در نوشتار حاضر به معرفی بهترین وکیل متخصص تخلفات اداری در دیوان عدالت اداری در تهران و کرج پرداخته شده است. در صورت نیاز به 1 یا 1 می توانید با ما تماس حاصل فرمایید.
ممکن است برایتان اتفاق افتاده باشد که در یک سازمان و یا ارگان دولتی تخلفی روی داده و شاهد آن بوده باشید و در صدد حل آن برآمده باشید. و یا ممکن است روزی برای حل شدن امور خود به یک ارگان مراجعه کرده و کارمندهای آن نه تنها مشکل شما را حل نکرده باشند، بلکه مانع از پیشرفته فعالیت تان شوند. در این صورت نیاز دارید که هر چه سریع تر به مقابله با این موضوع برخاسته و در دیوان عدالت اداری دادخواستی بر علیه آن ها ثبت نمایید.
در این زمان است که حضور یک وکیل تخلفات اداری در کنار شما ضروری به نظر می رسد؛ زیرا می تواند مسیر را برای شما هموار تر کرده و در پیگیری پرونده به شما کمک کند.
به طور کلی تخلف اداری به چه معناست؟
تخلفات اداری از جمله مهم ترین تخلفاتی در هر جامعه هستند که باید جلوی وقوع آن ها گرفته شود. در صورت عدم جلوگیری از وقوع این دست تخلفات، نظم کشور به هم ریخته و افراد به حقوق خود نخواهند رسید.
به همین علت در ماده ۱ قانون تخلفات اداری نحوه رسیدگی به تخلفات اداری به شرح زیر بیان شده است:
به منظور رسیدگی به تخلفات اداری در هر کدام از ارگان ها و نهادهای مشمول این قانون ، هیئت های بدوی و تجدید نظر جهت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان تشکیل می شود. تشکیل این هیئت ها صرفاً برای بررسی تخلفات اداری نشان دهنده اهمیت تخلفات اداری در قانون و در نظر قانون گذار می باشد؛ هیئت های رسیدگی پس از بررسی بر اساس صلاحدید خود یک مورد را به عنوان مجازات برای فرد متخلف در نظر می گیرند.
بدون شک جلوگیری نمودن از تخلفات مختلف اداری و برخورد صحیح و اصولی با متخلفان سبب می شود که عدالت در سیستم اداری کشور برقرار گردد. برای این امر می توان با کمک یک وکیل پایه یک دادگستری تخلف موردنظر را پیگیری کرد.
کارکنان و کارمندان قبل از استخدام یا آغاز به خدمت متعهد میشوند که وظایف خود را به درستی انجام داده و مرتکب اموری که برخلاف نظم و اساس نامه سازمان هستند، نشوند. تخلفات اداری به معنای انجام ندادن وظایف اداری توسط کارمندان و کارکنان یا انجام اموری که در محل کار غیرقانونی تلقی میشوند. به دلیل اهمیت تخلفات اداری در سال 1371 قانون گذار به تهیه قانون رسیدگی به تخلفات اداری پرداخت و این قانون را تصویب کرد. رسیدگی به تخلفات اداری امری ساده نیست و مراحل خاص خود را دارد. منظور از کارمندان در این قانون تمامی کارمندان قراردادی، رسمی، پیمانی، دائمی است.
کارکنانی که به عنوان متخلف شناخته شوند در ابتدا به هیات های بدوی برای رسیدگی ارسال میشوند، درصورتی که کارمند و وکیل تخلف اداری این فرد نسبت به حکم صادر شده اعتراض داشته باشند درخواست تجدید نظر خود را به دیوان عدالت اداری ارائه میدهند. رسیدگی به تخلفات اداری در دیوان عدالت اداری مرحله ای حساس در پرونده شخص به حساب میآید و فرد باید برای دفاع از خود و اثبات بیگناهی از بهترین وکیل دیوان عدالت اداری استفاده کند.
ماده 8 قانون مذکور تخلفات اداری را نام برده که با همراهی وکیل تخلفات اداری قابل رسیدگی هستند :
1) اعمال و رفتار خلاف شئون محل کار یا شغل
2) رعایت نکردن برابری یا غرض ورزی در مقام اجرای قوانین نسبت به افراد
3)عدم حضور در محل خدمت
4) عدم حضور در زمان تعیین شده بصورت تکرارشونده یا خارج شدن از محل کار بدون اطلاع یا اجازه
5) بی توجهی در نگهداری اموال و مدارک و وجوه دولتی
6) برملا کردن رازها و اسناد محرمانه اداره
7)کمکاری، سهلانگاری و بی دقتی در انجام وظایفی که بر عهده فرد گذاشته شده است.
8) اعلام گزارش یا اخبار برخلاف وافعیت در محل کار در رابطه با امور اداری
9) اجرا نکردن دستورات مقام مافوق در وظایف محول شده
10) دریافت وجوه نقد و غیر نقدی و اموال خارج از چارچوب قانونی مشخص شده برای کارمند که رشوه خواری نامیده میشود.
11) دادن اسناد اداری به اشخاص فاقد صلاحیت یا تسلیم نکردن اسناد به افرادی صلاحیت لازم را دارند.
12) انجام ندادن وظایف محوله در زمان تعیین شده اداری
13) رعایت نکردن شئون و پوشش اسلامی
14)مخفی کردن، حمل کردن، پخش کردن، خرید و فروش و مصرف مواد مخدر
15)مصرف اعتبادگونه مواد مخدر
16) فعالیت در مشاغل دولتی دیگر به جز سمت هایی که در رابطه با آموزش و تحقیق هستند.
17) استفاده غیرقانونی از منابع و اموال دولتی و اختلاس
18) ایجاد هرنوع تغییر در سوالات و مدارک و دفاتر امتحانی یا پخش کردن سؤالات امتحانی یا عوض کردن آن ها
19) نمره دادن یا دریافت امتیاز بصورت غیرقانونی و خارج از چارچوب اداری
20)عدم حضور بدون دلیل قابل قبول به صورت پشت سر هم یا تکرارشونده
21)استفاده غیر مجاز از اموال به عنوان مقام اداری
22) استراق سمع بدون اجازه و غیرقانونی و بازکردن بسته های پستی
23) ایجاد فشار بر کارکنان یا مقامات اداری برای کسب امتیازات و مزایای غیرقانونی، گسترداندن شایعات، شرکت کردن در اعتراضات و تجمعات بدون کسب مجوز قانونی
24) تشویق و تحریک در ایجاد اعتراضات و تجمعات تحصن های غیرقانونی یا اجبار دیگران به عدم ایفای تعهد اداری ، یا کاهلی در انجام وظیفه یا خسارت وارد کردن به اموال متعلق به دولت
مرتکب شدن هریک از موارد بالا توسط کارمندان اداری دارای مجازات است.پرونده های مرتبط با تخلفات اداری نسبت به گذشته افزایش چشم گیری داشتهاند. هیات های بدوی و دیوان عدالت اداری مسئول رسیدگی به این دسته از تخلفات اداری کارمندان هستند. طرح شکایت در دیوان عدالت اداری به عنوان درخواست تجدیدنظر در رای صادر شده از هیات های بدوی مرحله ای حساس در رسیدگی به تخلفات اداری به حساب میآید، همراهی وکیل متخصص دیوان عدالت اداری میزان موفقیت افراد در پرونده های تخلفات اداری را تا حد زیادی افزایش میدهد. در بسیاری از موارد ناآگاهی افراد از مراحل و قوانین مربوطه باعث اتلاف وقت و زمان طرفین دعوی میشود. برای اثبات هریک از تخلفات اداری به مدارک و اسناد قابل استناد نیاز است. قبل از هرنوع اقدام قانونی با وکیل تضمینی تخلفات اداری مشورت کنید و از روند رسیدگی اطلاعات لازم را کسب کنید. حضور وکیل متخصص تخلفات اداری در تمامی مراحل رسیدگی ضروری و مهم است.
ماده 9 همین قانون مجازات تخلفات اداری را به شرح زیر بیان کرده است:
1) دریافت اخطاریه به صورت کتبی بدون نوشته شدن در پرونده استخدامی
2) دریافت اخطار به صورت کتبی با یادداشت شدن در پرونده استخدامی
3)کاهش حقوق و مزایا حداکثر یکسوم از یک ماه تا یک سال
4) انفصال به صورت موقتی از یک ماه تا یک سال
5 ) بازخرید خدمت در باره اشخاصی که مدتی کمتر زا بیست سال خدمت کردهاند با پرداخت 30 روز حقوق مبنا و افزایش سنواتی یا با عنوان مشابه در قبال هر سال خدمت دولتی
6) بازنشستگی در صورت خدمت حداقل به مدت 20 سال بر اساس سنوات خدمت دولتی با کاهش یک گروه
7) اخراج از محلی که شخص در حال خدمت بوده است.
8) انفصال دائمی از خدمات دولتی
تخلفات اداری دارای اهمیت بالایی هستند، زیرا اگر از وقوع این دسته از تخلفات جلوگیری نشود نظم اداری کشور بهم میریزد. در ماده 1 قانون تخلفات اداری نحوه رسیدگی بیان شده است. به منظور رسیدگی به تخلفات اداری در هریک از دستگاه های مشمول این قانون هیات های بدوی و تجدید نظر برای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان تشکیل خواهد شد. تشکیل این هیات ها صرفا برای بررسی تخلفات اداری، نشان دهنده اهمیت تخلفات اداری در نظر قانون گذار است. هیات های رسیدگی پس از بررسی براساس صلاحدید خود یکی از موارد بالا را به عنوان مجازات برای فرد متخلف در نظر میگیرند. جلوگیری از تخلفات اداری و برخورد مناسب با متخلفین به اجرای بهتر عدالت در سیستم اداری کشور کمک میکند. در صورتی که رای صادره در هیات های بدوی مورد تایید یکی از طرفین یا وکیل دیوان عدالت اداری آنها نباشد، میتوانند با کمک بهترین وکیل تخلفات اداری در مهلت تعیین شده نسبت به ایجاد درخواست تجدید در دیوان عدالت اداری اقدام نمایند.
براساس ماده 22 قانون رسیدگی به تخلفات اداری، کلیه وزارتخانه ها، سازمانها، موسسات دولتی و شهرداریها و بانکها و موسساتی که شمول قانون بر آنها مستلزم مذکر نام است وتمام یا قسمتی از بودجه آنها از بودجه عمومی تأمین میشود و نیز کارکنان مجلس شورای اسلامی و نهادهای انقلاب اسلامی مشمول مقررات اینقانون میباشند.
این ماده سازمان هایی را که تابع این قانون هستند را مشخص کرده است. تخلفات اداری که در سازمان های مذکور به وقوع میپیوندند مطابق این قانون مورد رسیدگی قرار میگیرند.
چرا به وکیل تخلفات اداری نیاز داریم؟| وظایف وکیل تخلفات اداری چیست؟
تخلفات اداری پرونده هایی دارای پیچیدگی هستند و افراد بدون دانش حقوقی تخصصی نمیتوانند به تنهایی روند رسیدگی را طی کنند و نیازمند وکیل متخصص تخلفات اداری هستند. برای مشورت با بهترین وکیل تخلفات اداری که پرونده شما را بررسی کند و به دقت تمامی جزئیات را مدنظر قرار دهد، میتوانید به شعبه های مجموعه تهران وکیل در تهران و کرج مراجعه کنید. وکلای مجموعه تهران وکیل بصورت تضمینی به درخواست شما رسیدگی میکنند.
برای مثال فردی که پس از مراجعه به کارمند اداری شاهد تخلفی بوده، قصد طرح شکایت علیه آن کارمند را دارد، باید به کدام مرجع شکایت کند؟ آیا میتواند از کارمند شکایت کند؟ آیا درجه تخلف کارمند از دیدگاه هیات رسیدگی قابل مجازات است؟ مراجع کننده چگونه میتواند از حقوق قانونی خود دفاع کند؟ چگونه میتوان مجرمیت کارمند را اثبات کرد؟ تنها کسی که میتواند تمامی مراحل قانونی را به راحتی طی کند و مدارک و اسناد مورد نیاز را ضمیمه پرونده کند و به دادگاه ارائه دهد وکیل متخصص تخلفات اداری است. اگر رای صادر شده در هیات بدوی از نظر کارمند قابل قبول نباشد، میتواند با همراهی وکیل دیوان عدالت اداری نسبت به اعتراض به رای در دیوان عدالت اداری اقدام کند.
بهترین روش برای احقاق حقوق قانونی در پرونده های رسیدگی به تخلفات اداری استفاده از علم افراد متخصص است. مجموعه تهران وکیل با در اختیار داشتن بهترین وکلای تخلفات اداری در تمامی مراحل رسیدگی و دادرسی در کنار شما خواهند بود.
کارمندی که برای دفاع از خود در برابر شکایت تخلف اداری نیاز به اطلاعات حقوقی و تنظیم دفاعیه تخصصی حقوقی با استناد به قوانین دارد، برای اطمینان از رسیدن به حقوق قانونی و اثبات بیگناهی خود نیاز به وکیل متخصص تخلفات اداری دارد. وکیل متخصص و مجربی که با تکیه بر اسناد و مدارک موثق از موکل خود دفاع کند و در صورت نیاز به تنظیم لایحه دفاعیه بپردازد. کارمندی که عمل خلاف قانونی را انجام نداده اما نتواند دفاعیه مناسبی برای اثبات بیگناهی خود به دادگاه ارائه کند، ممکن است به مجازاتی محکوم شود که مستحق آن نیست. به همین دلیل بهترین راه حل این است که از مراحل ابتدایی رسیدگی از وکیل متخصص تخلفات اداری کمک بگیرند.
رسیدگی به تخلفات اداری در کدام مراجع صورت میگیرد؟
طبق ماده 4 قانون رسیدگی به تخلفات اداری رسیدگی به تخلفات اداری ابتدا در هیاتهای بدوی صورت میگیرد، آراء صادره از این هیات اگر قابل تجدید نظر نباشد، قطعی است اما اگر قابل تجدید نظر باشند و کارمند در زمان مقرر یعنی یک ماه پس از ابلاغ رای نسبت به درخواست تجدید نظر اقدام نماید، در این صورت هیات تجدید نظر مکلف به رسیدگی خواهد بود. پس از ثبت درخواست تجدیدنظر خواهی، این درخواست به دیوان عدالت اداری ارسال میشود. در صورت گذشت یک ماه پس از ابلاغ رای و عدم ارائه درخواست تجدیدنظر به دیوان عدالت اداری، رای هیات بدوی لازمالاجرا میشود ودیگر قابل تجدیدنظر نخواهد بود.
طبق ماده 1 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری: به منظور رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأموران، واحدها و آیین نامه های دولتی خلاف قانون یا شرع یا خارج از حدود اختیارات مقام تصویب کننده، دیوان عدالت اداری زیرنظر رئیس قوه قضاییه تشکیل می گردد.
یکی از صلاحیت های دیوان عدالت اداری رسیدگی به شکایات و تظلمات و اعتراضات اشخاص حقیقی و حقوقی از تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمان ها و مؤسسات و شرکت های دولتی و شهرداری ها و سازمان تأمین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و مؤسسات وابسته به آنها و تصمیمات و اقدامات مأموران واحدهای مذکور در بند «الف» در امور راجع به وظایف آنها است.
در صورتی که اثبات شود رای صادره در هیات بدوی خلاف مقررات یا شواهد و مدارک بوده مطابق ماده 11 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری: در صورتی که تصمیمات و اقدامات موضوع شکایت، موجب ضایع شدن حقوق قانونی افراد شده باشد، شعبه رسیدگی کننده، حکم صادره را نقض شده اعلام مینماید و نسبت به احقاق حقوق طرفین یا طرفی که مورد ظلم شده، میپردازد.
طرح درخواست تجدید نظر در دیوان عدالت اداری نیازمند تجربه و تخصص است و از اهمیت زیادی برخوردار است، هرگونه بی توجهی و سهل انگاری در تنظیم درخواست تجدید نظر ممکن است باعث از بین رفتن فرصت اعتراض به رای هیات بدوی شود. وکیل متخصص تخلفات اداری به دلیل تجربه و دانش حقوقی به خوبی می داند که از چه عبارات و کلماتی استفاده کند و چگونه دلایل و اسناد را به ارائه دهد، تا در پرونده به نتیجه دلخواه برسید. وکیل تضمینی تخلفات اداری در تمامی مراحل رسیدگی چه مراحل بدوی و چه مرحله تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری پیگیر پرونده شما است.
وکلای مجموعه تهران وکیل در رسیدگی به پرونده های تخلفات اداری باتجربه و متخصص هستند. برای رسیدن به حقوق قانونی خود و دریافت نتیجه دلخواه در هیات های بدوی و دیوان عدالت اداری بصورت حضوری به شعب تهران وکیل در تهران و کرج مراجعه کنید. وکلای متخصص تخلفات اداری مجموعه تهران وکیل آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند.
وکیل متخصص تخلفات اداری کیست؟
بهترین وکیل تخلفات اداری شخصی است که با قانون های موجود در هر نهاد و یا ارگان به خوبی آشنا بوده و تسلط کافی را بر روی مقررات آن مجموعه داشته باشد. زیرا که تخلفات اداری انجام شده توسط کارمندان هر کدام از ارگان هایی که مشمول رسیدگی به قانون تخلفات اداری می شوند، در هیئت هایی انجام می شود که در آن دستگاه مورد نظر به این منظور دایر شده باشد.
در صورتی که وکیل مربوطه با مقررات این هیئت ها به خوبی آشنا نبوده و آگاهی کامل به قوانین آن ها نداشته باشد قادر نخواهد بود که راهکار مناسبی را به موکل خود ارائه نماید. دلیل آن را می توان در جنبه های مختلفی که امری کاملا تخصصی است و با وکالت در سایر دادگاه ها متفاوت می باشد دانست.
وکیل متخصص تخلفات اداری چگونه در پیگیری پرونده به ما کمک خواهد کرد؟
رسیدگی به تخلفات اداری دارای مراحل مختلفی بوده که از افراد حقیقی انتظار نمی رود با مراحل آن و قوانین حاکم بر هیئت های صدور حکم آشنا باشند. لذا وکیل متخصص تخلفات اداری با تسلط کامل بر روی قوانین و مقررات حاکم بر این امر می تواند به پیگیری پرونده بپردازد.
به علاوه آگاهی در کنار دانش حقوقی به وکیل مورد نظر این امکان را می دهد که پرونده مورد نظر را در مسیری قانونی هدایت کند تا در سریع ترین زمان ممکن و به دور از حاشیه پرونده مورد نظر پیگیری شده و رای مطلوب صادر گردد
لازم به ذکر است در صورت نیاز به 1 یا 1 می توانید با موسسه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.