در این مطلب به موضوع وکیل شهرداری + کمیسیون + اعتراض اشاره شده است. شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی رایگان با ما در تماس باشید.
وکیل شهرداری کیست؟
شهرداری سازمانی اجرایی غیردولتی است که وظایف گوناگونی در رابطه با جنبه های مختلف زندگی شهروندان دارد. شهروندان نیز موظفند تا قبل از انجام اموری که در حیطه وظایف شهرداری است، مجوز لازمه را از شهرداری دریافت کنند. در غیر اینصورت با آنها برخورد قانونی میشود. در مسائلی ممکن است افراد برای انجام اموری به شهرداری مراجعه کنند اما به دلیل ناآشنایی با قوانین به نتیجه موردنظر خود نرسند یا در مواردی احساس کنند از نتیجه به دست آمده رضایت کافی ندارند. بهترین راه حل استفاده از دانش حقوقی و تجارب وکیل شهرداری است. وکیل متخصص شهرداری شخصی متخصص و مجرب در زمینه امور افراد کمک میکند تا علیه شهرداری اقامه دعوی کنند یا از افراد در دعاوی مربوط به شهرداری دفاع میکنند.
وکیل شهرداری چه کسی است؟
در حقیقت شکایت از شهرداریها درصد قابل توجهی ازپرونده ها و دعاوی مطروحه در مراجع قضایی از جمله دیوان عدالت اداری را تشکیل می دهد. نقش وکیل در این بین زمانی مشخص می شود که وکیل با تسلط به قوانین و کمیسیونهای مختلف شهرداری ، آیین نامه ها و بخشنامه ها و … بتواند در پیشبرد دعاوی مطروحه علیه شهرداری و حصول نتیجه مطلوب موثر باشد. و وکیل شهرداری شخصی است که با داشتن این آگاهی می تواند از حقوق طرفین در دعاوی مربوط به امور شهرداریها به خوبی دفاع کند . وکیل امور شهرداری زیر مجموعه وکیل ملکی می باشند که با تمرکز به قوانین شهرداری فعالیت می کنند .
وظایف وکیل شهرداری
از مهمترین این وظایف می توان به موارد ذیل اشاره کرد
_ تشخیص مرجع صالح رسیدگی ( دیوان عدالت اداری یا دادگاه عمومی حقوقی ) اینکه شکایت از شهرداری یا آرای صادره از کمیسیونهای شهرداری به کدام مرجع ارتباط دارد از مواردی است که تشخیص به موقع آن کمک شایانی به موفقیت و رسیدن به نتیجه مورد نظر دارد و نقش وکیل در این قبیل موارد تعیین کننده و کمک کننده است.
_ اعتراض به آرای صادره از کمیسیونهای مختلف شهرداری از جمله کمیسیون ماده 100 شهرداری ، کمیسیون ماده 77 شهرداری ، کمیسیون ماده 99 شهرداری ، کمیسیون ماده 55 شهرداری ، کمیسیون ماده 5 شهرداری ، کمیسیون ماده 38 شهرداری و …
_ اخذ دستور موقت از دیوان عدالت اداری مبنی بر توقف عملیات اجرایی آراء صادره از کمیسیونهای شهرداری .
_ اخذ پایان کار
_ اخذ مجوز برای ساخت
_ وصول مطالبات پیمانکاران از شهرداری
_ اخذ سند مالکیت
_ مطالبه خسارت از شهرداری
_ مطالبه بهای ملک از شهرداری
_ ابطال قراردادها ، هبه نامه ها و صلح نامه های منعقده با شهرداری یا شورای شهر
_ تغییر کاربری املاک
کمیسیون های شهرداری
برخی ازکمیسیونهای شهرداری عبارتند از :
کمیسیون ماده 100 شهرداری ، کمیسیون ماده55 شهرداری ، کمیسیون ماده 99 شهرداری ، کمیسیون ماده 37 شهرداری ، کمیسیون ماده 110 شهرداری و ….
مهمترین دعاوی مربوط به شهرداری ها :
_ دعاوی قراردادی ( دعاوی قراردادی شهرداری با اشخاص ، دعاوی مطالبات پیمانکاران ، دعاوی کارمندان شهرداری ، دعاوی مناقصات و مزایده های شهرداری )
_ دعاوی ساختمانی ( الزام به صدور پروانه ، تخلفات ساختمانی ، کمیسیون ماده 100 ، کاربری ملک )
_ دعاوی عوارض ( عوارض ساخت ، عوارض تفکیک و افراز ، عوارض اصناف و مشاغل ، عوارض تبلیغات و تابلو ، کمیسیون ماده 77 شهرداری )
_ دعاوی تصرف ( رفع تصرف عدوانی ، مطالبه بهای ملک ، رفع ممانعت )
_ دعاوی کیفری شهرداری ( تخریب ، ضرب و جرح توسط کارمندان شهرداری ، ممانعت از فعالیت کسبی )
وکیل دعاوی مربوط به شهرداری ها با آگاهی به قوانین و کمیسیونهای مختلف شهرداری و چگونگی طرح این دعاوی در مرجع صالح و مرتبط با نوع دعوا در حصول نتیجه مناسب و موثر کمک شایانی خواهد نمود . بطور مثال با طرح دعاوی مرتبط با دیوان عدالت اداری یا دعاوی کیفری مرتبط با دادگاههای عمومی حقوقی در پیشبرد این دعاوی و حصول نتیجه نقش بسزایی دارد .
اعتراض به آرای صادره توسط کمیسیونهای شهرداری
درابتدای این بحث این نکته قابل تذکر و تامل است که از آنجایی که وظایف کمیسیونهای مختلف شهرداری باهم متفاوت است بالطبع آرای صادره از این کمیسیونها و نحوه صدور این آراء و چگونگی اعتراض به آرای صادره هم متفاوت می باشد.
بطور مثال آرای صادره توسط کمسیون ماده 100 شهرداری که شرح وظایف و عملکرد آن مشخص است با کمیسیون ماده 55 شهرداری که وظایف و اختیارات متفاوتی با سایر کمیسیونهای شهرداری دارد بی شک متفاوت بوده و لازم است بدانیم که چگونه و از چه طریقی میشود به این آراء اعتراض کرد.
از آنجایی که مرجع اعتراض به آرای کمیسیونهای شهرداری با توجه به شرح وظایف و عملکرد هر کدام از آنها دیوان عدالت اداری می باشد دانستن این موضوع خالی از لطف نیست که ابتدا بدانیم که وظایف هر یک از این کمیسیونها رسیدگی به چه اموری است و چه قوانین و آیین نامه هایی و بخشنامه هایی در این مورد موجود و مرتبط است و این آگاهی و علم به موضوع به ما کمک خواهد کرد که با اشراف کامل نسبت به آراء صادره در مرجع صالح اقدام به اعتراض بنماییم .
مشاوره حقوقی شهرداری
وظایف مشاور در چنین شرایطی راهنمایی افراد برای جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوقشان و کمک برای رسیدن به آن است . در واقع گرفتن راهنمایی از یک مشاور حقوقی با تجربه و حرفه ای و مسلط به قوانین مربوطه ، می تواند مانع از بوجود آمدن بسیاری از مشکلات حقوقی شده ، و افراد در صورت استفاده از راهنمایی های مشاور حقوقی در مدت زمان کمتری به نتیجه دلخواه میرسند .
بی شک انتخاب یک مشاور حقوقی با تجربه و حرفه ای و آشنا به قوانین از بروز ضرر و زیان بیشتر جلوگیری خواهد کرد .
وکیل برای شکایت از شهرداری
از آنجایی که همیشه بهترین و بیشترین سعی و تلاش آحاد مردم جامعه رسیدن به مطلوب ترین نتایج در طرح دعواهای گوناگون است و دراین بین نقش شکایات از شهرداری همانطور که پیشتر توضیح داده شد آمار زیادی از این دعواها را در بر می گیرد شایسته است با انتخاب وکیل آشنا به قوانین و بخشنامه ها و سایر امور مربوط به شهرداری در رسیدن به نتیجه مطلوب و دلخواه تصمیم گیری کنیم و با این انتخاب درست جدا از صرف هزینه ها ی اضافی و بی اثر و طولانی شدن و گاها” دلسردی از پیگیری و ادامه رسیدگی در کمترین زمان ممکن به نتایج دلخواه برسیم . و این مهم اتفاق نخواهد افتاد مگر در سایه تدبیر و انتخاب درست و صرف هزینهء مناسب برای انتخاب وکیل آشنا و توانا و مسلط به قوانین و مقررات قانونی شهرداری و همچنین آگاه به دستور العملها و بخشنامه های اجرایی شهرداری .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با دراختیار داشتن وکلای مجرب و مسلط به قوانین مربوط و با اتکای به اعتماد شما تا رسیدن به هدف و نتیجه مورد نظرتان در کنار شما خواهد بود . و با اقدامات قانونی و حرفه ای راه رسیدن به این هدف را برای شما هموار خواهد نمود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
وکیل امور ساختمانی
یک وکیل امور ساختمانی و ملک در خصوص تمامی مراحل دریافت مجوز ساختمان مهارت کافی و لازم را دارد و در حوزه انواع دعاوی ملکی از رسیدن خسارت به موکل خود جلوگیری می کند.
از وظایف یک وکیل امور ساختمانی و ملکی خوب می توان به این موارد اشاره کرد : کلاهبرداری ملکی ، تنظیم سند رسمی و تقسیم املاک مشاع ، تخلیه املاک استیجاری ، اخذ پایان کار ، رفع مزاحمت از ملک ، جعل سند ، انتقال مال غیر ، ممانعت از حق ، مطالبه وجه التزام قراردادی ، افراز ملک و…
با توجه به توضیحات ارائه شده یک وکیل خوب ملکی و امور ساختمانی باید به قوانین و مقررات ساختمانی آگاهی و اشراف کامل داشته و با انتخاب درست و به موقع این قوانین و… از رسیدن هرگونه خسارت و زیان و ضرری به موکل خود جلوگیری نماید.
مجموعه تخصصی تهران وکیل با دراختیار داشتن وکلای مجرب و مسلط به قوانین مربوط و با اتکای به اعتماد شما تا رسیدن به هدف و نتیجه مورد نظرتان در کنار شما خواهد بود . و با اقدامات قانونی و حرفه ای راه رسیدن به این هدف را برای شما هموار خواهد نمود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
تعریف طرح تفصیلی
طرح تفصیلی عبارت از طرحی است بر اساس معیار کلی طرح جامع شهر ، نحوهء استفاده از زمینهای شهری در سطح محلات مختلف شهر و موقعیت و مساحت دقیق زمین را برای هر یک از آنها و وضع دقیق و تفصیلی شبکه عبور و مرور و میزان و تراکم ساختمانی در واحد های شهری و اولویت مربوط به بهسازی و نوسازی و توسعه و حل مشکلات شهری و موقعیت و کلیه عوامل مختلف شهری درآن تعیین می شود و نقشه ها و مشخصات مربوط به مالکیت براساس مدارک ثبتی تهیه و تنظیم می گردد. لازم به ذکر است در طرحهای شهرداری ، طرح دیگری با عنوان طرح جامع شهروجود دارد که نسبت به طرح تفصیلی فراگیر تر و کلی تر است .
طرح جامع شهر در واقع کاربری و نوع استفاده از پهنه های بزرگ اراضی در شهرها را مشخص می کند و طرح تفصیلی جزئیات دقیق کاربری را مشخص می سازد.
به بیان ساده تر طرح تفصیلی طرحی است که در چهار چوب طرح جامع شهر، کاربری یعنی نحوهءاستفاده از زمین های شهری را در تمامی نقاط و سطوح با ذکر مساحت و متراژ دقیق آنها معین می نماید.
باتوجه به تعاریف ذکر شده میتوان کاربرد طرح تفصیلی را چنین بیان کرد : که تصویب طرحهای تفصیلی شهرها به شهروندان و فعالان بازار مسکن مانند مشاورین املاک و شرکتهای ساخت و ساز و یا به تعبیر عامیانه بساز و بفروش ها این امکان را می دهد که از کاربری زمین های مورد معامله یا قراردادهای ساخت و ساز اطلاع یابند . برای مثال روی ملکی که دارای کاربری آموزشی است صدور پروانه ساخت وساز مسکونی و یا تجاری امکانپذیر نیست .
در واقع محتوای طرح تفصیلی عبارتست از نقشه های کاربری اراضی ، شبکه های ارتباطی ، مساحت ها ، سرانه ها ، معیارها و ضوابط دقیق و اجرایی طرح جامع شهر که پیش از تهیه طرح تفصیلی تهیه شده و به تایید مراجع رسمی رسیده است .
لازم به یاد آوری است که سازمان تهیه طرح تفصیلی بر پایه قانون وزارت راه و شهر سازی است . اما این وظیفه در عمل به شهرداریها محول شده است .
انواع طرحهای تفصیلی عبارتند از : طرح تفصیلی پایه ( مکمل طرح جامع شهر ) _ طرح تفصیلی موضعی جهت بهسازی و نوسازی بافت های موجود و توسعه های جدید شهر _ طرح تفصیلی موضوعی برای موضوعات خاص ( شبکه حمل و نقل ، تاسیسات و … )
وکیل طرح تفصیلی
وکیل طرح تفصیلی با استفاده از قوانین و مقررات لازم و مربوط به این طرح و آشنایی کامل به این قبیل قوانین با استفاده از تجارب و دانش و آ گاهی های لازم در پیشبرد حصول نتیجه مورد نظر گام برداشته و دراین راه اهتمام کامل و لازم می ورزد .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای و در عین حال آشنا و مسلط به قوانین و مقررات مربوط به طرح تفصیلی کمک خواهند کرد که شما هر چه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید . مجموعه تخصصی تهران وکیل با اتکاء به اعتماد شما تارسیدن به هدف و نتیجه مورد نظر در کنار شما خواهد بود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
بهترین وکیل شهرداری
بهترین وکیل شهرداری شخصی است که با آشنایی به قوانین و مقررات شهرداری و آیین نامه ها و بخشنامه های شهرداری و با استفاده از این موارد در دعاوی مر بوط به شهرداری بتواند نتیجه ای دلخواه قانونی و مورد نظر طرفین بدست آورد .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای و در عین حال آشنا و مسلط به قوانین و مقررات مربوط به شهرداری کمک خواهند کرد که شما هر چه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید . مجموعه تخصصی تهران وکیل با اتکاء به اعتماد شما تارسیدن به هدف و نتیجه مورد نظر در کنار شما خواهد بود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
وکیل متخصص شهرداری
وکیل متخصص شهرداری شخصی است که با آشنایی وتسلط کامل به قوانین و مقررات و سایر بخشنامه ها و آیین نامه های مربوط به امورات مختلف شهرداری ، بصورت حرفه ای و تخصصی و با استفاده به موقع و مناسب از این قوانین و مقررات به ما کمک کند که هر چه سریعتر به هدف و نتیجه مورد نظر برسیم .
وکیل متخصص با انتخاب قانون و مقررات مربوط به موضوع مورد نظر و داشتن دانش و آگاهی لازم و کامل در طرح دعاوی و همچنین در دفاع از دعاوی شهرداری به ما کمک خواهد کرد که ضمن دوری و اجتناب از صرف هزینه ای گزاف و بی اثر و اتلاف وقت ، هرچه سریعتر و بهتر به نتیجه دلخواه برسیم.
اینکه چگونه و چطور می شود از طریق قانونی به حق و حقوق خود رسید وظیفه 1 متخصصی است که با استفاده از قوانین و مقررات مربوطه به موضوع و داشتن دانش و آگاهی کافی و مناسب ما را دراین راه کمک و راهنمایی کرده و باانتخاب درست این قوانین و مقررات راه رسیدن به نتیجه دلخواه را برایمان کوتاه و هموار و قابل دسترسی نماید .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای و در عین حال آشنا و مسلط به قوانین و مقررات مربوط به شهرداری کمک خواهند کرد که شما هر چه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید . مجموعه تخصصی تهران وکیل با اتکاء به اعتماد شما تارسیدن به هدف و نتیجه مورد نظر در کنار شما خواهد بود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
وکیل اعتراض به رای شهرداری
وکیل اعتراض به رای شهرداری ابتدا باید بداند رای صادره از کدام کمیسیون شهرداری صادر گردیده و با داشتن اطلاعات کافی نسبت به وظایف و اختیارات این کمیسیونها و اینکه برخی از
آرای صادره توسط این کمیسیونها قطعی بوده و قابل اعتراض نیست ، در صورت قابل اعتراض بودن رای صادره اقدام به اعتراض علیه آن نموده و با اقدام صحیح و به موقع و طرح اعتراض در مرجع صالح که عملا” دیوان عدالت اداری می باشد ، از بروز خسارت و ضرری که با صدور رای توسط شهرداری ممکن است متوجه طرف دعوا گردد شده و این اقدام به موقع نتیجهء مثبت و دلخواهی را رقم بزند .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای و در عین حال آشنا و مسلط به قوانین و مقررات مربوط به شهرداری کمک خواهند کرد که شما هر چه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید . مجموعه تخصصی تهران وکیل با اتکاء به اعتماد شما تارسیدن به هدف و نتیجه مورد نظر در کنار شما خواهد بود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
شکایت از شهرداری در دیوان عدالت اداری
همانطور که پیشتر در مورد شرح وظایف شهرداری و کمیسیونهای شهرداری آشنا شدیم و توضیحاتی ارائه گردید . بهتر است بدانیم کمیسیونهای شهرداری هر کدام دارای وظیفه و عملکردی جدا و متفاوت از سایر کمیسیونها بوده و رسیگی به این عملکرد و وظایف در کمیسیونها منجر به صدوررای می گردد ، وممکن است این صدور رای ضرر و زیان و خسارتی را متوجه طرف دیگر دعوا که شامل شخص حقیقی یا حقوقی می شود بنماید .
اینکه با شناخت کامل و مناسب از این شرح وظایف ما را به این نکته راهنمایی می کند که رای صادره از این این کمیسیونها به چه صورت قابل اعتراض و پیگیری است .
لازم به یاد آوری است که در صورت بروز و صدور رای از هرکدام از کمیسیونهای شهرداری که احتمال ضررو خسارتی را متوجه شخصی بنماید مرجعی که باید نسبت به این آرا و … اعتراض و یا طرح شکایت کرد دیوان عدالت اداری است .
با طرح شکایت از آرا و یا عملکرد شهرداری در دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع صالح جهت رسیدگی به این امور ما را کمک خواهد کرد که هر چه سریعتر و بهتر به نتیجه مطلوب و مورد نظر برساند .
به عبارت دیگر شکایت از شهرداری اگر به علت اقدامات و کارهای شهرداری باشد که متناقض با قانون و مقررات عمومی و شهرداری ها است در اینجا بحث شایستگی دیوان عدالت اداری مطرح می گردد.
در صورتی که مصوبات غیر قانونی شهرداری و کمیسیونها و نهادهای مرتبط با آن مورد شکوائیه قرار گیرد و این مصوبات فراگیر و عمومی باشند . بررسی به مسئله در شایستگی هیات عمومی دیوان عدالت اداری است .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای و در عین حال آشنا و مسلط به قوانین و مقررات مربوط به شهرداری کمک خواهند کرد که شما هر چه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید . مجموعه تخصصی تهران وکیل با اتکاء به اعتماد شما تارسیدن به هدف و نتیجه مورد نظر در کنار شما خواهد بود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
رای دیوان عدالت اداری در مورد شهرداریها
همانطورکه پیشترتوضیح داده شد مرجع صالح جهت رسیدگی به آرای صادره توسط شهرداریها( کمیسیونهای شهرداری ) دیوان عدالت اداری است و دیوان عدالت اداری بعنوان مرجع رسیدگی کننده به این آرا اقدام می کند ، در راستای این وظیفه که برعهده دیوان عدالت اداری نهاد شده است ، این دیوان با انتخاب درست و به موقع شکایات و اعتراضات نسبت به آرای صادره از شهرداریها و ارائه آنها به شعب تخصصی مستقر در دیوان عدالت اداری و رسیدگی فنی و تخصصی این شعبات دیوان عدالت اداری در خصوص امر محوله نهایتا” منجر به صدور رای در مورد شهرداریها و آرای صادره از شهرداری می گردد. چه بسا رای صادره از دیوان عدالت اداری مبنی بر تایید یا رد نظر و رای صادره از شهرداریها باشد .
آرای صادره توسط دیوان عدالت اداری بعنوان مرجع رسیدگی کننده برای شهرداریها لازم الاجرا بوده و تبعیت از این آراء توسط شهرداریها حتمی و ضروری است .
دادخواست ابطال رای کمیسیون ماده 100 شهرداری
هرگاه رای صادره توسط کمیسیون ماده 100 شهرداری باعث بروز خسارت و ضرری و یا نادیده گرفتن حق و حقوقی گردید ، با ارائه دادخواست مناسب و به موقع به دیوان عدالت اداری ، ابتدا تقاضای توقف عملیات اجرایی بنا به رای صادره از کمیسیون ماده 100 شهرداری می نمائیم و نهایتا ” در دادخواست تقدیمی به دیوات عدالت اداری تقاضای ابطال رای صادره از کمیسیون ماده 100 شهرداری را مطرح کرده و از دیوان عدالت اداری ضمن تقاضای امر به توقف عملیات اجرایی ، تقاضای ابطال رای صادره از کمیسیون ماده 100 را هم توامان و بصورت یکجا و با هم مطرح می نماییم .
ذکر این نکته ضروری و مهم مینماید که در مورد آراء صادره از کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری ، هرگاه شهرداری یا مالک یا قائم مقام قانونی او از تاریخ ابلاغ رای ظرف مدت 10روز نسبت به آن رای اعتراض نمایند ، مرجع رسیدگی به این اعتراض کمیسیون دیگر ماده 100 خواهد بود که اگر اعضای آن غیر از افرادی باشند که در صدور رای قبلی شرکت داشته اند ، رای این کمیسیون قطعی است .
اعتراض به کمیسیون ماده 100شهرداری در دیوان عدالت اداری
طبق قانون آرایی که از کمیسیونهای ماده 100 چه بدوی و چه تجدید نظر صادر شده اند اگر قطعی شوند . مرجع اعتراض به این آراء دیوان عدالت اداری است و مهلت اعتراض نیز 3ماه از تاریخ قطعیت رای است . این مهلت برای افراد مقیم در خارج از کشور 6 ماه است .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای و در عین حال آشنا و مسلط به قوانین و مقررات مربوط به شهرداری کمک خواهند کرد که شما هر چه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید . مجموعه تخصصی تهران وکیل با اتکاء به اعتماد شما تارسیدن به هدف و نتیجه مورد نظر در کنار شما خواهد بود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
رای دیوان عدالت اداری در خصوص عوارض شهرداری
با توجه به اخذ عوارض توسط شهرداری گاها” این عوارض و یا نحوه وصول یا مقدار آن مورد اعتراض پرداخت کننده قرار گرفته و در صدد اقدام علیه این گونه پرداختی ها می نماید . کلیه شکایات و اعتراضات نسبت به شهرداریها اعمال و اقدامات آنها بعد از بررسی در کمیسیونهای مختلف و ذیربط و قطعی شدن این رسیدگیها که منجر به صدور رای شده است ، باید جنانچه مورد اعتراض واقع شدند در دیوان عدالت اداری مورد رسیدگی و نهایتا” صدور رای دیوان عدالت اداری شوند .
در خصوص عوارض شهرداری چنانچه رای صادره از کمیسیون مربوطه شهرداری مورد اعتراض و شکایت قرار گیرد ، با طرح اعتراض یا شکایت به دیوان عدالت اداری ارجاع و در هیات عمومی دیوان عدالت اداری مورد رسیدگی و صدور رای قرار می گیرد . رای صادره از هیات عمومی دیوان عدالت اداری لازم الاجرا است .
مجموعه تخصصی تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای و در عین حال آشنا و مسلط به قوانین و مقررات مربوط به شهرداری کمک خواهند کرد که شما هر چه سریعتر به نتیجه دلخواه خود برسید . مجموعه تخصصی تهران وکیل با اتکاء به اعتماد شما تارسیدن به هدف و نتیجه مورد نظر در کنار شما خواهد بود .
شماره های تماس مجموعه تخصصی تهران وکیل :
( 77221941 _ 021 ) _ ( 09100911179 _ 09371135179 _ 09371135833 )
در چه مواردی به وکیل متخصص شهرداری نیاز داریم؟
ماده 55 قانون شهرداری وظایف شهرداری ها را زیر بیان کرده است برای مثال:
1)توسعه و ایجاد معابر، کوچهها و خیابان ها
2)تلاش در نظافت و حفظ بهداشت مجاری آبها و فاضلاب، هر نوع سدر معبری در سطح شهر ممنوع است و شهرداری موظف است نسبت به رفع سد معبر سریعا اقدام کند.
3)تعیین قیمت اجناسی که مورد نیاز مردم است؛ پوشاک، هزینه وسائل حمل و نقل عمومی، دستمزد و کارمزد اموری که از نظر عموم نیاز به قیمت گذاری داشته باشد. پیگیری تخلفاتی که در این زمینه اتفاق میافتد.
4)نظارت و بازرسی امور بهداشتی شهروندان و مراقبت از وضعیت بهداشتی مغازه ها و فروشگاه ها و اماکن عمومی
5)جلوگیری کردن از گدایی کردن و جمع آوری متکدیان و اطفال بی سرپرست
6)صدور مجوز کسب و کار برای تمامی اصناف و پیشه وران قانونی
7)کسب اجازه به شهروندان برای ساخت ساختمان هایی که در سطح شهر ساخته میشوند.
در این ماده وظایفی دیگر شهرداری نیز نوشته شده است. بطور کلی شهرداری وظایف گسترده و مهمی را بر عهده دارد. هرنوع سهل انگاری شهرداری در ایفای تعهدات مه باعث ایجاد مشکلی در زندگی روزمره شهروندان ایجاد کند قابل پیگیری است. با دریافت راهنمایی از وکیل متخصص شهرداری پیگیر مطالبات خود شوید.
بند 20 همین ماده در رابطه با ساخت و ساز غیرمجاز است. شهرداری باید از ساخت و ساز اماکنی که به هر صورتی باعث مزاحمت شهروندان یا بهداشت عمومی شود جلوگیری کند. اماکنی مانند کارخانه ها، کارگاه ها، تعمیرگاه ها و مغازه ها و مراکزی که به ساخت مواد محترقه مشغولند و مرکز نگهداری چهارپایان و دامداری و تمامی کسب و کارهایی که موجب مزاحمت و سروصدا یا دود یا تجمع حشرات شوند، جلوگیری کند. با نظرات مانع از ایجاد آلودگی هوا شود و این تاسیسات را به خارج از شهر منتقل کند. با استناد به بند 21 ماده 55قانون شهرداری، قبل از هر نوع اقدامی از قبیل انتقال، تخریب و تعطیلی، شهرداری باید صاحب کسب و کار را مطلع کند و به او زمان مناسبی بدهد. برای اعتراض به این امر کمیسیونی برای رسیدگی تشکیل میشود. ظرف 10 روز صاحب کسب و کار مهلت دارد تا اعتراض خود را اعلام کند. ارائه درست مدارک و دفاع شخص از کسب و کار خود امری مهم است. تنها راه حل همراهی با بهترین وکیل شهرداری است. استفاده از وکیل تضمینی شهرداری برای حفظ کسب و کاری که در اکثر موارد تمامی سرمایه فرد در زندگی است، بسیار ضروری است.
برای مثال شهرداری قصد دارد کسب و کار فردی را به علت ایجاد آلودگی تعطیل کند و به خارج از شهر منتقل کند، اما صاحب کسب و کار با این نظر شهرداری مخالف است، این فرد میتواند با استفاده از شواهد و مدارک و راهنمایی وکیل شهرداری اثبات کند که کسب و کار او باعث ایجاد آلودگی نیست و از تعطیلی و منتقل شدن جلوگیری کند. اگر کمیسیون مربوطه اعتراض را قابل قبول نداند و رای به انتقال و تعطیلی دهد. صاحب این کسب و کار میتواند با راهنمایی 1 اعتراض خود به رای صادره از کمیسیون را در دیوان عدالت اداری مطرح کند. طرح درخواست در دیوان عدالت اداری مرحله ای حساس است که هر نوع سهل انگاری تبعات غیرقابل جبرانی به همراه خواهد داشت. دیوان عدالت با ارسال کارشناس و بررسی دقیق درخواست رای نهایی را صادر میکند. برای اطمینان از درستی تمامی مراحل ارائه درخواست بهتر است از مراحل ابتدایی از تجربیات وکیل متخصص شهرداری استفاده کنید. وکیل شهرداری با دانش و آگاهی حقوقی خود تمامی نکات و جزئیات را رعایت میکند و مانع از هرنوع اشتباه یا سهل انگاری در پرونده میشود.
مطابق با ماده 56 همین قانون، شهرداری در محدوده خارج از محدوده تعیین شده شهر حقی برای تعهد به ارائه و توزیع آب و برق و سایر امکانات شهرداری را ندارد. پس شهروندان نیز نمیتوانند خارج از محدوده شهری از شهرداری تقاضای ارائه آب و برق و… را داشته باشند..
عوارض و کمیسیون در شهرداری به چه صورت است؟
یکی دیگر از وظایف شهرداری دریافت عوارض و مالیات از شهروندان است. مالیات و عوارض ممکن است بر مسائل مختلفی بار شوند برای مثال شخص برای تغییر کاربری زمین زراعی خود به تجاری باید مبلغی را به عنوان عوارض به شهرداری پرداخت کند. در صورتی که برای پرداخت و مبنای پرداخت میان مودی و شهرداری اختلافی به وجود آید. مودی میتواند با بهره مندی از تخصص 1 اعتراض خود را بیان کند.
ماده 77 قانون شهرداری راه حل این مسئله را ارجاع موضوع اختلاف به کمیسیون دانسته است. این کمیسیون متشکل از نماینده شهرداری و نماینده دادگستری و نماینده انجمن است. رای صادره از این کمیسیون قطعی است. ارائه اعتراض در این مرحله امری قابل توجه است، زیرا رای این کمیسیون قطعی است و قابل اعتراض نیست. با دریافت مشاوره از وکیل متخصص شهرداری از دریافت نتیجه دلخواه مطمئن شوید.
ماده 99 قانون شهرداری یکی دیگر از وظایف شهرداری ها را تعیین حدود شهر و تهیه نقشه جامع شهرداری و بیان ایجاد مقررات برای اقدامات عمرانی کرده است. نقشه جامعی که توسط شهرداری تهیه میشود باید پس از تایید در اختیار عموم شهروندان قرار گیرد. به بیانی دیگر شهرداری میتواند از ساخت و سازهای غیرقانونی در خارج از محدوده شهرها جلوگیری کند. برای رسیدگی به این موضوع کمیسیونی برای رسیدگی به این تخلفات در استانداری ها تشکیل خواهد شد. این کمیسیون متشکل از نمایندگان وزارت کشور، قوه قضاییه و وزارت مسکن و شهرداری است. این کمیسیون پس از بررسی نقشه جامع و شرایط دیگر ممکن است به تخریب بنا یا دریافت جریمه معادل 50 تا 70 درصد قیمت روز بنا رای صادر کند. در صورتی که جریمه پرداخت شود، صاحب ملک میتواند گواهی پایان کار را درخواست کند. اما رای این کمیسیون قطعی نیست و قابل تجدید نظر در دیوان عدالت اداری است. صاحب بنا به مدت 3 ماه از ابلاغ رای حق اعتراض دارد. مشورت با وکیل تضمینی شهرداری مانع از بروز بسیاری از مشکلات میشود. طرح این موضوع در دیوان عدالت اداری مسئله ای مهم است و نیازمند آگاهی و تجارب حقوقی است.
برای مثال شخصی خانه ای را در قسمتی از شهر ساخته است، اما شهرداری با عنوان ساخت و ساز در خارج از محدوده تعیین شده وی را برای تعیین تکلیف به کمیسیون ارسال میکند. کمیسیون رای به تخریب بنا میدهد، در حالی که صاحب بنا معتقد است خانه در محدوده قانونی ساخته شده و رای کمیسیون قابل قبول نیست. این شخص باید با دریافت مشورت از وکیل دیوان عدالت اداری درخواست تجدیدنظر خود را در دیوان عدالت اداری مطرح کند.
ماده 100 قانون شهرداری درباره نوع رسیدگی به اضافه بنا زائد بر زیربنای درج شده در پروانه ساختمان مسکونی و غیر مسکونی است.کمیسیون با در نظر گرفتن موقعیت بنا، در صورتی که تخریب بنا ضرورتی نداشته باشد، متناسب با نوع استفاده از فضای زائد و توجه به مصالح مورد استفاده در ساختمان جریمه ای برای صاحبان بنا تعیین میکند. در صورتی که فرد از پرداخت جریمه خودداری کند، شهرداری پرونده را دوباره به کمیسیون ارسال میکند تا درباره تخریب بنا تعیین نظر کند. در این ماده به مسائل دیگری از قبیل ساخت بنای بدون مجوز، عدم احداث پارکینگ یا قابل استفاده بودن آن ، عدم استحکام لازم بنا ، رعایت نکردن اصول فنی و بهداشتی و…پرداخته شده است. رای صادره از این کمیسیون درباره هر یک از این مسائل قابل اعتراض است. برای اعلام اعتراض خود از تجارب وکیل شهرداری استفاده کنید اعلام جریمه امری است که هر شخصی توانایی پرداخت آن را ندارد، تخریب بنا نیز میتواند آسیب مالی غیرقابل جبرانی به صاحبان ساختمان یا بنا وارد کند. رسیدگی به این اعتراضات در تخصص دیوان عدالت اداری است. ارائه درخواست تجدیدنظر در این مرحله امری مهم است و نیازمند دقت بالایی است. وکیل متخصص شهرداری بهترین راه حل برای اطمینان از رعایت تمامی جوانب قانونی است.
مجموعه تهران وکیل با در اختیار داشتن وکلای متخصص شهرداری و وکلای متخصص دیوان عدالت اداری در تمامی مراحل رسیدگی در کمیسیون و اعلام درخواست تجدیدنظر به دیوان عدالت اداری همراه شما خواهند بود و راهنمایی های لازمه را بیان میکنند. با مراجعه حضوری به شعبات ما در تهران و کرج از دانش و تجربیات وکلای متخصص شهرداری مجموعه ما بهره منده شوید.
مواد 147 و 148 قانون ثبت اسناد و املاک با هدف تعیین تکلیف برای ثبت اسناد املاکی که اشخاص تا تاریخ 1370.1.1 بر روی زمین هایی ساخته شدهاند که به دلیل وجود موانع قانونی امکان تنظیم سند رسمی بر روی آن ها موجود نبوده، همچنین تعیین تکلیف وضعیت ثبتی زمین های کشاورزی و زراعی و باغات شهری یا غیر شهری و زمین هایی که خارج از محدوده شهری هستند و افرادی که تا تاریخ ذکر شده این اراضی را خریداری کردند و به دلیل موانع قانونی نتوانستند به تنظیم سند رسمی یا صدور سند مالکیت اقدام کنند، پرداخته است. در هر حوزه ثبتی هیاتی به عنوان هیات حل اختلاف وجود دارد، این هیات متشکل از یکی از قضات دادگستری به انتخاب رییس قوه قضاییه، رییس ثبت یا نماینده او و یک نفر باتجربه در امور ثبتی به انتخاب رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشوراست.
رای صادره در هیات های حل اختلاف ثبتی قابل اعتراض هستند. دعاوی ثبتی از پیچیده ترین دعاوی هستند. افراد باید با آگاهی از قوانین مختلف اقدام به طرح دعاوی ثبتی نمایند. مطمئن ترین گزینه برای طرح دعاوی ثبتی و اعتراضات در دیوان عدالت اداری وکیل دیوان عدالت اداری است.
موسسه تهران وکیل مفتخر است با استفاده از تخصص و دانش وکلای شهرداری و وکلای دیوان عدالت اداری در تمامی مراحل رسیدگی و دادرسی همراه شما عزیزان باشد و از حقوق قانونی و شرعی شما دفاع کند.
لازم به ذکر است این موسسه با بهره مندی از 1 آماده همکاری با شما عزیزان می باشد.