وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما

وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما •

در این مطلب به موضوع وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید 

 

 وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرماوکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما

صلاحیت هیئت های حل اختلاف کارگر و کارفرما

ماده ۱۵۹ قانون کار اعلام میدارد رأی هیئت های تشخیص پس از ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ آن لازم الاجرا می گردد.

اعضای هیئت های حل اختلاف کارگر و کارفرما

هیئت حل اختلاف طبق ماده ۱۶۰ قانون کار، مرکب از سه نفر نماینده کارگران به انتخاب کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان یا کانون انجمن های صنفی کارگران و یا مجمع نمایندگان کارگران واحدهای منطقه و سه نفر نماینده کارفرمایان به انتخاب مدیران واحدهای منطقه و سه نفر نماینده دولت (مدیر کل کار و امور اجتماعی، فرماندار، رئیس دادگستری محل یا نمایندگان آنها) برای مدت دو سال تشکیل می شود. در صورت لزوم با توجه به میزان کار هیئتها، وزارت کار و امور اجتماعی می تواند نسبت به تشکیل جلسات حل اختلاف در سطح استان اقدام نماید.

جلسات آن با حضور حداقل ۷ نفر از اعضاء رسمیت می یابد و آراء آن به اتفاق یا اکثریت ۴ رای از ۷ رأی یا ۵ رأی از ۹ رأی صادر می گردد. در صورت تساوی آراء رأی گروهی که نماینده واحد کار و امور اجتماعی جزء آن است، قاطع خواهد بود.

بهترین وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرمابهترین وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما

وظایف هیئت های حل اختلاف کارگر و کارفرما

اولین وظیفه هیئت های حل اختلاف رسیدگی به اعتراضاتی که در فرجه مقرر نسبت به آرای هیئت های تشخیص به عمل آمده است؛ زیرا هیئت های حل اختلاف مرجع رسیدگی تجدیدنظر به آرای هیئتهای تشخیص می باشد.

غیر از رسیدگی ثانوی هیئت های حل اختلاف رسیدگی به تقاضای کتبی بیمه شده و بیکار مبنی بر داشتن عذر موجه در خصوص عدم اعلام بیکاری به اداره کار و امور اجتماعی ظرف مدت مقرر از جمله مواردی است که رسیدگی بدوی در صلاحیت این هیئت می باشد.

وکیل متخصص هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرماوکیل متخصص هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما

از دیگر وظیفه و صلاحیت هیئت حل اختلاف را میتوان تشخیص تقصیر کارگر دانست. در این زمینه ماده ۳۴ قانون کار سال ۱۳۲۸ به موجب ماده مذکور در صورتی که اخراج کارگر به تشخیص هیئت حل اختلاف در اثر تقصیر او در انجام وظیفه باشد هیچ گونه حقی به او تعلق نخواهد گرفت.

اگر به دنبال شماره تماس بهترین 1می گردید می توانید با گروه تهران وکیل تماس گرفته ابتدا از مشاوره رایگان و تلفنی با مشاورین این مجموعه داشته باشید و در صورتی که بخواهید می توانید با تعیین وقت حضور پیدا کرده و با وکلای حقوقی و کیفری این مجموعه که متخصص در این زمینه می باشند مشاوره داشته باشید. همچنین برای مشاوره حقوقی درباره 1 می توانید با موسسه تهران وکیل در ارتباط باشید.

وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرماشماره تلفن وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما

رسیدگی در هیئت های حل اختلاف کارگر و کارفرما

هیئت حل اختلاف پس از وصول اعتراض با رعایت نوبت وقت رسیدگی را تعیین و از طرفین اختلاف جهت حضور در جلسات رسیدگی کتبا دعوت می کند. عدم حضور احد از طرفین یا نماینده آنها مانع از رسیدگی و صدور رأی توسط هیئت نیست هیئت ظرف مدت یک ماه پس از وصول پرونده رسیدگی و رأی لازم را صادر می نماید.

رأی هیئت حل اختلاف پس از صدور، قطعی و لازم الاجرای است. از آرای قطعی این هیئت می توان در دیوان عدالت اداری شکایت نمود.

احراز حقیقت امر روشن شدن موضوع با اجازه حاصله از ماده ۱۶۳ قانون کار اشعار می دارد: «هیئت های حل اختلاف می توانند در صورت لزوم از مسئولین و کارشناسان و انجمن های شوراهای اسلامی واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی دعوت به عمل آورند و نظرات و اطلاعات آنان را در خصوص موضوع استماع نمایند.»

وکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرماوکیل هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما

ضمن اینکه مطابق ماده ۲۶ همین آیین نامه مقرر می دارد: هیئت حل اختلاف در هنگام رسیدگی به اعتراض نسبت به رأی هیئت تشخیص تنها در چارچوب اعتراضات ایراد شده اتخاذ تصمیم خواهد نمود مگر آنکه مستقیما تخلفات بارزی نسبت به مقررات آمره قانونی در رأی مشهود باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *