شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هریک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است. در اسم شرکت باید عبارت (با مسئولیت محدود) قید شود و همچنین اسم شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکاء باشد و الا شریکی که اسم او در اسم شرکت قید شده و در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن را در شرکت تضامنی خواهد داشت.
هر شرکتی برای ثبت نیاز به نام دارد ، نام شرکت باید شرایط زیر را داشته باشد:
- دارای ریشه فارسی باشد یعنی در فرهنگ لغات دهخدا یا معین موجود باشد.
- تکراری نباشد و قبلا به ثبت نرسیده باشد. به صورت حروف باشد. سه سیلابی باشد .
- از اسامی خاص نباشد .
- از اسامی شعرا و دانشمندان و کاشفان معاصر نباشد .
- مخالف شئونات اسلامی و نظم عمومی و اخلاق حسنه نباشد.
- باعث فریب افکار عمومی نشود.
- مدارک مورد نیاز جهت تأسیس شرکت با مسئولیت محدود
مدارک مورد نیاز جهت تأسیس شرکت با مسئولیت محدود
مدارک مورد نیاز جهت تأسیس شرکت با مسئولیت محدود: الف) دو نسخه تقاضانامه ب) دو نسخه صورت شرکتنامه ج) دو نسخه اساسنامه د) دو نسخه صورت جلسه مجمع عمومی و مؤسسین ه) کپی برابر اصل شده شناسنامه مؤسسین و چنانچه هیأت مدیره نیز خارج از شرکاء باشند کپی برابر اصل شده شناسنامه اعضاء هیأت مدیره نیز الزامی است و هر گاه موسسین شرکت اشخاص حقوقی باشند آخرین تغییرات مدیران و سرمایه شرکت که در روزنامه رسمی درج گردیده است همراه با برگه معرفی نامه نماینده نیز ضمیمه مدارک دیگر می گردد.
در ابتدای تماس با موسسه، تمامی هزینه ها و زمان انجام درخواست ثبت شرکت شما از همان ابتدا به شما شفاف گفته خواهد شد، با کمی تحقیق متوجه زمان و هزینه های کم موسسه ما نسبت به سایر موسسات خواهید شد.
موسسه حقوقی تهران وکیل ثبت از معدود موسسات ثبت شرکت می باشد که در آن مشاوره و انجام امور تماما توسط مشاوران با تحصیلات حقوقی و وکلای زبده و متخصص در امور مختلف ثبتی مانند ثبت برند و ثبت شرکت و … انجام می گیرد.
وکیل پایه یک دادگستری متعهد 0 تا 100 کار شما می باشد و شما با یک فرد با تجربه طرف هستید.
آیا شرکتهایی که فعالیت نکرده اند باید مالیات بدهند؟
آیا یک نفر به تنهایی می تواند اقدام به ثبت شرکت کند؟
پس از ثبت شرکت می توانیم برای تغییرات اقدام نماییم؟
پس از اینکه ثبت شرکت انجام شد هرگونه تغییرات و تصمیمات مجامع که شامل تغییر آدرس الحاق موضوع انحلال شرکت افزایش و یا کاهش سرمایه ورود و یا خروج شرکا تعیین سمت و انتخاب مدیران و… هر زمانی که سهامداران و مدیران صلاح بداند قابل انجام می باشد.
مراحل ثبت شرکت
با توجه به اینترنتی شدن تمامی مشاغل و عوامل کار و کسب و کار مبحث ثبت شرکت هم در این مقوله مستثنا نیست برای مراحل ثبت شرکت به صورت اینترنتی طبق مراحل زیر اقدام شود و بهتر است، با وکلای مربوطه مشورت لازم را انجام دهید.
گرچه به ثبت رساندن اینترنتی ثبت شرکت و کار راحتی است گفت هر فردی بر میآید اما بهتر است در مورد بحث شرکت انواع شرکت های برای تجارت خود به چه نوع شرکتی نیاز دارید و مسائلی از این قبیل حتماً باید با کارشناس مربوطه و یا وکیل شرکتها مشاوره لازم را دریافت کنید.
اول اینکه باید در سایت مربوطه وارد شوید از گزینه درخواست ثبت شرکت فیلد مورد نظر را انتخاب کرد و نام و مشخصات فرد ثبت کننده و یا وکیل او را وارد کرده و باید مشخصات شرکت و میزان سرمایه و اعضا و دیگر مراحل و گامهای بعدی را طبق درخواست سایت اقدام کنید.
علاوه بر همه اینها بعد از ثبت نامهای صاحبان سند و شرکا باید در قسمت توضیحات شرکت توضیحات لازم و یا توصیف ویژگی خاص شرکت اقدام کنید و بعد از همه این مراحل باید مدارک خواسته شده اعم از اظهارنامه صورتجلسات مدیران و غیره به وسیله پست سفارشی به اداره ثبت شرکتها ارسال شود نکته که لازم به ذکر است این است که در ثبت اطلاعات شرکت به شرکا و صورتجلسات باید دقت لازم صورت گیرد و الا دچار ارسال رفع نقص از طرف سازمان خواهد شد و از ثبت و گرفتن کد رهگیری بعد از گذراندن همه مراحل و گام ها کد رهگیری دریافت می شود و مابقی اخطاریه ها ابلاغیه ها توسط سایت به طرفین ابلاغ می شود و به هزینه موسسان شرکت نشر آگهی میشوند و بعد از نشر آگهی شرکت ثبت شده محسوب میشود آن در مورد شعبه یکسری نکات لازم است گفته شود اول اینکه اگر شعبه بخواهد ثبت شود باید بررسی شود که شعبه در کدام مکان است و در چه زمانی است که اگر جریان نسبت به پایان رسیده موسسان در مورد تأسیس شعبه میتوان اقدام به ثبت تغییرات در همان شرکت کنند و یا اگر اقدام به ثبت مجدد شعبه نیاز باشد .
باید مراحل ثبت در سایت از ابتدا تا انتها صورت گیرد اما در نهایت ثبت تغییرات و چه به صورت ثبت مجدد حتماً در شرکت اصلی باید اعمال تغییرات به سازمان ثبت شرکتها اعمال شود نکته قابل توجه است این است که طبق قانون ثبت شرکت نامه باید به صورت سند رسمی باشد و در دفاتر اسناد رسمی اقدام شود اما پس از تصویب نظامنامه مربوطه در سال ۱۳۲۷ مرجع ثبت شرکتها و یا دوایر ثبتی هم امکان پذیر است اما اثرات همان اثرات سند رسمی میباشد.
برای دریافت مشاوره حقوقی توسط کارشناسان حقوقی به صفحه مربوطه مراجعه کرده و یا با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.
بدون دیدگاه