سرقت زمانی مطرح میشود که مال متعلق به دیگری توسط سارق دزدیده و ربوده شود. شاکی باید نسبت به تنظیم شکایت و طرح شکایت اقدام کند. اگر سارق شناسایی شده باشد، با مراجعه به کلانتری شماره ۱۰۴ در خیابان عباس آباد و با معرفی سارق به کلانتری وی را دستگیر میکند. در صورتی که سارق را نشناسند و سرقت خودرو یا سرقت منزل یا سرقت گوشی و تلفن همراه را انجام داده باشد، با مراجعه به کلانتری و ارائه مدارک و اسناد لازمه به کلانتری تنظیم شکایت میکند و کلانتری ادامه مراحل را پیگیری میکند.
نکته حائز اهمیت این است که بهترین اقدام از زمانی که مال باخته به عنوان اقدام قانونی در جهت شکایت از تجربه سقط انجام میدهد، میباشد. مالباخته باید با نیروی انتظامی تماس بگیرد و بعد از آنکه کلانتری تنظیم صورت جلسه را انجام داد، به صورت رسمی کلانتری اعلام سرقت و یا اعمال را انجام میدهد.
شاکی مشخصات خود را در صورتجلسه مینویسد که بعد از احراز هویت در زمان تنظیم شکایت جهت شکایتی که از جرم سرقت انجام شده، مفید و مثمر ثمر میباشد. شاکی مشخصات مال دزدیده شده را با جزئیات و با طول و تفسیر فراوان در صورتجلسه ذکر میکند. محلی که مال را دزدیده شده است، آخرین یا آخرین بار او را آن جا دیده است، را هم ذکر میکند. شاکی مدت زمانی که از مال خود غافل بوده، مخصوصاً زمانی که در سرقت خودرو و یا در دیگر ربایش و دزدی مثل سرقت گوشی از شکایت از جرم سرقت لازم میدانسته، در این صورت در صورت جلسه یادداشت میکند.
در صورتی که رویت و یا شناسایی سارق یا همان دزد اطلاعات آنها به عنوان متهم نوشته شود، در صورتی که شاکی به کسی مظنون باشد و آن را به عنوان متهم پرونده و متهم پرونده دزدی در پرونده کیفری معرفی میکند. زمانی که از طرف ضابط دادگستری و یا همان نیروی انتظامی پرونده مورد بررسی و تحقیق قرار میگیرد، در صورت جلسه یادداشت میشود و بعد از آنکه این صورت جلسه شاکی و یا وکیل او اقدام به شکایت از سرقت متهم پیگیری میکند.
بعد از تنظیم شکایت و طرح پرونده کیفری شکایت از جرم سرقت ماموران را اقدام به انجام تفحص و تحقیق و تحقیق در زمینه رسیدگی به پرونده انجام میدهد. در صورتی که موفق به دستگیری متهم باشند، از او بازجویی میکند و در پایان متن بازجویی به همراه متهم به دادسرا و مجتمع قضایی فرستاده میشود. در صورتی که مال مسروقه در دست دزد باشد، آن را به آگاهی تحویل میدهند و از جانب مامور آگاهی ثبت و ضبط میشود و به کلانتری تحویل داده میشود و ایشان مال یا اموال مسروقه را به شاکی و صاحب مال برگشت میدهد و مراتب برگشت دادن مال را در صورت جلسه یادداشت میکند.
در صورتی که مال به شاکی برگردانده شود، یعنی دزد مال آن را پس دهد، شاکی از شکایت منصرف شود، در پرونده کیفری اعلام رضایت بشود و پرونده قبل از ارجاع به دادگاه مختومه اعلام میشود و در دادسرا برای متهم قرار تامین کیفری صادر میکند. اگر بیگناهی او ثابت شود، قرار منع تعقیب صادر و شکایت از جرم سرقت به صورت علی القاعده به جایی نمیرسد. زمانی که دادسرا عقیده بر مجرمیت متهم داشته باشد، با صدور قرار مجرمیت پرونده به دادگاه ارسال میشود.
بعد از آنکه پرونده در کلانتری رسیدگی شد و نتوانستند شکایت شاکی را مختومه اعلام کنند؛ مرحله رسیدگی در دادگاه به شکایت از جرم سرقت به این صورت میشود که دادگاه بعد از آن که اقدام به صدور رای اعم از مجری و یا برائت از مجرم انجام داد؛ هر کدام از طرفین دعوای کیفری که حکم بدون آنچه شاکی و متهم متضرر شوند، به حکم مستوری اعتراض میکند و خواهان رسیدگی مجدد را در مرحله تجدید نظر اعلام میکند.
بهترین اقدامی که قبل از انجام هر گونه اقدام میتوانید در دادگاه کیفری انجام دهید، گرفتن یک وکیل تخصصی با تجربه و حرفهای میباشد. در صورت شکایت از جرم سرقت وکیل میتوانید بهترین نحوه شکایت و تنظیم شکایت چیست. وکیل شکایت از جرم سرقت در کلیه مراحل رسیدگی در دادسرا و دادگاه همواره حضور فعال دارد و سبب آگاهی از چند پرونده کیفری برای شما میباشد. موسسه حقوقی ما بهترین توصیه را به شما عزیزان میکند که همواره با در دست داشتن یک وکیل پایه یک دادگستری در دعاوی کیفری از جمله شکایت از جرم سرقت میتوانید مورد استفاده قرار دهید. کلانتری شماره ۱۰۴ صلاحیت رسیدگی به جرم سرقت را دارا میباشد. در زمینه شکایت از جرم سرقت جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاوران و وکلای با تجربه ما در ارتباط باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید از وکلای مجموعه تهران وکیل کمک بگیرید. وکلای مجموعه تهران وکیل آمادهی خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز میباشند. جلب رضایت شما مشتریان گرامی، هدف وکلای صاحب تجربه این مجموعه است؛ پس با اطمینان خاطر پروندههای خود را در این زمینه به وکلای تهران وکیل بسپارید و با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید.