوه پیگیری این حقوق آشنایی ندارید تنها لازم است تا سعی کنید شماره تلفن یک وکیل متخصص اداره کار را پیدا کنید تا در صورت امکان پس از شنیدن مشکلات شما امکان راهنمایی شما به منظور تنظیم درخواست و پیگیری قانونی شکایت از کارفرما را فراهم کند.
هزینه مشاوره با وکیل متخصص اداره کار
یکی از مباحثی که برای کارفرمایان و به خصوص برای کارگران زحمتکش بسیار مهم است هزینه استفاده از خدمات مشاوره حقوقی با یک وکیل متخصص اداره کار می باشد (که با توجه به این که به خصوص قشر کارگر درآمد بالایی ندارند، برای آن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود).
در صورت نیاز به اطلاعات دقیق در ارتباط با هزینه مشاوره با وکیل متخصص اداره کار می توانید ضمن تماس با شماره تلفن او اطلاعات جامع تری را در ارتباط با هزینه های ارائه خدمات به کارگران و یا حتی کارفرمایان در سرتاسر کشور کسب کنید. با این وجود باید ذکر شود که هزینه خدمات حقوقی به طور معمول با توجه به نوع مشاوره و یا خدماتی که در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت تعیین خواهد شد و ممکن است که حتی برای مشاوره های حقوقی ساده با یک وکیل متخصص اداره کار نیاز به پرداخت هزینه وجود نداشته باشد. با توجه به این که موسسه تهران وکیل از ارائه دهندگان این خدمات در تهران بزرگ می باشد، می توانید در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در ارتباط با هزینه مشاوره با بهترین وکیل متخصص اداره کار در تهران با کارشناسان موسسه تماس بگیرید تا به طور دقیق اطلاعات جامع تری در اختیار شما قرار دهند.
همان طور که اشاره شد در مراحل اولیه ارائه خدمات مشاوره نیازی به پرداخت هزینه در موسسه وجود ندارد. اما ممکن است که در صورت نیاز به مشاوره تخصصی با بهترین وکیل متخصص اداره کار نیاز به پرداخت هزینه هایی از سوی کارفرما و یا کارگری که قصد برقراری تماس با وکیل را دارد داشته باشید.
در بالا گفته شد که این هزینه با توجه به نوع خدمت ارائه شده مشخص خواهد شد. البته باید توجه داشته باشید که به دلیل این که کارگران از اقشار کم درآمد جامعه می باشند تلاش بر این بوده است که هزینه های لازم برای ارائه خدمات به این قشر زحمتکش در یک سطح حداقلی باشد.
وکیل اداره کار | موسسه حقوقی تهران وکیل
اما نکته قابل توجه این است که در ابتدای امر بتوان رابطه کارگر، کارفرمایی را در محاکم اثبات کرد تا از گذر آن به حقوق فوق الذکر دست یافت. لازم به ذکر است که تمام این مسائل چه از جانب کارگر چه از جانب کارفرما حائز اهمیت است و با توجه به شرایط قانونی که وجود دارد از جانب هر کدام قابل پیگیری است.
وکیل دعاوی اداره کار
بازبینی مـوارد مربوط به کار و کارگر و رابطه کارگر و صاحب کار ، از جمله مـوارد مهمی هست که ضرورت آن اکنون بیشتر از هر وقـت دیگری احساس می شود . این احساس نیاز با دقت به صنعتی شدن جوامع و دست یابی آنان به رشـد های اقتصادی در سایه افزوده شدن حجم کارهای تولیدی و ضمناً ازدیان جمعیت و قوت کار، در سـال های اخیر اضافه پیدا کرده است. بدیهی هست که با افزونی این تعاملات، برخوردها و اختلافاتی نیز در محیط های کاری به وجود خواهد آمد. کارگر از لحاظ قانون کار فردی هست که به هر عنوان در مقابل اخذ حقوق و سایـر ویژگی ها به تقاضـای صاحبکار کار می نماید. همه اشخاصـی که مشمول این تعریف هستند، از نظـر قانون، کارگر به حساب می آیند و تفاوتی میـان نگهبان یک کارگاه با مدیر فنی آن نمی بـاشد (وکیل دعاوی اداره کار). صاحبکار نیز فردی هست که کارگر به تقاضـای و به اعتبار وی در مقابل اخذ حقوق و دیگر ویژگی ها کار می نماید. مدیران و مسئولانی که عهده دار اداره کارگاه می باشند ، نماینده صاحبکار حساب می شوند.
کارگاه نیز مکانی می باشد که کارگر به تقاضـای صاحبکار یا نماینده وی در آنجا کار می نماید. مؤسسات صنعتی، کشاورزی، معدنی، ساختمانی، خدماتی، مسافری، تجاری، اماکن عمومی و مثل آنها مشمول این عنوان می باشند .برای آغاز رابطه کاری میـان کارگر و صاحبکار ، قراردادی کتبی یا شفاهی منعقد می گردد و به سبب آن کارگر در قبال اخذ مزد، کاری را برای مدتی مشـخص (موقت یا غیرموقت) برای صاحبکار انجام می دهد. این قرارداد معیـن کننده و نمایانگر میزان دقیق ساعات کار، نحوه کار، اخذ حقوق و دیگر مسائـل هست و موقعی ایجاد هر گونه اختلاف، اول به آن مراجعه می شود.
در قانون کار، مراجع حل اختلاف به دو گروه هیئت های تشخیص (به عنوان مرجع بدوی) و هیئت های حل اختلاف (به عنوان مرجع تجدید نظـر ) تقسیم شده و در هر استان چندین هیئت تشخیص و حل اختلاف به تناسب وسعت آن استان پیش بینی گردیده است. موقعی ایجاد اختلاف در روابط کارگر و صاحبکار اعم از اخراج بدون دلیل موجه، نداشتن پرداخت حقوق و خصوصیت ها و نکاتی از این قبیل، کارگر خواهـد توانست ضمنا اگـر مقوله مورد اختلاف از طریق آشتی مستقیم بین وی و صاحبکار حل نشود، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگران و صاحبکار به اداره کار مرتبط برای طرح اختلاف رجوع نماید. اداره کاری صلاحیت بازبینـی به اختلاف میـان کارگر و صاحبکار را دارد که کارگاه در حوزه آن اداره واقع شده باشد. کارگر پـس از رجوع به آن اداره، تقاضـای خود را حداکثر در دو صفحه نوشته، آن را ثبت می کـند و تحویل مسئول دبیرخانه اداره کار خواهد داد. ضمنا اگـر کارگر شخصاً توانایی طرح اختلاف را نداشته باشد، خواهـد توانست یک وکیل دعاوی اداره کار با تجربه را به عنوان نماینده خود معرفی نماید تا به جای وی اقدام به طرح اختلاف نماید.
به این منظور مدعی می بایست به دفاتر اسناد رسمی رجوع کرده و نسبت به دادن وکالت به شخـص مورد نظـر خود اقدام نماید . بدیهی هست که حضور نماینده کارگر در مراجع حل اختلاف می بایست با عرضه وکالت نامه با دقت به مناطق جغرافیایی، ادارات کار و مراجع حل اختلاف تشکیل شده قانونی مربوطه اعم از وکیل دادگستری یا وکیل کاری صورت پذیرد و مراجع حل اختلاف مکلف به پذیرفتن وکالت نامه دستی و خطی که اصالت آنان مشخص نیست، نخواهند بود؛ مگر آن که اعطای نمایندگی و وکالت به طرق دیگر برای مراجع تشخیص و حل اختلاف محرز و مسلم گردد. از این رو گزینش و بهره گیری از یک وکیل دعاوی اداره کار با تجربه از ارزش به سزایی برخوردار می باشد.
بهترین وکیل اداره کار در تهران
بعد از تقدیم شکایت ، زمان بازبینـی مشخص خواهد شد و به کارگر و صاحبکار ابلاغ می شود. دو طرف دعوا می بایست در تاریخ مقرر در محل حاضر شده و دفاعیات خود را به همراه اسناد معتبر عرضه نمایند. هر وقت نیاز به پژوهش زیادتری باشد، بازرسان اداره کار به شیوه محسوس و نامحسوس به ساخته گزارش از مقوله مورد اختلاف می پردازند و با رجوع به کارگاه، اظهارات مطلعان را دریـافت می نمایند. بعد از صدور رأی از طرف هیئت تشخیص، دو طرف ظرف مدت 15 روز می توانند اعتراض خود را به شیوه کتبی نوشته و تحویل دهند. هیئت حل اختلاف هم بعد از بازبینی موضوع، اقدام به صدور رأی خواهد کرد. این رأی قطعی بوده؛ ولی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد. اعتراض به رأی اجرا شده مانع از انجام آن نمی باشد؛ مگر اینکه مرجع قضایی دستوری دایر بر توقف عملیات اجرایی صادر و اعلام نماید. در نکاتی مثل حوادث ناشی از تقصیر و کوتاهی صاحبکار که بحث دیه و خسارت مطرح خواهد شد، این مراجع و محاکم دادگستری می باشند که صلاحیت بازبینـی به مقوله را دارند (وکیل دعاوی اداره کار).
ضمناً چنانچه اگـر توهین یا فحاشی میـان کارگر و صاحبکار شکل گرفته باشد، دادسرا صالح به بازبینـی خواهد بود و این مسائـل در شمار قوانین عمومی می باشد. دایره انجام احکام دادگستری جدای از این که آرای صادر شده از طرف محکمه های دادگستری را اجرا می کند ، آن دسته از آرای مراجع حل اختلاف که قطعی شده اند را نیز اجرا می نماید. اجرائیه در اداره دادگستری صادر و به کارگر یا صاحبکار ابلاغ می شود . ضمنا اگـر در رأی رأی به بازگشت کارگر به کارگاه و از سرگیری کار های وی داده شده باشد، یا ملزم به پرداخت حقوق کارگر شده باشد صاحبکار می بایست ظرف 10 روز بعد از اخذ برگه اجراییه، مبادرت به انجام این رأی نماید.
اختلافات معمول میان کارگر و صاحبکار
شانس دارد در روابط و قراردادی که میـان طرفین کارگر و صاحبکار وجود دارد در روشی انجام مفاد قرارداد اختلافی حاصل گردد که این اختلافات ناشی از نداشتن انجام تعهدات قرارداد از جانب دو طرف یا یکـی از آنان باشد و به این خاطر این اختلافات می بایست اول به طریق آشتی و میانجیگری حل و فصل و بر طرف شود.
مرجع حل اختلاف کارگر و صاحب کار
بر حسب ماده ی 157 قانون کار بازبینـی و تصمیمگیری دربـاره دعاوی و اختلافات ناشی از اختلاف شخصی میـان صاحبکار و کارگر یا کارآموز از طریق هیاتهای تشخیص و هیئت حل اختلاف میسر می باشد.
اختلافات بین کارگر و صاحبکار موقعی وجود شرایط پایین که در ماده ی 157 قانون کار مطرح گردیده است، در این مراجع میسر می باشد:
– ناشی از انجام قانون کار و دیگر مقررات کار، قرارداد کارآموزی، موافقت نامههای کارگاهی یا پیمانهای دستهجمعی کار باشد.
– آشتی میـان دوطرف حاصل نشود.
در قانون كار، مراجع حل اختلاف به دو دسته هيئت هاي تشخيص (به عنوان مرجع بدوي) و (هيئت هاي حل اختلاف(به عنوان مرجع تجديد نظـر تقسيم شده و در هر استان چندين هيئت تشخيص و حل اختلاف به تناسب وسعت آن استان پيش بيني گرديده است. موقعی ایجاد اختلاف در روابط كارگر و كارفرما ، كارگر مي تواند ضمنا اگـر مقوله مورد اختلاف از طريق آشتی مستقيم بین او و كارفرما حل نشود، از طريق انجمن صنفي كارگران و يا نماينده قانوني كارگران و كارفرما به اداره كار مربوطه براي طرح اختلاف رجوع نماید.
حدود وظیفه های و اختیارات هیأت تشخیص
حدود وظیفه های و اختیارات هیأت حل اختلاف
ترکیب هئیت های حل اختلاف
روش بازبینـی و تشکیل جلسات
دیوان عدالت اداری
وکیل اداره کار حرفه ای
بهترین وکیل اداره کار تهران
اگر کارگر هستید و به دنبال شکایت از کارفرما می باشید و به دنبال وکیلی متخصص در زمینه اداره کار و موضوعات مربوط به قانون کار هستید حتما می توانید از مشاوره مساعدت و کمک گروه تهران وکیل و مشاوران و وکلای متخصص اداره کار این مجموعه استفاده کنید.
گروه تهران وکیل با داشتن بیش از ۵ وکیل متخصص در امر اداره کار شما را نسبت به موضوعات مربوطه راهنمایی کرده و در صورت لزوم وکالت شما را نسبت به پرونده های مربوط به اداره کار پذیرفته و کار را برای شما انجام داده، هر شخصی به عنوان کارگر دارای حقوق می باشد که این حقوق عبارتند از:
- عیدی
- پاداش
- سنوات
- حق اولاد
- حق مسکن
- حق بیمه
نحوه دفاع وکیل اداره کار در بیمه
اگر کارگر این حقوق را دریافت نکند میتواند از کارفرمای خود شکایت کند که اینکار در مراجع صالح اداره کار عبارتند از
هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف بررسی می گردد آراء صادره این دو هیئت قابلیت شکایت در دیوان عدالت اداری را دارند وکلای اداره کار مجموعه گروه تهران وکیل با داشتن سابقه طولانی و درخشان در زمینه مشاوره و وکالت به تمامی سوالات حقوقی شما در این زمینه پاسخ داده و شما را راهنمایی می نمایند همچنین در صورتی که می خواهید محاسبه کنید که میزان حقوق به شما تعلق می گیرد می توانید با وکلای حرفه ای اداره کار ما در موسسه حقوق تهران وکیل تماس بگیرید و سوالات خود را از ایشان بپرسید.
وکیل متخصص اداره کار
اگر شما کارفرما هستید و شخصی به عنوان کارگر از شما شکایت کرده باشد باید در مقابل شکایت مطروحه از خود دفاع نمایید این دفعه شامل این میشود که شخص کارفرما بتواند اولاً در نسبت مورد نوع دائمی بودن یا پاره وقت بودن شخص کارگر دفاع را انجام دهد دوم آن نسبت به مدت زمان حضور و سوم ما به حداقل حقوق دفاعیات خود را مطرح نماید موارد بسیار تاثیر گذار خواهند بود در رویه کار بنابراین اگر شخص کارفرما نسبت به این موارد دفاع نماید با محکومیت طولانی و بسیار زیادی مواجه خواهد شد بنابراین مدت زمان کار شخص کارگر مهم مناسب می باشد در مدت زمان بیمه و هم موثر میباشد در حداقل حقوق و مزایا به عنوان مثال اگر شخصی به عنوان کارگر از کارفرما شکایت کند مدت زمان کاری که احراز میکند هیئت تشخیص برابر با همان کارفرما موظف می باشد کارگر را بیمه نماید در غیر این صورت علاوه بر پرداخت حق بیمه باید جریمه بیمه را نیز مطرح نماید.
وکیل خوب برای اداره کار
انجام فعالیت درزمینه اداره کار نیازمند تجربه و تبحرخاص میباشد. اصولا وکلایی که در زمینه اداره کارفعالیت دارند درزمینه کارگر وکارفرما اطلاعات خوبی داشته و تجربیات متفاوتی دراین زمینه دارند. حال باید درنظرگرفت که اصول وقواعداداره کاربسیارتخصصی هستند. با وجود وکلای متعددی که در سطح تهران حضور دارند طرح دعوا یا دفاع در اداره کارنیازمند تجربه و تبحر میباشد و اصولاً هر وکیل نمیتواند این دعاوی را قبول و نیاز موکل را برطرف نماید بنابراین با درکی نیازمندی گروه وکلای تهران بهترین وکلای امر اداره کار و قانون کار را به شما معرفی می نماید اگر کارگر هستید و قصد شکایت از کارفرمای خود را دارید یا میخواهید در جایی شروع به کار کنید و می خواهید بدانید چه حقوقی به شما تعلق خواهد گرفت حتماً با مشاورین و وکلای این گروه تماس بگیرید پرسش های خود را مطرح کرده و پاسخ های خود را به صورت رایگان دریافت نمایید.
در صورتی که شما کارفرما هستید و میخواهید شخصی را به عنوان کارگر استخدام نمایید باید مطلع باشید که چه حقوق و مزایای باید به شخص کارگر پرداخت نماید بنابراین در این صورت حتما نیازمند مشاوره و مشورت با وکلای متخصص امور اداره کار هستید و همچنین ممکن است کارگری از کارفرما شکایت کند. در این صورت کارفرما باید با حضور در مراجع صالح اداره کار از خود دفاع نماید و در برابر ادعاهای کارگر دلیل بیاورد و پرداخت حقوق را اثبات نمایند. اینکه شخص کارگر مستحق چه میزانی است و چه حقوقی باید داشته باشد به این که شکایت علیه کارگر و کارفرما و مراحلی دارد را می توانید از گروه تهران وکیل سوال کنید گروه وکلای تهران با داشتن متخصص ترین وکلا در امر اداره کار و دعاوی مربوط به کار و کارفرما شما را در این زمینه راهنمایی می نماید. کارگر هنگامی که بخواهد از کارفرمای خود شکایت کند حتماً باید علاوه بر دادخواستی که آنرا پر و تحویل داره کار میدهد لیست بیمه و کد رهگیری نیز به همراه داشته باشد.
به علاوه اطلاعات شخصی مانند کپی کارت ملی بنابراین باید توجه نمود که کد رهگیری را شما می توانید، در دفاتر پیشخوان دولت گرفته و با ثبت نام در سایت وزارت رفاه آن را دریافت کنید همچنین لیست بیمه نیز از جمله موارد بسیار حائز اهمیت است که از شعبه تامین اجتماعی سراسر تهران قابلیت مطالبه دارد.
بنابرین با ذکراین نکات باید گفت که وکیل خوب برای اداره کار وکیلی است که دارای تجربه وتخصص فراوان دراین زمینه فعالیت میکند و زیر و بم کار را آموخته است بنابراین شما میتوانید، قبل از هر اقدامی از مشاورین متخصص اداره کار مجموعه گروه تهران وکیل استفاده نمایید.
وکیل اداره کار ، خدمات شایانی را به موکلین خود ارائه می دهد ، که از جمله این خدمات می توان به مواردی همچون :
۱ / اخذ گذر واژه و کد کاربری ،
۲ / ثبت دادخواست ،
۳ / شرکت و دفاع از موکل خود در جلسات هیات تشخیص و همچنین حل اختلاف ،
۴ / ثبت اعتراض و تنظیم نمودن لایحه در هیات تشخیص و یا حتی در حل اختلاف ،
۵ / مشاوره در خصوص امور مربوط به تامین اجتماعی و روابط کار ،
۶ / انجام امور بیمه بیکاری ،
۷ / ارائه نمودن لایحه به تامین اجتماعی ،
۸ / اخذ مفاصا حساب ،
۹ / انجام امور مربوط به سختی کار و بازنشستگی ،
۱۰ / تنظیم و تدوین نمودن لایحه دیوان عدالت اداری ،
و …. ،
اشاره کرد .
مرجع حل اختلاف دعاوی کارگر و کارفرما
یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است از وکیل اداره کار ، پرسیده شود این امر است که : مرجع حل اختلاف دعوای ما بین کارگر و کارفرما ، کدام مرجع است ؟ وکیل اداره کار ، در خصوص پاسخ به این سوال باید خاطر نشان نماید که : بر طبق ماده ۱۵۷ قانون کار ، تصمیم گیری در خصوص دعاوی بین کارگر و کارفرما ، از وظایف هیات حل اختلاف و هیات تشخیص می باشد . که هیات حل اختلاف به عنوان مرجع تجدیدنظر ، و هیات تشخیص به عنوان مرجع بدوی ، است .
هیات حل اختلاف ، دارای اختیارات متعددی می باشد ، که از جمله این اختیارات می توان به مواردی همانند :
۱ / بازبینی اختلافات حاصل از انجام طرح طبقه بندی شغل ها ،
۲ / بازبینی اعتراض های مطرح شده در زمان مقرر در مورد آراء هیات تشخیص ،
۳ / بازبینی تقاضای کتبی بیمه شده در خصوص عذر موجه در نداشتن اعلام بیکاری ( ظرف مهلتی که مقرر شده بود ) .
اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی
در مواد ۲ و ۳ قانون کار ، تعریف نسبتا کاملی در خصوص رابطه کارگر و کارفرما ، شده است . بر این اساس ، کارگر برای کارفرمای خود کار می کند ، و کارفرما نیز باید حقوق او را بپردازد . به عبارت دیگر ، کارگر شخصی می باشد که در ازای دریافت کردن یک مبلغ معین ، انجام کار مشخصی را عهده دار می شود . و از طرفی کارفرما نیز ، یک شخص حقیقی و یا حقوقی است که کارگر بر طبق خواسته او ، در برابر کاری که انجام می دهد ، حقوق یا به اصلاح مزدی دریافت می کند . در بسیاری از واحد های کسبی ، دفاتر ، شرکت ها ، کارخانه ها ، و …. ، قرارداد بین کارگر و کارفرما تنظیم نمی گردد . که در این صورت ، چنانچه کارفرما حقوق کارگر را نپردازد ، کارگر باید به اداره کار مراجعه نماید ، و رابطه کارگر و کارفرمایی خود را به اداره مذکور ، ثابت نماید . وکیل اداره کار ، باید این نکته را نیز ذکر کند که : قراداد کتبی بسیار دارای اهمیت است ، چرا که کارگر ، به راحتی می تواند این رابطه را اثبات کند .
وکیل مجرب اداره کار در تهران وکیل
در خصوص مشکلات بین کارگر و کارفرما ، قانونگذار انعطاف زیادی به خرج داده است . به این صورت که رسیدگی به این دعاوی را تنها منحصر به وکیل نکرده و به کارگر و کارفرما اجازه داده تا در صورتی که تمایل داشته باشند ، نماینده قانونی را ( که از اشخاص عادی است ) به عنوان وکیل شان انتخاب کنند . لازم به ذکر است که : می تواند نماینده ، تام الاختیار باشد . بر اساس ماده بیست و سه قانون کار ، نماینده ، شخص حقوقی است که با سند عادی یا رسمی معرفی می شود . وکلای مجرب اداره کار در تهران وکیل ، با صدها پرونده موفق در این حوزه ، آماده ارائه بهترین و تضمینی ترین خدمات حقوقی ، به عموم هموطنان محترم می باشند . اشخاص می توانند با خاطر آسوده طی کردن تک تک مراحل پرونده خود را ، به وکلای مجرب و کارآزموده این مجموعه بسپارند ، تا در سریع ترین زمان و به بهترین نحو ممکن ، روند پرونده آن ها طی گردد .
بدون دیدگاه