بعد از شکایت اشخاص در مراجع بدوی و رسیدگی به آن ، دادگاه بدوی اقدام به صدور رای می نماید . رای صادره از دادگاه بدوی ، ظرف مهلت معینی از زمان صدور ، در مرجع بالاتر قابل رسیدگی می باشد . وکیل تضمینی برای اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، باید به این نکته نیز اشاره کند که : از آن جایی که رسیدگی به اعتراض در دادگاه تجدیدنظر ، تخصصی می باشد و نیازمند بررسی بسیار دقیق تری است ، به همین جهت نیاز است که شخص پیش از هر اقدامی ، با وکیلی متخصص و مجرب در این زمینه مشورت نماید ، و با همراهی او مراحل پرونده را به بهترین نحو ممکن ، طی کند .
مشاوره رایگان با وکیل | اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر
دادگاه های تجدیدنظر در مقایسه با دادگاه های بدوی ، دارای شعب کم تری می باشند . و در واقع ، دادگاه های تجدیدنظر در کلیه شهر های مراکز استان ، دارای شعبه هستند . آرائی که در شعب تجدید نظر صادر می شود، قطعی و لازم الاجرا می باشند و رسیدگی در این دادگاه ، با دقت فراوان توسط قضات با سابقه و کارکشته ، صورت می گیرد .
یکی از نکاتی که وکیل تضمینی برای اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، می تواند به آن اشاره کند ، این امر است که : برای اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، شرایط خاصی در نظر گرفته شده است ، به طور مثال : مطابق با ماده سیصد و شصت و شش قانون آیین دادرسی مدنی ، فرجام خواهی ، از موارد خاصی است که شخص می تواند با استفاده از آن به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، اعتراض نماید . در واقع می توان گفت که : رایج ترین و معروف ترین شیوه اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، فرجام خواهی می باشد . که بر اساس ماده سیصد و شصت و هشت قانون مذکور ، آراء قابل فرجام دادگاه تجدیدنظر استان ، شامل این موارد است :
احکام در رابطه با فسخ و اصل نکاح ، نسب ، وقف ، حجر ، و همچنین قرار هایی همچون : رد یا ابطال دادخواست که از دادگاه تجدیدنظر صادر شده است ، و قرار عدم اهلیت هر یک از طرفین دعوی ، یا سقوط دعوا ، چنانچه که قرار های مذکور قابل فرجام باشند .
بهترین وکیل دادگاه تجدیدنظر
نکته حائز اهمیت دیگری که وکیل تضمینی برای اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، باید به آن اشاره کند این امر است که : در دیوان عالی کشور ، به فرجام خواهی رسیدگی می شود . که بی شک رسیدگی بی این امر بدون وکیل تضمینی برای اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، کاری به شدت سخت می باشد . در واقع حضور وکیلی متخصص و کارآزموده که از قوانین و مقررات ، اطلاع دقیق و کاملی دارد ، و همچنین از تجربه نسبتا زیادی نیز برخوردار می باشد ، می تواند باعث شود که مسیر طی شدن پرونده ، برای موکل تا حدی بسیار زیادی تسهیل شود .
مسئله مهم و مرتبط دیگری در این زمینه ، بحث مهلت فرجام خواهی می باشد . وکیل تضمینی برای اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، در خصوص مهلت فرجام خواهی ، باید خاطر نشان کند که : ارائه دادخواست فرجام خواهی ، برای اشخاصی که مقیم ایران می باشند ، بیست روز ، و برای دیگر افرادی که در خارج از کشور اقامت دارند ، دو ماه بعد از صدور حکم می باشد . که البته شایان ذکر است که : مهلت مذکور ممکن است به علت عذر موجهی که فرجام خواه اعلام می کند ، افزایش نیز یابد . در جلسه رسیدگی در دیوان عالی کشور ، موضوع بدون حضور اصحاب دعوا و به صورت شکلی ، بررسی می شود ( در دیوان عالی کشور ، حضور اصحاب دعوا جز در زمانی که دادگاه صلاح بداند ، الزامی نمی باشد ) .
از دیگر روش هایی که وکیل متخصص دیوان عالی کشور ، باید به آن اشاره کند ، اعاده دادرسی می باشد . درخواست اعاده دادرسی ، در دیوان مطرح می گردد . که دیوان با بررسی نمودن دلایل اعاده دادرسی و تایید مورد و یا حتی مواردی که در ماده چهارصد و هفتاد و هفت قانون آیین دادرسی کیفری ، ذکر شده است دادخواست مذکور را به دادگاه هم عرض دادگاه صادر کننده حکم قطعی ، ارجاع خواهد داد .
وکلای تهران وکیل
وکلای مجرب و کارآزموده تهران وکیل ، با کسب صد ها پرونده موفق در حوزه اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدیدنظر ، آماده ارائه تخصصی ترین و بهترین خدمات حقوقی به عموم مراجعه کنندگان محترم می باشند .