دادخواست الزام به پرداخت خسارت از صندوق حمایت از تأمین خسارتهای بدنی

دادخواست الزام به پرداخت خسارت از صندوق حمایت از تأمین خسارتهای بدنی •

مشخصات طرفين | نام نام خانوادگی نام پدر سغل

محل اقامت | شهر – خیابان – کوچه – شماره – پلاک – کدملی

خواهان | مشخصات مصدوم

 

خواندگان | مشخصات ۱- مقصر حادثه ۲- بیمه مرکزی ایران ۳- شرکت بیمه

۴- مدیریت صندوق حمایت از تأمین خسارتهای بدنی

وکیل یا نماینده قانونی | مشخصات وکیل

تعیین خواسته و بهای آن | الزام خواندگان به پرداخت خسارت از صندوق حمایت از تامین خسارتهای بدنی مقوم بر…………………….. ریال

دلایل و منضمات دادخواست | ۱) دلیل سمت / وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی ۲) فتوکپی مصدق بیمه نامه ۳) نظر افسر کاردان تصادفات ۴) فتوکپی مصدق دادنامه شماره………. شعبه دادگستری کیفری دو …………………… ۴) ثانی دادخواست

ریاست محترم دادگستری شهرستان…………………………………..

سلام علیکم – احتراما با اجازه حاصله از یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی خاطر عالی را به وکالت از ناحيه خواهان مستحضر می دارد خواسته موکل به دلایل ذیل محل قانونی برای پذیرش داشته و در خور اجابت می باشد:

1) براساس محتویات کلاسه پرونده…………………. مطروحه در شعبه ………….. دادگاه کیفری دو……………. به علت حادثه ناشی از بی احتیاطی در امر رانندگی خوانده ردیف اول آقای………….. محکوم به پرداخت دیه «له»موکل شده و یاد شده به علت نداشتن گواهی نامه مجاز رانندگی به پرداخت اجزای نقدی بدل از حبس نیز محکومیت حاصل نموده است.

۲) به موجب مستفاد از قانون بیمه اجباری شخص ثالث:

زیان دیده ای که در حین رانندگی دارای گواهی نامه پروانه مجاز نباشد استحقاق دریافت خسارت از محل صندوق را دارد، در ما نحن فيه شرکت بیمه خوانده ردیف دوم از پرداخت خسارت از محل صندوق یاد شده به موکل به دلیل نداشتن گواهینامه رانندگی توسط مسئول حادثه یعنی خوانده ردیف اول خودداری می نماید.

صفحه مخصوص ادامه شرح دادخواست

۳) زیان دیده ای که از حمایت های قانون و صندوق برخوردار می شود که ثالث باشد، در اثر حادثه رانندگی آسیب دیده و این آسیب از نوع بدنی باشد. شخص ثالث در قانون بیمه اجباری(تبصره ۶ ماده ۱) تعریف شده است و راننده مسبب حادثه (موكل) نمی تواند مشمول این عنوان باشد، لذا حمایت صندوق متوجه شخصی که خود عامل خسارت شده است نخواهد بود.

بناء به مراتب و معنونه در فوق:

 و استنادا به مواد ۱۹۸ و ۵۱۵ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی رسیدگی و استماع خواسته و در ما نحن فيه صدور حکم به شرح ستون خواسته از محضر دادگاه تحت استدعاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *