تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل

لیست وکلای دادگستری دفتر وکالت

محمد حسین رزاقی

مصطفی محمدی

محمد فلاحی

حمیدرضا اهنزی

لیلا بهرامی

عباس ترکاشوند

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

در این مقاله میخواهیم راجبه مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل صحبت کنیم و بگوییم که طلاق توافقی چیست و مراحل آن چگونه است.شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.

برای گرفتن طلاق توافقی، زن و شوهر باید دعوای خود را در دادگاه خانواده مطرح کنند و فرم درخواست را پر کرده و در خصوص مسائل مختلف مانند حضانت فرزند و ملاقات با او و امور مالی مانند مهریه طلاق توافقی، جهیزیه و نفقه توافقات خود را اعلام دارند.

 

مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیلمراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل

وکیل طلاق توافقی

به طور حتم یک وکیل متخصص خواهد توانست به طور کامل شما را با جزئیات کلیه مراحل طلاق توافقی آشنا کند. البته دریافت مشاوره حقوقی در مورد مراحل طلاق توافقی نیز می تواند به هر یک از زوجین کمک کند تا دید بسیار بهتری در ارتباط با مراحلی که از نظر قانونی باید طی شود تا بتوان موفق به گرفتن طلاق از یکدیگر شد پیدا کنند و در صورت نیاز تمهیدات لازم را برای طی این مراحل مانند حضور در جلسات مشاوره و یا انجام آزمایش های لازم به عمل آورند.

مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیلمراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل

در صورتی که اطلاعات بیشتری در ارتباط با مراحل طلاق توافقی به طور دقیق و با ذکر جزئیات نیاز داشته باشید می توانید با یک وکیل آشنا به این امور مشورت کنید که سابقه وکالت زوج های دیگر (که نیاز به طلاق توافقی داشته اند) را در پرونده کاری خود داشته باشد.

این مراحل که شامل شرکت در جلسات مشاوره هستند و در ادامه نیاز به حضور در دادگاه دارند را می توان با کمک یک وکیل بسیار راحت تر طی کرد و نتیجه بهتری را در زمان کوتاه تری به دست آورد.

به همین دلیل باز هم تاکید می شود که اگر آشنایی با این مراحل ندارید سعی کنید با یک مشاور حقوقی یا وکیل خانواده تماس بگیرید و اطلاعات جامع تری را در این زمینه به دست آورید تا در نهایت امکان حضور شما در دفترخانه رسمی طلاق به منظور جاری شدن صیغه و ثبت طلاق به صورت رسمی را داشته باشید.

نکته قابل توجه این است که با توجه به این که در تهران دیدگاه ها به طلاق مدرن تر می باشد، به نظر می رسد که این نیاز در تهران بیش از شهرهای دیگر وجود دارد و به همین دلیل وجود موسساتی مانند موسسه حقوقی تهران وکیل که به ارائه گسترده این خدمات می پردازد می تواند کمک بسیار زیادی به شهروندان ارجمند در تهران و کرج بنماید.

مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیلمراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل

شما می توانید در صورتی که در تهران و یا کرج هستید از خدمات موسسه تهران وکیل بهره مند شوید تا به شما در طی مراحل طلاق توافقی کمک کرده و هر چه زودتر امکان جدایی رسمی از همسرتان را فراهم نماییم. لازم به ذکر است که این خدمات در مراحل اولیه به صورت آنلاین و رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت و در ادامه ممکن است که برای استفاده از خدمات وکیل متخصص طلاق توافقی نیاز به پرداخت هزینه هایی داشته باشید.

مراحل طلاق توافقی با وکیل

برای شروع طلاق توافقی می توان ابتدا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضاییه مراجعه کرده و دادخواست را ثبت نمود،

مدارک لازم برای ثبت دادخواست طلاق توافقی عبارت است :

  • از اصل شناسنامه
  • کارت ملی
  • عقدنامه – در صورت نبودن اصل آن میتوان با مراجعه به دفترخانه ای که ازدواج در آن ثبت شده است رونوشت آن را اخذ نمود.

اگر زوجین در ابتدا بر سر اموری مثل نفقه، مهریه، اجرت المثل، حضانت و ملاقات فرزندان و غیره توافق نداشته باشند، طلاق توافقی حتی با دادن صرف دادخواست و ثبت آن پیگیری می شود و در واقع نیازی به ثبت همه توافقات در خصوص امور مالی و غیرمالی در متن دادخواست یا به انضمام دادخواست نیست و در واقع همین صرف ارائه دادخواست طلاق توافقی برای شروع کفایت میکند.

از این رو زوجین بعد از ارائه دادخواست می‌توانند توافقات خود را در جلسات دادگاه و یا دفاتر اسناد رسمی به انجام برسانند. برای مثال در خصوص زوجینی که توافقات خود را در جلسه دادگاه اعلام می‌کنند، می‌توان به ماده ۹ آیین نامه اجرایی قانون حمایت از خانواده مصوب ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ اشاره کرد.

مراحل طلاق توافقی در دادگاه

برای گرفتن طلاق توافقی زوجین نیازی به ارائه دلایل محکم و محکمه پسند ندارند؛ در واقع در این نوع طلاق زن و شوهر با توجه به شرایط و وضعیت خانوادگی و زندگی مشترک خود به این نتیجه می‌رسند که دیگر نمی توانند با هم زندگی کنند، لذا برای حل این مشکل به نظر بهترین راهکار این باشد که طرفین الزام رفتن به محضر را نیز جزئی از تعهدات خود در دادخواست طلاق توافقی ذکر نمایند تا در نهایت در حکم دادگاه نیز منعکس شود، در این صورت می‌توان الزام شوهر را به آنچه خود تعهد کرده است از دادگاه درخواست کرد؛ چرا که در صورت عدم حضور زوج در دفترخانه طلاق و فقدان وکالت زوجه از جانب زوج در این خصوص، گواهی عدم امکان سازش و توافقاتی که گواهی مذکور بر مبنای آن صادر شده از اعتبار می افتد.

مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیلمراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل

مراحل طلاق توافقی در تهران

بنا به نظر عده ای در بعضی از شرایط خاص، مردی با وجود صدور گواهی عدم امکان سازش به دفترخانه طلاق مراجعه نمیکند، زن میتواند به محضر رفته و از دفترخانه بخواهد که مراتب را به مرد اعلام و برای وی احضاریه بفرستند و در این صورت دفترخانه موظف است احضاریه برای شوهر فرستاده و اگر شوهر بعد از دریافت احضاریه باز از حضور امتناع کرد، زن میتواند برای گرفتن وکالت در توکیل به دادگاه مراجعه کند؛ بدین معنا که زوجه به سردفتر وکالت می‌دهد که به جای شوهر نسبت به ثبت طلاق خود اقدام کند. بنابر این زن با داشتن وکالت در توکیل میتواند  با مراجعه به دفترخانه و ارائه حکم عدم امکان سازش و وکالت نامه فوق الذکر خود را مطلقه سازد.

برای اجرا شدن صیغۀ طلاق اخذ گواهی عدم امکان سازش الزامی است و این گواهی پس از انجام مرحله مشاوره در مرکز مشاوره خانواده و اخذ نظر کارشناسی مرکز مزبور، توسط دادگاه صادر میشود. دادگاه در هنگام صدور گواهی عدم امکان سازش باید اطمینان حاصل کند که زوجه باردار نیست، رویه قضایی در این خصوص بدین نحو است که زوجه برای معاینه و صدور گواهی عدم بارداری به پزشکی معتمد که معمولاً پزشکی قانونی است، معرفی شده یا اینکه دادگاه بعضاً بر مبنای اقرار زوجه به باردار نبودن مراتب را گواهی می کند.

طلاق توافقی به دلیل اینکه تشریفات کمتری نسبت به سایر طلاق ها دارد، زودتر به سرانجام میرسد، به عنوان مثال در طلاق توافقی ارجاع به داوری صورت نمیگیرد و حتی در صورتی که زوجین برای طلاق توافقی وکیل داشته باشند چه بسا در مدت زمان کمتر از یک هفته تمام مراحل توسط وکیل صورت گرفته و طلاق نیز ثبت گردد.

در هنگام جاری شدن صیغۀ طلاق، بایستی دو مرد عادل به صورت همزمان و با هم صیغۀ طلاق را بشنوند نه به صورت جداگانه. سردفتر طلاق باید قبل از ثبت طلاق، گواهی کتبی دادگاه یا اقرارنامۀ رسمی زوجه دایر بر تأدیۀ حقوق مالی او را از متقاضی اخذ کند و مفاد آن را در ثبت دفتر طلاق منعکس نماید. نکتۀ آخر اینکه سردفتر مکلف است تسلیم گواهی عدم امکان سازش به دفترخانه را با قید تاریخ و طرفی که آن را تسلیم کرده کتباً تأیید کرده و به وی تحویل نماید تا در زمان اجرای صیغۀ طلاق و ثبت آن به دفترخانه ارائه شود. چنانچه در زمان اجرای صیغه طلاق و ثبت آن، گواهی مذکور به دفترخانه ارائه نشود، تاریخ حضور یا ارائه مدارک، تاریخ تسلیم گواهی عدم امکان سازش تلقی میگردد.

مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیلمراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل

به طور خلاصه می توان مراحل طلاق توافقی را اینگونه برشمرد:

۱- مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی و ثبت دادخواست طلاق توافقی و ضمیمه کردن مدارک لازم.

۲- مراجعه به دادگاه صالح و تشکیل جلسه با حضور زوجین یا با حضور وکلای آنها و بدون حضور زوجین.

۳- تنظیم صورتجلسه توافقات، البته می‌توان صورتجلسه توافقات (مشروح توافقات) را در همان مرحله اول و در زمان ثبت دادخواست به انضمام دادخواست ارائه کرد.

۴- مراجعه به مرکز مشاوره خانواده جهت انجام تشریفات مشاوره. در صورتی که زوجه مدعی دوشیزگی باشد مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ گواهی بکارکت ضروری است. همچنین برای ثبت طلاق ارائۀ گواهی عدم بارداری الزامی میباشد از این رو یکی دیگر از مراحل طلاق توافقی، مراجعه به آزمایشگاه و اخذ گواهی عدم بارداری است؛ مگر اینکه زوجین بر وجود جنین اتفاق نظر داشته باشند.

۵- صدور حکم طلاق یا گواهی عدم امکان سازش.

۶- مراجعه به دفترخانه طلاق و ثبت طلاق و صدور طلاق نامه.

مراحل طلاق توافقی الزام قانونی برای استفاده از وکیل در طلاق توافقی برای زوجین وجود ندارد ، و طرفین خواهان طلاق می توانند مراحل طلاق توافقی در تهران را بدون دادن وکالت طی کنند .

اما دادن وکالت به وکیل به جهت طلاق توافقی مزایایی برای موکل و حتی طرف مقابل دارد که به آن اشاره خواهیم داشت:

در صورت گرفتن وکیل نیاز به حضور هیچ یک از خواهان طلاق نیست، بنابراین لطمه شغلی و یا حیثیتی که احیانا ممکن است برای بعضی از افراد در اثر حضور در دادگاه خانواده محتمل شود ، به ایشان وارد نمی آید .

اضطراب و تنش زوجین در شرف طلاق کاهش می یابد ، طلاق توافقی از سریع ترین راه های طلاق است که ممکن است در صورت عدم آگاهی طرفین هفته ها یا ماه ها به طول انجامد , و طرفین را متحمل مشکلی جدید کند .

• داشتن وکیل در کیفیت کار و حفظ حقوق موکل ( مخصوصا بانوان ) و هم چنین مدت زملن طلاق توافقی کاملا تاثیر گذار است. در عین حال داشتن وکیل امری صد در صد اختیاری است.

مراحل طلاق توافقی در دادگاه

زوجین متقاضی جدایی از طریق طلاق توافقی در صورت نداشتن وکیل ، باید همراه با کارت ملی , شناسنامه و عقدنامه (مدارک لازم برای طلاق توافقی) به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و درخواست طلاق را ثبت و حتما امضاء کنند. پس از ارجاع دادخواست به شعبه دادگاه ، می بایستی زوجین به شعبه مربوطه مراجعه کنند، تا پس از انجام مشاوره دادگاه که جزوی از مراحل رسمی طلاق توافقی توسط وکیل و اجباری است , نزد قاضی حاضر شده و صورتجلسه دادگاه را امضاء نمایند.

زوجین تمام توافقات درباره ی مواد مشترک را به شکل مکتوب به دادگاه ارائه می دهند . پس از صدور رای طلاق توافقی و اخذ قطعیت ، زوجین به مدت 3 ماه برای مراجعه به دفتر طلاق و جاری کردن صیغه ی طلاق و ثبت رسمی آن مهلت دارند. آنچه در دادگاه های تهران مرسوم است فرستادن خانم برای اخذ گواهی بکارت از پزشکی قانونی ست . اگر زوجه دوشیزه نباشد و یائسه نیز نشده باشد اخذ گواهی بارداری نیز به جهت ثبت طلاق الزامی است. لازم به ذکر است در هیچ یک از مراحل طلاق توافقی با وکیل و چه بدون آن ، هیچ الزام قانونی برای حضور یا اجازه والدین زوجین نیست ،حتی اگر زوجه دوشیزه باشد.

[irp]

پس از توافق زوجین مبنی بر جدا شدن از یکدیگر برای طی نمودن مراحل صدور گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی) توسط دادگاه صالح در نهایت جاری شدن صیغه ی طلاق دومین گام رجوع زوجین ( با در دست داشتن مدرک شناسایی هر دو طرف و شناسنامه و کارت ملی به انضمام سند نکاح) به دفتر یک وکیل متخصص در زمینه ی مسائل خانواده وکیل خانواده )، تنظیم وکالتنامه و قرارداد مالی با وی می باشد. سایر مراحل آن به شرح زیر است :

  1. ثبت نام در سامانه ی تصمیم سازمان بهزیستی و تعیین زمان و مکان مشاوره ی روانشناسی جهت صدر گواهی مشاوره
  2. تنظیم صورت جلسه ی توافقات زوجین راجع به کلیه ی آثار و حقوق مالی و ( اجرت المثل ایام زوجیت، نفقه، نحله، مهریه ) و حقوق غیر مالی از قبیل حضانت فرزند مشترک و نفقه ی وی
  3. تنظیم صورت جلسه ی توافقات زوجین راجع به کلیه ی آثار و حقوق مالی و اجرت المثل ایام زوجیت نفقه نحله مهریه و حقوق غیر مالی از قبیل حضانت فرزند مشترک و نفقه وی
  4. ارجاع دادخواست به دادگاه خانواده توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
  5. تعیین شعبه ی رسیدگی کننده به پرونده و ارجاع پرونده ی شعبه ی مزبور و تعیین وقت دادرسی توسط شعبه
  6. شرکت در جلسه ی رسیدگی در تاریخ تعیین و ابلاغ شده توسط شعبه ی رسیدگی کننده و دفاع از موکل توسط یک پرونده
  7. صدور گواهی عدم امکان سازش توسط دادگاه
  8. رجوع به دفتر ازدواج و طلاق ظرف مدت 3 ماه از تاریخ قطعی شدن گواهی عدم امکان سازش
  9. صدور سند طلاق(طلاق نامه)

اگر در مورد طلاق توافقی و مراحل ان نیاز به مشاوره تلفنی رایگان دارید می توانید با شماره 02177221941 تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی ما استفاده کنید و دپارتمان تخصصی ما صحبت کنید.

مراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیلمراحل طلاق توافقی + وکیل + بدون وکیل

مراحل طلاق توافقی بدون وکیل

روند انجام طلاق توافقی به این شکل است که زوجین پس از تصمیم به جدایی باید به همراه داشتن مدارک مورد نیاز شامل شناسنامه و عقد نامه به دادگاه رفته و پس از تکمیل فرم دادخواست طلاق توافقی توافقات انجام گرفته در زمینه های مالی نظیر پرداخت مهریه و مطالبه نفقه حال و گذشته حضانت طفل مشترک ، دریافت اجرت المثل، سایر موارد در این فرم مشخص میگردد.

پس از ارائه دادخواست طلاق و مشخص شدن جلسه دادگاه جلسه رسیدگی برای زوجین مشخص می شود که اگر دادخواست را زوجین از طریق دفاتر خدمات قضایی ارائه داده باشند زمان و تاریخ جلسه از طریق پیامک برای طرفین ارسال می شود.

[irp]

در جلسه رسیدگی قاضی زوجین را به داوری و مراکز مشاوره ارجاع میدهد بدین صورت که دو نفر داور از بستگان و نزدیکان زوجین مسئوایت مذاکره با طرفین و مصالحه بین آنان را دارند واین داوران باید حداقل 40 سال تمام داشته باشند و شرایط و صلاحیت داوری نیزداشته باشند یعنی امین مطمئن و متاهل باشند داوران وظیفه ی ایجاد صلح و سازش بین طرفین را دارند و در صورتی که این داوران دارای صلاحیت موفق به برگرداندن نظر آنها نشدند و از طریق مراکز مشاوره ای هم به نتیجه نرسیدند گزارش خود را به دادگاه ارائه داده و گواهی عدم امکان سازش با اعتبار 3 ماهه برای زوجین صادر می شود.

رای صادر شده توسط دادگاه قابلیت طرح در دادگاه تجدید نظر را دارد زوجین می توانند تا انتهای زمان در نظر گرفته شده برای اعتراض برای رای دادگاه صبر کنند رای دادگاه پس از اتمام مهلت اعتراض قطعی خواهد شد و در این مرحله دادگاه 3 نسخه از حکم را صادر میکند و دو نسخه را برای هریک از زوجین فرستاده و یک نسخه را بایگانی میکند در این نوع طلاق می توان از تجربه یک وکیل کمک گرفت مراحل طلاق توافقی در دادگاه همانند طلاق عادی می باشد و مراحل طلاق توافقی هم باید مانند طلاق عادی طی شود. همان طور که گفته شد گواهی عدم امکان سازش 3 ماهه صادر می شود و طرفین باید در این مدت 3 ماهه به دفاتر ثبت مراجعه کرده و اقدام به طلاق نمایند و خارج از این مدت 3 ماهه اجرای صیغه طلاق امکان پذیر نمی باشد.

زوجین در صورتی که برای انجام صیغه ی طلاق پشیمان شوند و با یکدیگر بابت ادامه زندگی مشترک توافق کرده باشد می توانند از رفتن به دفتر ثبت خودداری کنند و زندگی خود را ادامه دهند اما در صورتیی که یکی از طرفین در این مورد پشیمان شود انجام ندادن صیغه ی طلاق اعتباری نخواهد داشت و باید حتما صیغه جاری شود دریافت گواهی سلامت بکارت برای زنان غیر باکره که گواهی عدم امکان ساز ش را دارند الزامی می باشد.

مراحل طلاق توافقی در تهران

اگر اقدام برای صیغه ی طلاق از جانب مرد باشد ولی زن در دفتر حضور پیدا نکند سر دفتر به زوجه اخطار میدهد تا در دفتر حضور پیدا کند اما اگر با وجود اخطار هم حضور پیدا نکرد صیغه ی طلاق جاری شده و به اطلاع زوجه میرسد. در صورتی که زن برای جاری شدن صیغه ی طلاق به دفتر ثبت مراجعه نکند و از زوج از حضور در دفتر ثبت ازدواج و طلاق امتناع نماید زوجه در صورتی میتواند طلاق بگیرد که رای دادگاه و یا سند رسمی وکالت برای طلاق را دردست داشته باشند.

وکیل طلاق توافقی می تواند برای هردو زوجین مشترک بوده یا به دو شخص متفاوت سپرده شود همچنین امکان اخذ وکیل تنها توسط یکی از زوجین امکان پذیر باشد. بهترین و ارزان ترین وکلا را می توانید در موسسه حقوقی گروه وکلای تهران واقع در تهران-میدان رسالت- خیابان فرجام- بعد از خیابان حیدر خانی- پلاک 578- طبقه 2 مراجعه کنند و یا به شماره تلفن77221941 – 021 تماس بگیرید.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در باب طلاق توافقی یا گرفتن مشاوره از وکیل طلاق توافقی می توانید با شماره های موجود در وب سایت تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.

برای ارتباط با وکیل خانواده متخصص به صفحه فوق مراجعه نمایید.

طلاق توافقی بدون وکیل+ طبق قوانین سال 1401

برای اینکه زوج و زوجه بتوانند از طلاق توافقی برای جدایی استفاده کنند، باید اقدامات و اموراتی که لازمه ی اجرای آن است را به درستی انجام دهند. قانونگذار ضمن اینکه طلاق توافقی را مانند انواع دیگر طلاق معتبر دانسته است، اقدام به تدوین قوانین و مقرراتی در این زمینه نموده است که رعایت آنها از جانب زوج و زوجه در اقدام برای طلاق توافقی لازم و ضروری هستند.

دادگاه خانواده برای رسیدگی به دعاوی طلاق توافقی وجود توافق مابین زوجین را ضروری می داند، این امر به این دلیل است که در طلاق توافقی برخلاف دیگر طلاق ها حق و حقوق موجود برای زوج و زوجه در زندگی مشترک، توسط زوجین تعین تکلیف می شود. زوجین می توانند برای رسیدن به توافق که ملاک پذیرش تقاضای آنان برای طلاق توافقی در دادگاه است، به هر شکلی توافق نمایند. زوج و زوجه در توافق برای حقوق خود آزاد هستند و می توانند در ایجاد توافق رویه قانونی و متداول آن را رعایت ننمایند.

در دعاوی مطرح شده در دادگاه ها وجود وکیل می تواند راهگشا باشد، آشنایی به مراحل رسیدگی و اقدامات مورد نیاز برای طلاق توافقی توسط وکیل، کمک موثری به تسریع در روند رسیدگی و رسیدن به نتیجه مورد نظر زوج یا زوجه می نماید. انجام کلیه اقدامات و امورات مورد نیاز برای اجرای طلاق توافقی بدون حضور وکیل هم امکان پذیر است، هرچند که ممکن است زمانی دو یا سه برابر زمانی که وکیل این اقدامات را انجام می دهد صرف شود.

زوج یا زوجه باید برای طلاق توافقی دادخواست تهیه نمایند و ضمن ارائه دادخواست به دادگاه شرایط اجرای طلاق توافقی را فراهم کنند. دادخواست طلاق توافقی ابتدا باید در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شود و از طریق این سامانه برای دادگاه خانواده ارسال می شود، مدارک و مستندات مربوط به موضوع هم به ضمیمه دادخواست برای دادگاه خانواده ارسال خواهد شد.

vakil

زوج و زوجه باید قبل از ثبت دادخواست در سامانه ثنا ثبت نام نمایند، تا این امکان برای آنان فراهم شود تا از طریق این سامانه از روند رسیدگی و …. توسط پیامک مطلع شوند.

اقدام برای طلاق توافقی بدون وکیل به دلیل عدم شناخت مناسب زوجین از مراحل رسیدگی و امورات لازمه در این راستا، می تواند زمانی بیشتر از حد معمول و متعارف برای آن صرف شود.

کلیه اقدامات و امورات مورد نیاز برای اجرای طلاق توافقی باید با حضور زوج و زوجه باشد انجام شود، این مسئله می تواند برای برخی از زوجین مشکلاتی را ایجاد نماید یا حتی باعث شود که اقدام برای طلاق توافقی از جانب آنان منتفی شود. بعضی از امورات اداری به دلیل پیچیدگی و زمان بر بودن، انجام آنان توسط زوج و یا زوجه بسیار دشوار است و عدم شناخت راهکار مناسب و قانونی برای این قبیل امورات، از اجرای طلاق طلاق توافقی بدون وکیل در زمان مناسب جلوگیری خواهد کرد.

همانگونه که قبلا ” ذکر گردید وجود توافق ما بین زوج و زوجه در تقاضای طلاق توافقی اهمیت بسیاری دارد. توافقی که در خصوص طلاق توافقی ایجاد می شود در برگیرنده کلیه حق و حقوق قانونی برای زوج و زوجه است، لذا دقت و توجه در این زمینه از جانب زوجین باید اعمل شود تا توافقی بر گرفته از رضایت ارائه شود. در مواردی که توافقات مذکور بدون حضور وکیل ایجاد می شود، به دلیل عدم شناخت زوج و زوجه از حقوق قانونی و موجود آنها در زندگی مشترک، عملا” توافقاتی موثر و یا برگرفته از رضایت کامل ایجاد نخواهد شد.

طلاق توافقی بدون وکیل هم قابل انجام و قابل اجرا می باشد و زوج و زوجه می تواند برای اجرای طلاق توافقی مواردی که پیش تر ذکر گردید را “شخصا” انجام دهند. از آنجایی که انتخاب طلاق توافقی توسط اغلب زوجینی که قصد جدایی با این روش را دارند به دلیل سریع بودن اجرای آن است، انجام امورات لازم برای اجرای طلاق توافقی توسط زوجین می تواند این تسریع در اجرایی شدن طلاق توافقی را طولانی گرداند.

وکیل می تواند اطلاعات مناسبی از حق و حقوق قانونی زوجین در اختیار آنان قرار دهد. با این شناخت زوج و زوجه می توانند با شناخت بهتر و با رضایت، اقدام به ایجاد توافق نمایند، فراهم نمودن زمینه اجرای طلاق توافقی با یک توافق آگاهانه از جانب زوج و زوجه به دست خواهد آمد.

هرچند که بدون وکیل هم می شود در تمام زمینه ها برای توافق اقدام کرد، زوج و زوجه امکان اجرایی شدن طلاق توافقی بدون وکیل و طبق قوانین سال 1401 را فراهم نمایند.

زوجین می توانند برای طلاق توافقی بدون وکیل اقدام نمایند و حقوقی مانند مهریه زوجه را مورد توافق قرار دهند. مهریه از جمله حقوقی است که در تمام شرایط قابل مطالبه بوده و زوج باید آنرا پرداخت کند، در طلاق توافقی مهریه زوجه برای رسیدن به اجرای طلاق توافقی می شود با رضایت زوجه و به طریقی که زوجین انتخاب می نمایند مورد توافق واقع شود. عدم رعایت مقررات قانونی برای اعمال مهریه به اصل توافق خدشه ای وارد نمی آورد و ملاک برای دادگاه وجود توافق نامه در این زمینه خواهد بود. ایجاد توافق در این زمینه بدون وکیل هم قابل انجام و ارائه به دادگاه می باشد.

سایر حقوق زوجه مانند نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت و … برای اجرای طلاق توافقی باید مورد توافق و با رضایت زوجه قرار گیرد. این قبیل اقدامات بدون وکیل هم قابل انجام است و زمینه را برای اجرای طلاق توافقی طبق قوانین سال 1401 فراهم می نماید.

ایجاد توافق در خصوص حق و حقوق قانونی فرزند مشترک از قبیل حضانت و نفقه فرزند برای اجرای طلاق توافقی لازم و ضروری است. والدین می تواند این اقدامات را بدون وکیل هم انجام دهند و لزوما” باید توافقات آنان برای برقراری حقوق فرزند مشترک به مصلحت فرزند باشد. دقت و تاکید قانون بر این مسئله نشانگر اهمیت این موضوع می باشد، اقدامات موثر در این راستا شرایط اجرای طلاق توافقی بدون وکیل و طبق قوانین سال 1401 را برای زوجین فراهم خواهد کرد.

کلیه امورات مورد نیاز برای تقاضای طلاق توافقی از جانب زوجین و حضور در جلسات مشاوره خانواده و سایر امورات اداری مورد نیاز، بدون حضور وکیل قابل انجام است. انجام امورات توسط زوجین طلاق توافق را اجرایی می نماید اما مدت زمان بیشتری با صرف وقت و هزینه بیشتر حاصل این قبیل اقدامات است، هرچند که با حضور وکیل می شود بدون حضور در مراحل رسیدگی هم طلاق توافقی را طبق قوانین سال 1401 اجرایی کرد.

گروه تخصصی وکلای طلاق با کادر مجرب و تخصصی خود کلیه امورات مرتبط با طلاق توافقی را برای شما در مناسب ترین زمان ممکن انجام خواهد داد.

مراحل طلاق توافقی + طبق قوانین سال 1401

برخی از زوجین برای جدایی و متارکه در زندگی، طلاق توافقی را انتخاب می کنند. این روش می تواند مانند سایر اقسام طلاق در برگیرنده رعایت مقررات قانونی و مراحل اداری و قضایی باشد. درادامه این نوشته قصد داریم تا با بررسی مراحل طلاق توافقی این موضوع را مورد ارزیابی قرار دهیم.

در طلاق توافقی زوج و زوجه با ایجاد توافق در خصوص حق و حقوق خود، زمینه اجرای طلاق توافقی را فراهم می کنند. در اقسام طلاق برخلاف طلاق توافقی زوجین توافقی برای حقوق خود ندارند و همین مورد هم باعث اختلاف بین آنها می شود. ایجاد توافق برای اجرایی شدن طلاق توافقی را می توان به عنوان اولین مرحله طلاق توافقی در نظر گرفت.

توافق صورت گرفته بین زوجین شرایطی را پدید خواهد آورد تا بتوانند با استناد به آن، تشریفات مقدماتی تقاضای طلاق توافقی را از دادگاه رعایت کنند. هرچند که تقاضا و درخواست طلاق توافقی، پس از انجام جلسات مشاوره و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق امکان طرح در دادگاه را دارد، اما وجود توافق است که زوجین را در جلسات مشاوره حاضر می گرداند. بنابراین وجود توافق بر اخذ گواهی مذکور ارجحیت دارد.

همانطوری که بیان شد پس از توافق و تصمیم برای جدایی، زوج و زوجه برای اینکه بتوانند مراحل بعدی طلاق توافقی را طی نمایند، می بایست به اتفاق در سامانه الکترونیکی تصمیم ثبت نام نمایند. سامانه مذکور به منظور ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه طلاق توافقی راه اندازی شده است، با ثبت نام در این سامانه و اخذ نوبت مشاوره در سازمان بهزیستی مرحله بعدی طلاق توافقی انجام می گیرد.

سازمان بهزیستی با اجرای جلسات مشاوره خانواده در 5 نوبت برای زوجین، این هدف را دنبال می نماید که آنها را از جدایی منصرف گردانند. در صورتی که هیچگونه اقدامی از طرف زوج  و زوجه برای انصراف از جدایی صورت نگیرد، سازمان بهزیستی با صدور گواهی عدم انصراف از طلاق برای آنان این امر را به اطلاع دادگاه می رساند. این قبیل اقدامات اداری و قانونی انجام مراحل بعدی برای اجرای طلاق توافقی قلمداد می گردند.

برای ارائه دادخواست و تقاضا از دادگاه جهت طلاق توافقی وجود گواهی عدم انصراف از طلاق لازم می باشد. با ارائه گواهی مذکور زوجین باید در سامانه خدمات الکترونیک قضایی اقدام به ثبت داخواست نمایند. زوج و زوجه باید در سامانه خدمات قضایی ثنا ثبت نام نمایند، این امر به دلیل اطلاع از چگونگی رسیدگی به طلاق توافقی مورد تقاضای آنان خواهد بود. انجام این امورات مراحل بعدی اجرای طلاق توافقی را شامل می شود.

vakil

با ثبت نام شخصی در سامانه ثنا و ثبت دادخواست این امکان فراهم می شود تا دادخواست مذکور، به همراه مدارک و مستندات مورد نیاز برای دادگاه ارسال شود. زوج و زوجه باید در مورد حقوق و تکالیف خود در زندگی مشترک توافق نمایند، توافق نامه مذکور نیز باید از طریق سامانه خدمات قضایی به دادگاه ارائه شود. این اقدامات از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام می گیرد و به عنوان مراحل اجرای طلاق توافقی در نظر گرفته می شود.

انجام اقدامات اداری و قضایی برای اجرای طلاق توافقی از قبیل انجام آزمایشات و … که برای رسیدگی در دادگاه مورد نیاز است، جز ء مراحل طلاق توافقی محسو ب می شود. زوجین موظف هستند جوابیه آزمایشات مورد نیاز در این زمینه را به دادگاه ارائه نمایند. زوج و زوجه برای برخورداری از طلاق توافقی باید کلیه مراحل طلاق توافقی را به صورت منظم و قانونی رعایت نمایند.

دادگاه خانواده برای رسیدگی به درخواست طلاق توافقی از جانب زوج و زوجه، ضمن بررسی کلیه مدارک و مستنداتی که ذکر گردید، بنا به توافقی که زوجین انجام داده اند اقدام به صدور رای برای اجرای طلاق توافقی می نماید.

حقوقی که زوج و زوجه برای آنها توافق کرده اند، شامل کلیه حق و حقوقی قانونی زوج و زوجه و فرزند مشترک آنان خواهد بود. وجود توافق نامه ای که کلیه موارد مذکور را شامل شود و ارائه آن به دادگاه مراحل بعدی اجرای طلاق توافقی را تشکیل می دهد.

همانگونه که ذکر گردید در صورت تکمیل مراحل مورد نیاز برای اجرای طلاق توافقی، دادگاه اقدام به رسیدگی و صدور رای بر مبنای توافقی که زوجین انجام داده اند می نماید. در این مواقع برای زوجین گواهی عدم سازش صادر می شود تا با ارائه آن به دفاتر ازدواج و طلاق زمینه اجرای طلاق توافقی را فراهم کنند.

این اقدام قانونی باید در ظرف 3 ماه از تاریخ صدور گواهی مذکور انجام گیرد، در غیر این صورت گواهی باطل و بی اعتبار می شود. و به عنوان آخرین مرحله برای اجرای طلاق توافقی محسوب می گردد.

وکیل مجرب و باسابقه در حوزه طلاق که به صورت تخصصی این امورات را برای موکل انجام می دهد، زمانی که برای طلاق توافقی از طرف زوج یا زوجه وکالت در طلاق توافقی دارد، با انجام مراحل مورد نیاز برای طلاق توافقی در کمترین زمان که برگرفته از دانش و شناخت وکیل از مراحل اجرای طلاق توافقی می باشد، این امکان را برای زوج یا زوجه فراهم می کند تا بدون حضور در مراحل رسیدگی و اداری، از اجرای طلاق توافقی بهره مند شود.

حضور وکیل در طلاق توافقی ضمن ارائه اطلاعات مفید به موکل، موجب می شود تا بهترین و مناسب ترین تصمیم در خصوص توافق حق و حقوق قانونی زوجین صورت گیرد. عدم شناخت زوج و زوجه نسبت به اجرای مراحل مورد نیاز برای طلاق توافقی، باعث صرف وقت و هزینه بیشتر برای آنان و عدم اجرای طلاق توافقی در مدت مناسب شود.

گروه تخصصی وکلای طلاق امکانی را فراهم نموده است تا زوج و زوجه از طریق وکلای باسابقه و مجرب این موسسه، با حقوق قانونی خود بطور کامل و مناسب آشنا شوند. این اقدام قانونی می تواند در ایجاد و برقراری یک توافق مناسب بین زوجین موثر باشد.

وکلای مجرب گروه تخصصی وکلای طلاق کلیه مراحل مورد نیاز برای طلاق توافقی را با استفاده از تجارب و دانش حقوقی خود، در زمان کمتری برای زوج یا زوجه انجام می دهند.

وجود وکلای صاحب نام و با تجربه در زمینه طلاق توافقی در گروه تخصصی وکلای طلاق موجب شده است تا همواره نتایج مورد نظر زوج یا زوجه بدون حضور آنان و در کوتاهترین زمان فراهم شود.

Facebook
Twitter
LinkedIn

5 دیدگاه

  • سلام خسته نباشی میخواستم از مهریه بگم واسه این جلب طرف رو بگیرم چجوری هس حتی هیچم نداشته باشه دولت ازش میگیره یا ن ای میخواد چجوری پرداخته کنه ولی هر چی خم داشته ب اسمه مادرش کرده من الان چکار کنم تشکر

  • سلام واسه مهریه میخواستم بپرسم همسرم هر چی داشته ب اسمه مادرش کرده الان من باید چکار کنم

  • سلام
    پدر و مادرمن سال ۹۰ تو شهر کوچیک تو دفترخانه طلاق گرفتن. اون موقع ۶۰ سالشونبوده. الان میخوام برای معافیت سربازی برم. آیا نامه دادگاه لازمه یا شناسنامه باید ببریم؟

  • سلام
    سپاسگذاری میکنم از لطفتون و مطلب‌هایی که نوشتید
    ببخشید یک سوال داشتم اگر براتون امکان داره من رو راهنمایی کنید
    من چگونه میتوانم این مدت سه ماه که دادگاه فرصت میده به زوجین تا شاید تجدید نظر کنند کمتر کنم یا اصلا این سه ماه را از سر راهم بردارم
    با سپاس از لطفتون

  • [quote name=”مسعود شاه نظر”]سلام
    سپاسگذاری میکنم از لطفتون و مطلب‌هایی که نوشتید
    ببخشید یک سوال داشتم اگر براتون امکان داره من رو راهنمایی کنید
    من چگونه میتوانم این مدت سه ماه که دادگاه فرصت میده به زوجین تا شاید تجدید نظر کنند کمتر کنم یا اصلا این سه ماه را از سر راهم بردارم
    با سپاس از لطفتون[/quote]
    سلام مهلت تجدید نظر خواهی ۲۰ روز هست ، ولی اگر سه ماه مهلت برای اجرای صیغه طلاق هست شما مجبور به سپری کردن این ایام نیستید و هر زمانی پس از قطعیت رای میتوانید به دفتر خانه برای اجرای طلاق مراجعه کنید.

    در صورت تمایل جهت هماهنگی برای کسب اطلاعات و مشاوره بیشتر ، با شماره های دفتر مرکزی تماس بگیرید.
    ۰۲۱۷۷۲۲۱۹۴۱
    ۰۹۱۰۰۱۱۱۷۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *