رای دیوان عدالت اداری + مشاهده رای + وکیل

رای دیوان عدالت اداری

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که برای دیدن رای صادره از دیوان عدالت اداری به کجا مراجعه کنید؟ یا شاید از خود پرسیده اید که آیا یک وکیل می تواند بر تصمیم صادر شده توسط ددیوان تأثیر بگذارد؟ در این پست ، ما به این سوالات و موارد دیگر پاسخ خواهیم داد و در عین حال در مورد اهمیت مشاوره با یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری صحبت می کنیم. فرقی ندارد که به دنبال اخذ مشاوره حقوقی در مورد یک پرونده هستید یا فقط در مورد نحوه عملکرد آن کنجکاو هستید، برای اطلاعات ارزشمند در مورد قوانین دیوان عدالت اداری در حوزه قضایی  بخوانید…

 

برای مشاهده رأی دیوان عدالت اداری به کجا مراجعه کنیم؟

وقتی نوبت به مشاهده رأی دیوان عدالت اداری می رسد، بدون توجه به موقعیت مکانی خود می توانید به صورت آنلاین رای را مشاهده نمایید. سامانه ثنا، سامانه مشاهده رای صادره از دیوان عدالت اداری قوه قضاییه است. مطلع شدن از رای دیوان عدالت اداری، با ورود به سامانه ثنا با استفاده از نام کاربری و رمز عبور و انتخاب گزینه مشاهده، در پوشه ابلاغیه های جدید می باشد ؛ مشاهده رای صادره از دیوان عدالت اداری با داشتن شماره پرونده ، ردیف فرعی و رمز پرونده قابل انجام خواهد بود. شایان ذکر است که همه تصمیمات دادگاه به دلیل نگرانی های مربوط به محرمانه بودن پرونده، بلافاصله در دسترس عموم قرار نمی گیرند.

آیا وکیل می تواند در تصمیم دادگاه تأثیر بگذارد؟

نقش یک وکیل در دادرسی پرونده های دیوان عدالت اداری در وکالت از موکل خود ، ارائه مشاوره حقوقی و تنظیم دادخواست و لایحه درخور و صحبت با قاضی پرونده و تهیه مدارک لازم و … است. پیگیری های وکیل به صورت غیر مستقیم در رای قاضی تاثیر خواهد داشت، اما در پاسخ به این سوال که آیا وکیل می تواند در تصمیم نهایی صادره از دادگاه تاثیر بگذارد؟ پاسخ منفی است.

قاضی موظف است بر اساس مدارک ارائه شده در دادگاه و قوانین قابل اجرا تصمیم بگیرد. وکلا تاثیری بر نحوه تصمیم گیری پرونده ها ندارند اما آنها نقش اساسی در ارائه استدلال، بازجویی از شاهدان، و ارائه شواهدی دارند که به قضات کمک می کند تا احکام آگاهانه را صادر کنند.

در نهایت، یادآوری این نکته مهم است که اگرچه وکلا نمی توانند مستقیماً بر احکام قضایی تأثیر بگذارند، اما از طریق تلاش های وکالتی خود به شکل قابل توجهی به پویایی و نتایج دادگاه کمک می کنند. بنابراین انتخاب یک وکیل با تجربه و ماهر می تواند به افزایش شانس شما برای به دست آوردن نتایج مطلوب در هنگام حضور نزد قاضی در دادگاه یا مشاوره آنلاین کمک کند.

آیا می توان به رأی صادره از دیوان عدالت اداری اعتراض کرد؟

اگر از رای صادره از سوی دیوان عدالت اداری راضی نیستید، ممکن است سوال کنید که آیا راهی برای تجدیدنظرخواهی وجود دارد؟ پاسخ مثبت است، اما توجه به این نکته حائز اهمیت است که فرآیند تجدید نظر در چنین تصمیماتی می تواند پیچیده و زمان بر باشد.

برای شروع، شما باید در یک بازه زمانی مشخص پس از اتخاذ تصمیم اولیه، به دادگاه بالاتر اعتراض کنید. این معمولاً شامل ارائه اسناد قانونی است که دلایل شما را برای اعتراض به حکم اصلی بیان می کند.

داشتن وکالت ماهر در این فرآیند بسیار مهم است، زیرا وجود یک وکیل متخصص در کنار شما می تواند شانس موفقیت شما را تا حد زیادی افزایش دهد. یک وکیل خوب می داند که چگونه به بهترین نحو پرونده خود را در مقابل یک قاضی ارائه کند و به بررسی مشکلات احتمالی در این راه کمک کند.

البته، استخدام وکیل هزینه دارد – بسته به تجربه و شهرت آنها، هزینه ها ممکن است متفاوت باشد. با این حال، بسیاری از وکلا مشاوره اولیه رایگان دارند و یا قسمت اعظم حق الوکاله را در صورت برنده شدن در پرونده شما، دریافت می کنند. فرجام خواهی از تصمیم دادگاه دیوان عدالت اداری همیشه تضمین شده نیست – گاهی اوقات دادگاه های تجدیدنظر به شدت به احکام دادگاه های بدوی موکول می شوند – بنابراین دانستن زمان و نحوه ادامه باید با وکیل واجد شرایط قبل از هر اقدامی به تفصیل مورد بحث قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *