وکیل برای اخذ سهم الارث جنین

وکیل برای اخذ سهم الارث جنین •

وکیل برای اخذ سهم الارث جنین •

بر اساس ماده ۸۶۷ زمانی که به موت حقیقی فرد می‌رسد؛ ارث به موت فرضی تحقق پیدا می‌کند؛ ارث مالی است که از طرف شخص متوفی به فرزندان و بازماندگان وی می‌رسد که بر اساس قواعد ارث میان آنها تقسیم می‌شود. البته تقسیم کردن ارث یکی از مباحث پیچیده و پر از چالش حقوقی می‌باشد؛ ارث جنین بر اساس ماده ۹۵۷ قانون مدنی به طور کلی جنین یا حمل اهلیت دارا شدن حقوق را به شرطی که زنده متولد شود، دارد.

بر این اساس هم از حقوق مدنی منقطع می‌شود، به شرطی که زنده متولد شود ارث و نحوه تقسیم کردن آن در قانون مدنی مشخص شده کسانی می‌توانند از ارث هم ببرند که زنده باشد اما بر اساس قانون مدنی جنینی که در شکم مادر باشد، ارث می‌برد اما جهت ارث بردن نیازمند به شرایطی می‌باشد چرا جنین حق ارث دارد. زیرا جنین هم یک موجود زنده می‌باشد و اهلیت تمتع با برخورداری از حقوق را به محض انعقاد نطفه اش به دست می‌آورد؛ جنین هم می‌تواند استفاده کند به شرطی که زنده به دنیا بیاید چون زنده بودن یکی از شروط ارث بردن می‌باشد. چنین حالی که شرط باشد که زنده به دنیا بیاید جز ورثه محسوب می‌شود و ارث می‌برد؛ در این حالت باید تا زمانی که جنین متولد شود، برای تقسیم ارث صبر کند اگر جنین به محض متولد شدن فوت کرد. دو، حالت دارد یک انعقاد نطفه جنین باید قبل از فوت مورث باشد دو اینکه جنین حتماً باید زنده متولد شود. اگر به یک لحظه بعد از متولد شدن فوت کند شرایط ارث بردن را ندارد.

شرایطی که برای ارث بردن جنین مطرح می‌باشد. یک موجود بودن جنین در زمان وصیت زمانی که شخص بسته وصیت دارد باید جنین موجود باشد زیرا جنین موجودی جدایی از مادر می‌باشد و حق ارث زن در قانون مشخص شده است. دو زنده متولد شدن فرزند وصیت جهت حمل درست می‌باشد. ولیکن تملک برای جنین است که سالم به دنیا بیاید اگر جنین در شکم مادر مرده باشد یا مرده متولد شود؛ حق ارث برای او موجود نیست اگر جنین زنده متولد شود اما بعد از متولد شدن فوت کند، ارث به او تعلق می‌گیرد و جز ورثه محسوب می‌شود.

وکیل برای اخذ سهم الارث جنین •

نکات وراثت جنین

اگر جنین زنده متولد شود باعث محرومیت از ارث بردن سایر ورثه طبقه دوم مثل پدر بزرگ و مادر بزرگ می‌شود. در صورتی که مادر باردار باشد و قبل از آن فرزندان دیگری نیز داشته باشد، بعد از زنده متولد شدن جنین سبب محرومیت سایر فرزندان نمی‌شود. در این صورت معادل سهم پسر دوسهم الارث و معادل فرزند دختر یک سهم ارث در نظر گرفته می‌شود.

در صورتی که جهت دریافت سهم الارث جنین با مشکل مواجه شدید گروه تخصصی وکلای ما که از بهترین وکلا تشکیل شده است می‌توانید به آنها اعتماد کنید و پرونده سهم الارث را به آن‌ها واگذار کنید. گروه وکلای ما شامل بهترین وکلا جهت گرفتن سهم الارث جنین می‌باشد که می‌توانید به آن‌ها اعتماد کنید و پرونده خود را به آنان واگذار کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید از وکلای مجموعه تهران وکیل کمک بگیرید. وکلای مجموعه تهران وکیل آماده‌ی خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز می‌باشند. جلب رضایت شما مشتریان گرامی، هدف وکلای صاحب تجربه این مجموعه است؛ پس با اطمینان خاطر پرونده‌های خود را در این زمینه به وکلای تهران وکیل بسپارید و با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید.

دسته بندی: وکیل برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *