در این مطلب به موضوع احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید
احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران
احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران به چه صورت است
رأی وحدت رویه شماره ۸۰۱ – مورخ ۱۳۸۷/۱۱/۱۳)
“. نظر به تبصره یک ماده ۱۴ قانون کار وقانون استفساریه قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون مذکور و ماده ۹۵ قانون تأمین اجتماعی و سایر احکام متعدد قانونگذار، مدت خدمت زیر پرچم اشخاص با رعایت مقررات مربوط على الاطلاق جزو سابقه خدمت آنان و برخورداری از مزایای متعلقه قابل احتساب است. بنابراین دادنامه شماره ۷۰۱ مورخ ۱۳۸۷/۳/۴ شعبه نهم و دادنامه شماره ۹۰۱ مورخ ۱۳۸۶/۱۰/۱۲ شعبه دهم دیوان مبنی بر ورود شکایت شاکی در این زمینه موافق اصول و موازین قانونی می باشد.”
۱. “تبصره – مدت خدمت نظام وظیفه شاغلین مشمول قانون کار با شرکت داوطلبانه آنان در جبهه قبل از اشتغال و یا حين اشتغال جزو سوابق خدمتی آنان نزد سازمان تامین اجتماعی محسوب می گردد. اعتبار مورد نیاز برای اجرای این قانون از محل دریافت میانگین حق بیمه دو سال آخر فرد بیمه شده تأمین می گردد.”
۲. “ماده واحده – آیا منظور قانونگذار در قانون اصلاح تبصره ماده (۱۴) قانون کار و الحاق یک تبصره به آن مصوب ۱۳۸۳/۱/۳۰ شمول قانون مذکور، بر کلیه مشمولین قانون تأمین اجتماعی که به هر نحو به سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه خود را می پردازند نیز بوده است یا خیر؟ نظر مجلس: بله. کلیه مشمولین قانون تأمین اجتماعی که حق بیمه به آن سازمان می پردازند نيز مشمول این قانون می باشندہ”
۳. “ماده ۹۵ – مدت خدمت وظیفه مشمولین این قانون پس از پایان خدمت و اشتغال مجدد در مؤسسات مشمول این قانون جزو سابقه پرداخت حق بیمه آنها منظور خواهد شد. “
احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران
و… مقررات ناظر بر به کارگیری کارگران خارجی ۱۰۹۱. الزام قانونی به وصول ۲۰٪ از حقوق و مزایای کارکنان خارجی
از کارفرمایان بخش خصوصی و واریز به درآمد عمومی کشور، در مورد کارفرمای اتباع خارجه شاغل در کوره پزخانه ها، متبع و لازم الاجراست. رأی وحدت رویه شماره ۱۹۹ – مورخ
۱۳۷۲/۱۱/۲۳
) “با عنایت به عموم و اطلاق بند ب ماده ۳۸ قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین مصوب سال ۱۳۶۹ که مقرر داشته است: “به وزارت کار و امور اجتماعی اجازه داده میشود ۲۰٪ از حقوق و مزایای کارکنان خارجی را همراه با معادل مبلغ حق بیمه بیکاری که برای کارگران ایرانی اخذ میشود از کارفرمایان بخش خصوصی مربوط دریافت و به درآمد عمومی کشور واریز نمایند.” و این که مطابق ماده ۲ قانون کار مصوب ۱۳۶۹ کارگر کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد،
اگر به دنبال شماره تماس بهترین 1می گردید می توانید با گروه تهران وکیل تماس گرفته ابتدا از مشاوره رایگان و تلفنی با مشاورین این مجموعه داشته باشید و در صورتی که بخواهید می توانید با تعیین وقت حضور پیدا کرده و با وکلای حقوقی و کیفری این مجموعه که متخصص در این زمینه می باشند مشاوره داشته باشید. همچنین برای مشاوره حقوقی درباره 1 می توانید با موسسه تهران وکیل در ارتباط باشید.
شما همچنین می توانید از طریق راه های ارتباطی با بهترین 1 این موسسه حقوقی تماس گرفته و از مسایل حقوقی آگاه شوید.
احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران
۱. بعدها بند (ب) ماده ۲۶ قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین مصوب ۱۳۷۳/۱۲/۲۸ جایگزین بند (ب) ماده ۳۸ قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین مصوب سال ۱۳۶۹ شده و حکمی مشابه آن را مقرر داشت. به موجب ماده مذکور نیز مقرر شده بود
ماده ۲۶ – به وزارت کار و امور اجتماعی اجازه داده میشود:
– ب – معادل بیست درصد (۲۰٪) از حقوق و مزایای کارکنان خارجی را همراه با معادل حق بیمه بیکاری که برای کارگران ایرانی اخذ می شود از کارفرمایان بخش خصوصی مربوط دریافت و به درآمد عمومی کشور واریز نماید. همه ساله حداکثر معادل صد درصد (۱۰۰) مبالغ واریزی این بند از محل اعتباری که به همین منظور در قانون بودجه هر سال پیش بینی می شود در اختیار وزارت کار و امور اجتماعی قرار خواهد گرفت تا جهت ایجاد اشتغال مولد و فرصت های جدید شغلی هزینه گردد.” لكن طبق ماده ۱۷ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۰/۱۱/۲۷ بند (ب) ماده ۲۶ به شرح زیر اصلاح شد:
” به وزارت کار و امور اجتماعی اجازه داده می شود :
ب – معادل سی درصد (۳۰%) از حقوق و مزایای کلیه کارکنان خارجی را همراه با معادل مبلغ حق بیمه بیکاری که برای کارگران ایرانی اخذ می شود از کارفرمایان مربوط دریافت و به حساب درآمد عمومی (نزد خزانه داری کل واریز نماید.”
احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران
لذا مقرره فوتی بر مفاد رأی وحدت رویه شماره ۱۹۹ مورخ ۱۳۷۲/۱۱/۲۳ هیات عمومی دیوان عدالت اداری حاکم است
حقوق، سهم سود و سایر مزایا به درخواست کارفرما کار می کند حکم مقرر در بند ب ماده ۳۸ قانون فوق الذکر در مورد کارفرمای اتباع خارجه شاغل در کوره پزخانه ها منبع و لازم الاجراء است لذا دادنامه شماره ۵۹ مورخ ۷۲.۷.۲۹ شعبه پانزده دیوان در پرونده کلاسه ۲۹.۷۲ که متضمن این معنی میباشد موافق اصول و موازین قانونی تشخیص داده میشود.”
آیا کارفرمایانی که بابت به کارگیری نیروی کار غیرمجاز خارجی جریمه می شوند، در صورت اعتراض می توانند در دادگاه های عمومی دادگستری طرح دعوا نمایند
الف – (رأی وحدت رویه شماره ۲۲۲ – مورخ ۱۳۸۲/۰۶/۱۶)
“بموجب بند (و) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۳۸۰ کل کشور به منظور جلوگیری از حضور نیروی کار غیر مجاز خارجی در بازار کار کشور وزارت کار و امور اجتماعی مکلف است کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه کار را به استخدام در می آورند بابت هر روز اشتغال غیر مجاز هر کارگر خارجی معادل ۱۰ برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه نماید.
احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران
در صورت تخلف این جریمه دو برابر خواهد شد. درآمد حاصله به درآمد عمومی (نزد خزانه داری کل) موضوع ردیف ۴۱۹۹۸۸ قسمت سوم این قانون واریز خواهد شد. کارفرمایان مذکور در صورت اعتراض می توانند در محاکم صالحه طرح دعوی نمایند.» نظر باینکه مراد مننن از « محاكم صالحه» ظهور در صلاحیت دادگاههای عمومی دادگستری در تنسييه مطروحه دارد و واژه (محکمه) على الأصول تداعی کننده دادگاههای ذیصلاح دادگستری است. بنابراین دادنامه شماره ۸۲۲ مورخ ۱۲۸۰/۵/۲۱ شعبه ۷ بدوی دیوان در پرونده کلاسه ۶۷۱/۸۰ در حدی که متضمن قرار عدم صلاحیت دیوان به اعتبار صلاحیت دادگاه دادگستری در رسیدگی به اعتراض کارفرما نسبت به برگ جریمه صادره ستاد پیگرد اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز میباشد موافق اصول و موازین قانونی تشخیص داده میشود
ب_ رای وحدت رویه شماره ۷۲ – مورخ ۱۲۸۵/۰۲/۱۷)
“طبق بند (و) تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۳۸۰ کل کشور استخدام اتباع بیگانه بدون مجوز قانونی ممنوع است و کارفرمایان کارگاههائی که اتباع خارجی بدون پروانه کار را به استخدام در می آورند بابت هر روز اشتغال غیر مجاز هر کارگر خارجی معادل ده برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه می شوند و کارفرمایان مذکور در صورت اعتراض می توانند در محاکم صالحه طرح دعوی نمایند.
احتساب مدت خدمت زیر پرچم در سابقه خدمت کارگران
نظر به اینکه مراد مقنن از عبارت «دادگاه صالحه» دادگاههای عمومی ذیصلاح است، بنابراین دادنامه های شماره ۱۰۶۲ مورخ ۱۳۸۳/۸/۲ شعبه دوم تجدیدنظر، ۷۹۳ مورخ ۱۳۸۱/۷/۱۶ شعبه بیستم، ۲۰۲۶ مورخ ۱۳۸۱/۱۱/۹ شعبه ششم که در خصوص مورد به اعتبار صلاحیت دادگاه عمومی قرار عدم صلاحیت صادر کرده اند، صحیح و موافق قانون تشخیص داده میشوند.”