در این مطلب به موضوع توقیف اموال کارفرما+ وکیل+ مشاوره حقوقی اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.
توقیف اموال کارفرما+ وکیل+ مشاوره حقوقی
توقیف اموال کارفرما، از جمله مواردی است که در صورت ایجاد اختلاف میان کارفرما و کارگر میتواند اتفاق می افتد. آگاهی از حقوق و قوانین میان کارفرما و کارگر، میتواند در مواقع لزوم از ضایع شدن حقوق کارگر جلوگیری کند و باعث توقیف اموال کارفرما متناسب با حقوق کارگر شود.
یک وکیل متخصص و باتجربه اداره کار، از کلیه قوانین موجود در روابط بین کارفرما و کارگر آگاه است و میتواند کمک قابل توجهی به احیای حقوق کارگران کند. موسسه حقوقی تهران وکیل مفتخر است با ارائه مشاوره حقوقی در این زمینه و همچنین استفاده از 1 و وکلای حرفه ای و با دانش حقوقی بالا، موفقیت و پیروزی در پرونده را برای شما کسب نماید.
کارفرما کیست؟
کارفرما شخصی است حقیقی یا حقوقی که کارگر به خواست وی و با دریافت مبلغ معین و یا حق السعی، وظایف کاری خود را انجام میدهد.
توقیف اموال کارفرما+ وکیل+ مشاوره حقوقی
وظایف و تعهدات کارفرما در مقابل کارگر
- پرداخت کلیه حقوق مالی کارگر
کارفرما موظف است تمام حقوق مالی کارگر را طبق ضوابط قانون کار و مطابق با آنچه در قرارداد بیان شده است، پرداخت نماید که شامل: حقوق، پاداش و مزایا، هزینه ایاب و ذهاب، حق مسکن و .. میباشد.
- رعایت ضوابط قانون کار
وظیفه اصلی کارفرما، تعهد و عمل به تمامی ضوابط قانون کار از جمله رعایت حقوق کارگران، درنظر نگرفتن کار اضافی در خارج از تایم کاری کارگر و عدم استفاده از کارگران زیر 15 سال میباشد.
- پرداخت حق سنوات و بیمه کردن کارگران
کارفرما باید تمامی کارگرانی که درحال خدمت به وی هستند را بیمه نماید و مطابق با شروط قانون کار نسبت به پرداخت سنوات آنها اقدام نمایند.
- پرداخت کلیه مطالبات معوقه کارگران پس از اتمام کار
طبق ضوابط موجود در قانون کار، کارفرما باید پس از اتمام کار کلیه حقوق معوقه کارگر را پرداخت نماید و در صورت فوت کارگر ، حقوق او به وارثان پرداخت شود.
- تامین ایمنی و حفظ سلامت کارگران
تامین ایمنی کارگاه، ماشین آلات و کلیه ابزاری که با سلامتی و ایمنی کارگران در ارتباط است، باید توسط کارفرما انجام شود.
توقیف اموال کارفرما
با توجه به ضوابط و قوانینی که در رابطه میان کارگر و کارفرما وجود دارد، اموالی که از کارفرما قابل توقیف است به دو دسته اموال منقول و اموال غیرمنقول تقسیم میشود.
- اموال منقول: جزو اموالی است که امکان به جابجایی این اموال وجود دارد، بدون اینکه به اموال یا محل نگهداری آن آسیبی وارد شود که شامل: پول، خودرو، گوشی همراه و … میشود.
- اموال غیرمنقول: اموالی است که شخص قادر به جابجایی آن نمیباشد و در صورت جابجایی این اموال امکان آسیب به آنها وجود دارد که شامل: زمین، ساختمان و .. میباشد.
در مقابل برخی از اموال قابل توقیف نیستند که آن را مستثنیات دین میگویند. این اموال جزو مواردی است که برای زندگی شخص و جلوگیری از تنگدستی خانواده وی ضروری هستند و برای عدم نقض کرامت انسانی وی غیرقابل توقیف هستند.
توقیف اموال کارفرما+ وکیل+ مشاوره حقوقی
انواع توقیف اموال کارفرما
توقیف اموال کارفرما به دو نوع توقیف تامینی و توقیف اجرایی میباشد.
توقیف تامینی زمانی است که دستور بر علیه کارفرما صادر شود و 10 روز زمان دارد تا آن را اجرایی نماید و کارگر میتواند قبل از پایان این 10 روز، اموال کارفرما را شناسایی و توقیف نماید.
توقیف اجرایی زمانی اتفاق میافتد که کارفرما در مدت این ده روز هیچ اقدامی انجام ندهد و در این صورت دستور توقیف اموال وی اجرایی میشود.
نقش مشاور حقوقی و وکیل در توقیف اموال کارفرما
دریافت مشاوره حقوقی تخصصی در زمینه توقیف اموال و استفاده از تجارب یک وکیل باتجربه و کاربلد، میتواند مانع از تضییع حقوق کارگر و بازپسگیری حقوق وی شود. 1 میتواند با استفاده از دانش حقوقی و آگاهی و تسلط کامل به قوانین کار، حکم توقیف اموال کارفرما را دریافت نماید.
موسسه حقوقی تهران وکیل یکی از معتبرترین مراکز حقوقی تهران و دارای گروهی از بهترین وکلای متخصص و باتجربهای است که سالها به عنوان وکیل اداره کار روی پرونده های حقوقی اداره کار تلاش نموده و پیروزی در چنین پرونده هایی را کسب کردهاند.
استفاده از وکلای باتجربه موسسه تهران وکیل، میتواند کمک بسزایی در سرعت پیشروی پرونده توقیف اموال کارفرما و موفقیت شما در پرونده شود. همچنین اخذ وکیل می تواند باعث
صرفه جویی در وقت و سایر هزینه های جانبی شما شود.