زمانی که فردی با استفاده از الفاظی باعث ترساندن خطر تهدید و جاری برای دیگران ایجاد کند و طرف مقابل را تهدید کند؛ این عمل از جانب تهدید کننده به عنوان مصداقی برای تهدید مرگ میباشد. از آن جایی که عمل تهدید به عنوان جرم محسوب میشود، در صورتی که در زمان مستمر ادامه پیدا کند، ناپایدار میباشد و ممکن است ادامه نداشته باشد.
در صورتی که فرد تهدید در محیط و حتی در چه زمان زندگی فرد اتفاق بیفتد، اثبات آن متفاوت میباشد و نکته مهم در رابطه با تهدید و اثبات این است که حداقل دو نفر بالغ و بالغ به عنوان شاهد شهادت میدهند و اگر شهود از دادن شهادت خودداری کند، با وجود آن که اطلاع از وقوع تهدید آن را پنهان میکند، فردی که تهدید میکند، میتواند به عنوان تحقیقات محلی تقاضایی را از کلانتری شماره ۱۳۳ در شهر زیبا داشته باشد.
بر اساس قانون مجازات تهدید جرم محسوب میشود. زمانی که برای فرد ایجاد ترس و نگرانی و اضطراب و ترس از ضرر جان ایجاد کند. در واقع عنصر قانونی جرم تهدید و اخاذی در ماده ۶۶۹ مجازات بیان میشود و بر اساس آن هر کسی که به هر نحوی به قتل و یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی به افشای سری نسبت به خود و بستگان داشته باشد، اعم از اینکه به واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعل را کرده باشد، به ۷۴ ضربه شلاق و به دو ماه تا دو سال زندان محکوم میشود. بنابراین جرم تهدید میتوانند مراتب مختلفی داشته باشد و این کشور به تهدید به مرگ در جایی انجام میشود که حضور در فضای مجازی و یا از طریق تلفن پیامک متفاوت میباشد.
در صورتی که با توجه به شخصیت متهم و همینطور در صورت اثبات آن دادگاه برای تعیین مجازات انجام شود، یکی از این دو مورد مجازاتها معلوم برای وی انجام میشود و به عنوان مجازات محسوب نمیشود. زیرا تهدید زمانی که مربوط به ضرر مالی و جانی نسبت به خود شخص یا بستگان او باشد، بر اساس ماده ۶۶۹ تعزیرات مورد مجازات قرار میگیرد. در این صورت تهدید کننده قابل مجازات با این ماده میباشد و تفاوتی ندارد که وسط یامال حتی به صورت مطالبه باشد یا نه. اما لازم است تهدید شخص به صورت شفاف در نظر گرفته شود و راهی برای تحریک شونده به قتل رمادی افشای اسرار و یا بستگان او تهدید میشود.
به صورت کلی قاضی میتواند از الفاظی استفاده کند که قفل تهدید را به راحتی تشخیص میدهد البته اوضاع و احوال در قضاوت امر بیتاثیر نیست و قاضی در مواردی میتواند کسی را مورد مجازات قرار دهد.کلانتری شماره ۱۳۳ شهرزیبا صلاحیت رسیدگی به جرمهایی که تهدید و اختلاس خواص و اخاذی برای دیگران را رقم میزند، انجام دهد.
بعد از تحریف مجازات بر اساس ماده ۶۶۸ هرگاه کسی شخصی را با استفاده از جبر و یا با اجرا و یا اینکه در بعضی از مواقع فرد را مجبور به دادن نوشته تا سند و امضا میکند و یا سرد و نوشته که متعلق به او میباشد، به دیگران میسپارد؛ به حبس از سه ماه تا ۲ سال و یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم میکند. تفاوتی که مجازات این نوجوان با مجازاتهای جرم دیگر دارد تنها در یک ماه حبس میباشد؛ در این صورت هر دو در یک درجه از مجازات قرار میگیرند.
توهین و فحاشی کردن یکی از ناهنجاریهای اجتماعی میباشد که امروزه در بستر فضای مجازی مخصوصاً شبکههای مجازی اینستاگرام و یوتیوب افزایش پیدا کرده؛ توهین و فحاشی نسبت به کاربران میباشد. افرادی که توهین و فحاشی را انجام میدهند، به اطلاع و عدم آشنایی نسبت به حقوق قانونی میباشد و در این زمینه برای تکرار دوباره جرم توسط این افراد شرایطی را فراهم میکند.
بر اساس قانون مجازات اسلامی در مواد ۱۴۵ و ۶۰۸ این اعمال توهین و فحاشی نسبت به افراد جرم در نظر گرفته میشود و جزای نقدی از ۱ تا ۵ میلیون و ۷۴ ضربه شلاق محکوم میشود. به همین دلیل عمل مجرمانه بدون مجازات و پیگیرد قانونی نمیباشد و افرادی که به صورت اتفاقی و یا عمدی مرتکبین اعمال میشود؛ در قبال این جرایم باید پاسخگو باشند. زمان در این خصوص افراد توصیه میشود که اطلاعات شخصی را از جمله عکس و فیلم به هیچ وجه در این نرمافزار منتشر نشود. زیرا خطر سوء استفاده برخی از کاربران را دارد. به همین دلیل سرعت انتشار آنها در فضای مجازی بالاست. پس لازم است احتیاطات لازم را انجام گرفته شود. کلانتری شماره ۱۳۳ واقع در شهر زیبا این جرائم را رسیدگی میکند و در صورتی که افراد در ملع عام فحاشی و توهین به شخص خاصی را داشته باشد، دستگیر و مجازات میکند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید از وکلای مجموعه تهران وکیل کمک بگیرید. وکلای مجموعه تهران وکیل آمادهی خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز میباشند. جلب رضایت شما مشتریان گرامی، هدف وکلای صاحب تجربه این مجموعه است؛ پس با اطمینان خاطر پروندههای خود را در این زمینه به وکلای تهران وکیل بسپارید و با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید.