در این مطلب به موضوع قرار رد شکایت دیوان عدالت اداری اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید
قرار رد شکایت دیوان عدالت اداری
قرار رد شکایت دیوان عدالت اداری به چه صورت است
الف) شاکی برای طرح شکایت، اهلیت قانونی نداشته باشد؛
ب)شاکی در شکایت مطروحه ذینفع نباشد؛
پ)شکایت متوجه طرف شکایت نباشد؛
ت)شکایت خارج از موعد قانونی، مطرح شده باشد؛
ج)موجبات رسیدگی به شکایت، منتفی شده باشد.
قرار رد شکایت دیوان عدالت اداری
ماده ۵۴- همچنین در صورتی که طرف شکایت، جلب شخص حقیقی یا حقوقی دیگری به دادرسی را ضروری بداند، می تواند ضمن پاسخ کتبی، دادخواست خود را تقدیم نماید. در این صورت، شعبه دیوان تصویری از دادخواست، لوایح و مستندات طرفین را برای شخص ثالث ارسال می کند.
لازم به ذکر است شما می توانید از طریق 1 با بهترین وکلای دیوان موسسه حقوقی تهران وکیل در ارتباط باشید و ضمن آگاهی از 1 ، سوالات و مشکلات خود را با 1 این موسسه در جریان بگذارید.
قرار رد شکایت دیوان عدالت اداری
ماده ۵۵- هرگاه شخص ثالثی در موضوع پرونده مطروحه در شعبه دیوان، برای خود حقی قائل باشد یا خود را در محق شدن یکی از طرفین ذی نفع بداند، می تواند با تقدیم دادخواست، وارد دعوی شود.
ماده ۵۶- هرگاه شاکی و یا طرف شکایت اخذ توضیح از هر شخص حقیقی یا حقوقی را درخواست نماید و شعبه دیوان نیز آن را مؤثر در کشف حقیقت بداند نسبت به اخذ توضیح اقدام می نماید. شعبه دیوان می تواند رأسا نیز نسبت به اخذ توضیح از سایر اشخاص اقدام نماید.
4قرار رد شکایت دیوان عدالت اداری
ماده ۵۷- آراء شعب دیوان که بدون دخالت فرد ثالث ذينفع در مرحله دادرسی، صادر شده در صورتی که به حقوق شخص ثالث، خلل وارد نموده باشد، ظرف دو ماه از تاریخ اطلاع از حکم، قابل اعتراض است. این اعتراض در شعبه رسیدگی کننده به پرونده، مطرح می شود و شعبه مزبور با بررسی دلایل ارائه شده، مبادرت به صدور رأی مینماید.