مجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهرالمثل

مجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهرالمثل •

دراین مطلب به موضوع مجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهر المثل پرداخته شده است. در صورت نیاز به مشاوره با یک وکیل مجرب می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود با موسسه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.

 

مجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهرالمثلمجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهرالمثل

ریشه‌های تجاوز به عنف

شاید گاهی اوقات برای شما این سوال پیش بیاید که چرا فردی تحریک به انجام زنای به عنف می‌شود در صورتی که از مجازات بعد از آن اطلاع دارد؟

در پاسخ به این سؤال می‌گوییم که تجاوز به عنف ریشه در اتفاقاتی دارد که در گذشته برای متهم رخ داده‌است.

 بررسی دلایل مختلف وقوع این جنایت وحشیانه نیاز به علومی همچون روان شناسی و کالبد شکافی روح دارد.

گاهی اوقات روانشناسان می‌گویند که تجاوز به عنف از یک اختلال شخصیتی پیشرفته نشئت می‌گیرد که از کودکی تا بزرگسالی به همراه مجرم رشد کرده‌است.

معمولاً افرادی که مرتکب چنین جنایاتی می‌شوند، افرادی هستند که تشکیل خانواده داده‌اند و حتی رابطه‌ی جنسی مشروع را نیز تجربه کرده‌اند. این افراد به دلیل میل شهوترانی بی پایان خود یا به دلایل دیگر همچون مشکلات خونی و خانوادگی، سعی به اذیت کردن دیگران دارند تا بتوانند تا حدودی آتش درونی خود را کنترل کنند.

به طور کلی، عوامل مختلف زندگی فرد در سنین گوناگون سبب می‌شود که تجاوز به عنف صورت بگیرد و مشکلات بعدی را برای زندگی افراد به وجود بیاورد.

اثبات جرم زنای به عنف توسط قربانی

یکی از مهم‌ترین مسائل در بروز تجاوز به عنف، اثبات این جرم است. چرا که تا جرم فردی اثبات نگردد، قربانی نمی‌تواند حقوق خود را از متجاوز بستاند.

قانون مجازات اسلامی برای این‌که بتواند زنا را اثبات کند، تصمیم گرفته‌است از راه شهادت، اقرار و علم قاضی وارد عمل شود.

شرایط اثبات مجازات تجاوز به عنف شرایط اثبات مجازات تجاوز به عنف

البته همه‌ی ما می‌دانیم که این راه برای اثبات کلیه‌ی جرم‌های موجود مورد استفاده قرار داده می‌شود. در جرم‌های جنسی گوناگونی که صورت می‌گیرد، بسیار بعید است که یک متهم به جرم خود اقرار نماید. بنابراین متفکران راه‌های مختلفی را برای مجرکان و اعترلف گیری از آن‌ها به کار می‌بندند.

حال ما راه‌های مختلف اثبات زنا به عنف را برای شما تشریح می‌کنیم:

  • اقرار: متهمی که جرم زنای به عنف را انجام داده است، باید چهار بار نزد قاضی به جرم خود اقرار نماید. اگر این اقرار نزد پلیس باشد، قابل قبول نیست.

متهم زمانی که برای اولین بار اقرار به انجام جرم می‌نماید و برای دومین بار آن را انکار می‌کند، بر اساس علمی که قاضی دارد، مجازات می‌گردد.

  • شهادت دادن: گاهی اوقات مجرمان به پنهان کردن جرم خود می‌پردازند و بر این پنهان کاری، اصرار دارند.

 اگر متهمی چنین شرایطی داشته باشد، لازم است که از شهودی که در زمان حصول جرم در صحنه حضور داشته‌اند، کمک گرفته شود. شهادت این شاهدان باعث اثبات جرم و بازسازی صحنه‌ی جنایت می‌شود.

  • علم قاضی: راه اثبات دیگری که در این زمینه می‌تواند کارگشا باشد، این است که قاضی به علم به خود رجوع کند.

قاضی یک پرونده می‌تواند با در نظر گرفتن تمامی جنبه‌های یک جرم، حقیقت را موشکافی نماید و متهم را شناسایی کند. قاضی می‌تواند از مدارک مختلفی مانند مدارک پلیس، اظهارات گوناگون متهم و شرایط ذهنی او کمک بگیرد و به اکتشاف حقیقت بپردازد.

شما عزیزان  برای کسب اطلاعات بیشتر و اثبات تجاوز به عنف،بهتر است  با وکلای عالی رتبه‌ی سایت تهران وکیل مشورت کرده و بهترین راه‌حل را بیابید.

تجاوز به عنف چیست؟

عنف در لغت به معنی خشونت است و تجاوز به عنف به معنی نزدیکی به زن بدون رضایت اوست. یعنی با استفاده از زور و خشونت زن را مجبور به نزدیکی می کند.

برای جرم تجاوز به عنف در تمامی کشورها مجازات های سنگینی در نظر گرفته شده است.در ایران مطابق قانون مجازات اسلامی، مجازات تجاوز به عنف اعدام است.

افرادی که دست به ارتکاب چنین جرمی میزنند معمولا در شرایطی هستند که نمی توانند به طور قانونی ازدواج کرده و روابط مشروعی داشته باشند، به همین دلایل مرتکب این جرائم می شوند.

مهر المثل و مجازات تجاوز به عنف مهر المثل و مجازات تجاوز به عنف

در کنار این افراد، افرادی هستند که دارای همسر و فرزند بوده و مرتکب این جرم می‌شود. باید گفت که چنین افرادی دارای اختلالات روانی هستند.

جرم تجاوز به عنف به شکل های مختلفی قابل انجام است، به عنوان مثال آزار جنسی در مورد کودکان، تجاوز به محارم و موارد دیگر در حکم تجاوز به عنف است.

همچنین مطابق مواد قانون مجازات اسلامی در صورتی که مردی با زنی که راضی به نزدیکی با او نیست در حالت خواب، بیهوشی و یا مستی زنا کند، زنای او به عنوان زنای به عنف در نظر گرفته می شود.

یکی دیگر از مواردی که همین حکم در مورد آن جاری است زمانی است که زنا از راه اغفال و فریب دختر نابالغ، ربودن، تهدید و ترساندن زن صورت بگیرد زنای به عنف است، حتی اگر این ترساندن و تهدید موجب تسلیم شدن زن شود در مجازات وی تاثیری ندارد.

به طور کلی زنای به عنف نوعی از زنا است که در آن اختیار و رضایت از زن گرفته می‌شود. و بین زن و مرد هیچ رابطه ی شرعی وجود ندارد. در این نوع جرم اگر زن باکره باشد، مرد علاوه بر مجازات اعدام باید ارش البکاره و مهرالمثل را نیز پرداخت کند.

مجازات تجاوز به عنف به زن شوهردارمجازات تجاوز به عنف به زن شوهردار

اما اگر زن باکره نباشد علاوه بر اعدام تنها باید مهرالمثل را پرداخت کند.

لازم به ذکر است شما می توانید برای مشاوره حقوقی با 1 و 1 در رابطه با این موضوع با موسسه تهران وکیل در ارتباط باشید.

مهرالمثل زن چیست؟

گاهی ممکن است زوجین در هنگام عقد مهریه ای تعیین نکنند و یا این که قصد داشته باشند مهریه را بعدا تعیین کنند. بنابراین زمانی که مهریه ای تعیین نمی شود در زمان طلاق دادگاه مطابق شرایط برای زن مهریه در نظر می گیرد که به آن مهرالمثل می گویند.

شرایط اثبات جرم تجاوز به عنف

در جرم زنای به عنف قربانی باید بتواند در دادگه ثابت کند که تجاوز با زور و خشونت صورت گرفته است. زانی باید چهار مرتبه در دادگاه اقرار به زنا نماید. در صورتی که متهم اقرار به زنا کرده و پس از اقرار، انکار کند در این صورت قاضی باید طبق علم خود تصمیم بگیرد و مجازات وی را تبدیل کند.

زیرا انکار بعد از اقرار تنها در مورد جرائمی قابل قبول است که مجازات آن جرم قتل است.

بنابراین به طور کلی زنا یا با اقرار یا با شهادت چهار نفر اثبات می شود. اگر شخصی مرتکب زنای محصنه یا همان زنا با زن شوهر دار شده باشد و این جرم به وسیله اقرار و یا شهادت اثبات شود مجازات زناکار سنگسار خواهد بود.

البته به این نکته توجه داشته باشید زنا از طریق هر کدام از این راه ها اثبات شود، مجازات متفاوتی برای فرد در نظر گرفته می شود.

در مورد اول بحث اقرار است، یعنی یک فرد عاقل و بالغ، با اختیار خود و بدون ترس چهار مرتبه اقرار به زنا کند. که در دادگاه معمولا می گویند در چهار جلسه اقرار را انجام دهد. حال اگر زنای او، زنا با زن شوهردار باشد و این عمل از طریق اقرار ثابت شده باشد. در زمان سنگسار اگر فرد زناکننده از گودال فرار کند تحت هیچ شرایطی حق ندارند او را به گودال برگردانند حتی اگر هیچ سنگی به او اصابت نکرده باشد.

حالت دوم زمانی است که جرم با شهادت چهار مرد عادل اثبات شده است، البته در صورت نبود چهار مرد، شهادت سه مرد و دو زن عادل و یا دو مرد و چهار زن عادل نیز پذیرفته می شود.

بنابراین اگر زنای محصنه با شهادت اثبات شده باشد، اگر زناکار در هنگام سنگسار از گودال فرار کرده باشد او را به گودال بر می گردانند. تا زمانی که به قتل برسد.

مجازات تجاوز به عنف مجازات تجاوز به عنف

توصیه ما به شما این است که برای با گروه وکلای تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.

انواع زنا

زنا انواع مختلفی داردکه هر کدام از آن ها مجازات خاص خود را دارند. از انواع زنا میتوان به زنا با محارم نسبی، زنای به عنف، زنای محصنه یا زنا با زن شوهر دار و زنای غیر محصنه اشاره کرد.

حکم زنا با زن شوهر دار چیست؟

قانون گذار در ماده 221 قانون مجازات اسلامی بیان می دارد که زنا به معنی جماع مرد و زنی با یکدیگر است که علقه زوجیت یا وطی به شبهه بین آن ها نباشد. همچنین در تبصره ماده بیان شده است اگر در عمل زنا یکی از طرفین نابالغ بوده همچنان عمل زنا اتفاق افتاده است و تنها فرد بالغ مجازات می شود.

هرگاه شخص زنا کننده مدعی شود که علقه زوجیت بین آن ها بوده ادعای او بدون نیاز به شاهد یا سوگند پذیرفته می شود.

زنا با زن شوهردار بعد از طلاق و در زمان عده

عده به دو دسته تقسیم می شود، عده رجعی و عده بائن

طلاق رجعی طلاقی است که زوجین بعد از طلاق می توانند به زندگی مشترک خود بازگردند و زوج قصد دارد تا پیوند ازدواج را مجددا برقرار کند.

در این نوع طلاق اگر مرد در زمان عده به زن برگردد، پیوند عقد خود به خود میان آن ها برقرار می شود و نیازی به خواندن صیغه عقد نیست. در عده رجعی زن به عنوان یک زن شوهر دار محسوب می شود و دارای نفقه است.

چنانچه زنا در زمان عده رجعی با زن صورت گیرد، زنا با زن شوهر دار محسوب خواهد شد.

مورد بعد عده بائن است. در طلاق بائن بر خلاف طلاق رجعی مرد نمی تواند در زمان عده به سمت زن باز گردد. طلاق بائن انواع مختلفی دارد که عبارت است از طلاقی که قبل از نزدیگی صورت گیرد، طلاق زن یائسه، طلاق خلع و مبارا تا زممانی که زن به عوض رجوع نکند.

زنا با زن شوهر دار در زمان عده طلاق یا وفات چند حالت دارد. اول این که یکی از طرفین آگاه باشد که زن در ایام عده است و همچنین مطلع باشد ازدواج در ایام عده حرام است، آن ازدواج برای او حرام ابدی خواهد بود.

حالت دوم زمانی است که هیچ کدام از طرفین از عده اطلاعی نداشته و یا نمی دانند ازدواج در زمان عده حرام است. در این صورت زن بر مرد حرام می شود.

مجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهرالمثلمجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهرالمثل

حالت سوم نیز زمانی است که هیچمدام از طرفین به حرام بودن رابطه در ایام عده و یا وفات اگاه نباشند و صیغه عقد بین آن ها جاری شده باشد، اگر نزدیکی صورت نگرفته باشد به یکدیگر حرام نمی شوند.

حال اگر صیغه عقد بین مرد با زنی که در ایام عده است توسط وکیل آن ها خوانده شود، به یکدیگر حرام نبوده و پس از اتمام عده می توانند به عقد هم در آیند.

وکیل تجاوز به عنف

امروزه بسیاری از افراد به دلیل حفظ آبروی خود اگر مورد تجاوز قرار بگیرند این موضوع را پنهان می کنند. اما این یک روش غلط است. هر فردی که مورد تجاوز قرار می گیرد می تواند با کمک یک وکیل متخصص از حق خود دفاع کرده و موضوع را به صورت قانونی پیش ببرد.

برای ارتباط با 1 به صفحه فوق مراجعه نمایید.

4 thoughts on “مجازات تجاوز به عنف + زن شوهردار + شرایط اثبات + مهرالمثل

  1. مریم میگوید:

    مورد داشتیم که اقرار کرده طرف زانی و تا دیوان عدالت هم رفته پرونده ولی با رضایت شوهر زن با کلی مکافات یکسال طول کشیده که جمع شدن و رضایت گرفتن طرف اعدام نشده .چرا با رضایت دادن زن میشه اعدام رو برگردوند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *