نمونه نتیجه دعوی دوم / اعسار به تقسیط

نمونه نتیجه دعوی دوم / اعسار به تقسیط •

شماره دادنامه: ۳۵۴ خوانده: آقای مجنون خوانده: خانم لیلی خواسته: اعسار به تقسیط مهر (محکوم به دادنامه شماره ۲۵۳ مورخ ۸۴/ ۳ /۳۱

شعبه… دادگاه خانواده مرجع رسیدگی: شعبه …. دادگاه خانواده ……..

 

رأی دادگاه

خواهان آقای مجنون فرزند …………… دادخواستی علیه خانم لیلی فرزند ……………. به خواسته اعسار به تقسيط محکوم به دادنامه شماره ۲۵۳- ۸۴/ ۳ / ۳۱ موضوع پرونده کلاسه ۲۴۸۳/ ۸۳ صادره از شعبه …………….. دادگاه خانواده …… تعداد ۳۶۵ عدد سکه بهار آزادی تقدیم و تقاضای صدور حکم به شرح ستون خواسته را نموده که دادگاه با عنایت به جميع اوراق و محتویات پرونده نظر به اینکه گواهان به اسامی ام محمد علی ۲ حمید رضا 3- مصطفی ۴- يعقوب با حضور در دادگاه و اتبان سوگند متفقة عدم بضاعت مالی خواهان را گواهی نموده اند و خوانده خانم لیلی با تقدیم لایحه دفاعیه و حضور در جلسه دادرسی اموالی از خواهان معرفی نکرده است لذا دعوای خواهان را وارد دانسته و استنادا به وحدت ملاک مواد ۲۷۷ و ۶۵۲ و ۱۰۸۳ قانون مدنی و با ملحوظ نمودن آیه ۲۸۰ سوره بقره و ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی حکم به تهبط دادنامه صدرالذكر صادر و اعلام می گردد بدین توضیح که خواهان هر ماه یک سکه بهار آزادي یا قبمت يوم الاجرای آنرا در حق خوانده پرداخت نماید رای دادگاه حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر استان است.

رئیس شعبه ……. حقوقی دادگاه عمومی …………

رونوشت: برابر با اصل و اداربست مدیر دفتر شعبه … دادگاه خانواده ………………

تكمله

معنی و مفهوم اعار در فقه: اعسار و افلاس مصدر باب افعال و به معنی نیازمندی و تنگدستی به کار رفته است (صحاح ۷۴۴ / ۲ و ۹۵۹ / ۳ ) و در اصطلاح فقه تقريبا مترادف بوده و به حالت فردی اطلاق می شود – که به لحاظ عدم امکان دسترسی به اموال خود و با کم بودن میزان دارابین، تنگدست شده اینه : بنحویکه امکان تأدیه دیون خود را ندارد به چنین شخصی در اصطلاح امرا یا مفلس، گفته می شود. |

| ۱. از حقوق و مزایای کارکنان سازمانی و مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت و شرکتهای دولتی و شهرداری ها و بانکها و بنگاههای خصوصی و نظائر آن در صورتی که دارای زن با فرزند باشد اربعا و الأ اللكانونیف می شود تبصره: توقيف رکسر یک چهارم حقوق بازنشستگی یا وظیفه افراد موضوع این ماده جایز است مشروط به اینکه دین مربوط به شخصی بازنشسته با وظیفه بگیر باشد.

نکته: چنانچه در زمان حیات کار مند ثلث با ريع حقوق او به نفع طليکار کسر میشده و کارمند مزبور فوت کند نمی توان از حقوق وظیفه بازماندگان او چیزی کر نمود.

نک): ماده ۹۶ قانون استخدام کشوری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *