-
-
در نوشتار حاضر به وکیل دعاوی ملکی پرداخته شده است. در صورت نیاز به می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود با ما تماس حاصل فرمایید. میباشد صورت میگیرد. در این مقاله به توضیح هر یک از این میپردازیم.
وکیل دعاوی ملکی + بهترین + متخصص + مشاوره حقوقی
دعاوی ملکی حقوقی
یکی از بیشترین حجم پروندههای دعاوی ملکی را دعاوی ملکی حقوقی تشکیل میدهد. در این دعاوی قضات، پرونده را با دقت بررسی نموده و به تجزیه و تحلیل آن میپردازند.
وکیل دعاوی ملکی
از مهم ترین موارد دعاوی ملکی حقوقی:
- • دعاوی مربوط به الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی برای ساختمانهایی که دارای واحدی چندگانه و یا مستقلاند.
- • در خصوص الزام به فک رهن و اسناد ضمانتی
- • الزام به تنظیم سند رسمی برای املاک
- • دعاوی مربوط به ملزوم ساختن برای دریافت پایان کار برای ساختمانهایی که اقدامات مربوط ساخت و ساز برایشان پایان یافته است و کارشناس آنها را تایید کرده است.
- • ابطال قرارداد برای مواردی که اشکالاتی در مفاد قرارداد انعقاد یافته دارند.
- • فسخ قراردادهایی که از نظر قانونی دارای نقصاند.
- • افزایش یا کاهش میزان اجاره بها بر اساس عرف جامعه.
- • دعاوی در خصوص مطالبهی سرقفلی و در اختیار داشتن حق کسبه
- • تخلیه اماکن تجاری که شامل مواد قانونی مختص به خوداند.
- • دعاوی مربوط به انتقال منافع از فردی به فرد دیگر.
و سایر دعاوی ملکی دیگر..
وکیل دعاوی ملکی + بهترین + متخصص + مشاوره حقوقیوکیل دعاوی ملکی کیفری
دعاوی ملکی کیفری و خاصیت منافع کیفری مربوط به ارتکاب جرم توسط اشخاص میباشد و همچنین موضوعاتی مانند سهل انگاری افراد و اشتباهات سهوی و .. را در بر میگیرد و کلیهی دعاوی کیفری ملکی دربارهی سودجویی و کلاهبرداری افراد میباشد.
از مهم ترین موارد دعاوی ملکی کیفری:
- • جعل اسناد ملکی به منظور فریب و سودجویی از دیگران
- • خیانت در امانت
- • ارتکام جرم سودجویی و کلاهبرداری در حیطهی خرید و فروش و معاملات املاکی
- • فروش غیرقانونی اموال و املاک افراد به شخصی دیگر پیگرد قانونی دارد.
- • معامله(خرید و فروش) معارض
- • تغییر کاربری زمینهای کشاورزان بدون اخذ مجوز
وکیل دعاوی ملکی + بهترین + متخصص + مشاوره حقوقیدعاوی ثبتی ملکی
ماهیت اینگونه دعاوی مربوط به فعالیت حوزهی ثبت اسناد و املاک است.
از جمله پروندههایی که در خصوص دعاوی ثبتی و ملکی در محاکم قضایی مطرح است به قرار زیر است:
- • ابطال اسناد رسمی به دلایل مختلف
- • ابطال سند مالکیت معارض
- • ابطال اجرائیهی ثبتی برای املاک مربوطه
- • ابطال ساز و کار و همچنین مراحل ثبتی کمسیونهای گوناگون ثبتی
- • اجرای ثبت
- • افراز املاک
- • ابطال نظریهای که هیأت حل اختلاف ادراه ثبت و اسناد ارائه داده است
- • توقیف عملیات اجرایی در مراحل مختلف کار
در کل این اشکالات زمانی رخ میدهد که پس از انتقال سند و یا خرید و همچنین در زمان خرید و بررسی سند، ایراد در مفاد سند و یا روند کار به وجود آید.
همچنین در مواردی بسیار در دعاوی ثبتی ملکی به دلیل عجله و یا سهلانگاری مالک برای خرید و فروش ملک، خسارات زیادی برای طرفین به وجود میآید. به همین دلیل ما به شما توصیه میکنیم که حتما برای جلوگیری از تضرر و این قبیل مشکلات قبل از اقدام به هرکاری با وکیل حوزهی مربوطه یا مشاور مشورت کنید.
وکیل دعاوی ملکی + بهترین + متخصص + مشاوره حقوقیدعاوی الزام به تحویل ملک
در برخی موارد در مبایعه نامه زمان مشخصی برای تحویل ملک به خریدار تعیین میشود که حتما باید در همان زمان مبیع به خریدار تسلیم شود و یا تحویل داده شود. گاها پیش میآید که در این حین و یا فاصلهی معامله و تنظیم سند رسمی ارزش ملک بالا میرود. فروشنده به همین بهانه قصد تعلل در فروش ملکش را دارد و اینکار را میکند در این زمان خریدار میتواند دعویی برای الزام تحویل ملک از مالک یا فروشنده تنظیم و مطرح نماید.
دعاوی خلع ید
در برخی موارد مشاهده میشود ملکی را که سندرسمی به نام شخصی دارد را شخص دیگر به تصرف خود در میآورد در این زمان مالک اصلی میتواند برای تخلیه این موضوع را در دادگاههای خلع ید مطرح نماید.
نکته حائز اهمیت این است که دعوای خلع ید زمانی امکان دارد که مالک اصلی دارای سند رسمی مالکیت باشد و درصورتی که ملک ثبت نشده باشد مالک باید آن را به ثبت رساند.
الزام به تنظیم سند رسمی
هرکس که سند رسمی از ملکی به نام خود داشته باشد مالک آن ملک محسوب میشود. همچنین در صورت انتقال ملک یعنی اگر ملکی، از شخصی به شخص دیگر منتقل شود باید سند رسمی نیز برای آن تنظیم شود تا مالکیت ملک از آن شخص به شخص خواهان داده شود. درصورتی که شخص واگذار کنندهی ملک و یا همان شخص انتقال دهنده سند رسمی را تنظیم نکند شخص خواهان ملک میتواند دعوای الزام به تنظیم سند رسمی را در دادگاه مطرح نماید.
وکیل دعاوی ملکی + بهترین + متخصص + مشاوره حقوقی
دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق
درصورتی که شخصی بدون اینکه ملک شخص مالک را تصاحب کند مانع ورود شخص مالک به آن ملک شود در این صورت شخص مالک میتواند دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق را در دادگاه مطرح کند.
دعوای تصرف عدوانی
در دعوای تصرف، شخص باید سابقهی تصرف خود از طریق ارائه یک قرارداد را ثابت کند و و یا با ارائهی قرارداد و یا سند رسمی اعلام کند ملک بدون رضایت وی از تصرفش خارج شده است.
دعوای تصرف عدوانی و دعوای خلع ید باهم متفاوت است زیرا در تصرف عدوانی لزومی به اثبات مالکیت خواهان نیست و فقط مسئلهی اثبات سابقهی تصرف مهم است اما در دعوای خلع ید خواهان باید مالکیت خود را ثابت کنند.
دعوای فک رهن
رهن عقدی است در آن مدیون باید مالی را به عنوان وثیقه به داین بدهد. رهن دهند راهن و طرف دیگر مرتهن نام دارد. الزام به فک رهن همان انحلال عقد رهن است. برای مثال شخصی ملکی را در گرو و رهن بانک میگذارد و سپس پس از اینکه دین خود را ادا کرد، شخصی که مال در گرو اوست و یا نزد او به رهن گذاشته شده است باید اقدام به فک رهن کند اگر این کار را نکند راهن باید علیه او که مرتهن نامیده میشود اقامه دعوای الزام به فک رهن کند.
ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین
طبق مادهی ۲۱۸ قانون مدنی معامله صوری یه قصد فرار از دین باطل است. اگر شخصی قصد فرار از دین را داشته باشد و به خاطر این که اموال به طلبکاران داده نشود اموالش را معامله کند این معامله به کل باطل است.
دعوای فروش ملک مشاع
ملک مشاع یعنی ملکی که دارای چند مالک است و به صورت مشارکتی توسط آنها اداره میشود. به همین علت رضایت مالکان برای انجام هر دخل و تصرف و یا فروش الزامی است. شرکا باید با رضایت هم دیگر به دادگاه صالح مراجعه کنند و برای فروش ملک مشاع درخواست کنند. مجوز بروش ملک مشاع توسط دادگاه صادر میشود و آن زمان میتوانند اقدام به فروش کنند در غیر این صورت امکان فروش ملک مشاع وجود ندارد.
وکیل دعاوی ملکی + بهترین + متخصص + مشاوره حقوقیجمع بندی
در این مقاله به توضیح تفکیک دعاوی ملکی پرداختیم. گفتیم شاخصهای متعددی در باب دعاوی ملکی وجود دارد. دعاوی ملکی اعم از دعاوی ملکی حقوقی، دعاوی ملکی ثبتی، دعاوی ملکی کیفری، دعاوی خلع ید، دعاوی الزام به تحویل ملک، دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی، دعاوی رفع مزاحمت و ممانعت از حق و دعاوی مربوط تصرف عدوانی و دعاوی مربوط به فروش ملک مشاع و..
گفتیم که فروش ملک مشاع مستلزم رضایت تمامی شرکا و مالکان میباشد به همین جهت پس توافق آنها هر یک از شرکا باید به دادگاه صالح رفته و درخواست فروش ملک مشاع دهند.
همچنین در ارتباط با معاملهی صورتی توضیح دادیم که مثلا شخصی به چندنفر مالی بدهکار است و او برای این که اموالش را به طلبکاران ندهد و یا به دست آنها نرسد معاملهی صوری انجام میدهد که این معامله باطل است. امیدواریم این مطالب برای شما مفید باشد و بتوانید با استفاده از این مطالب دانش حقوقی خود را بالا ببرید.
لازم به ذکر است در صورتی که قصد دارید از 1 کمک بگیرید می توانید با 1 حرفه ای مانند تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.
برای دریافت مشاوره حقوقی ملکی توسط 1 به صفحه فوق مراجعه نمایید.
-