درخواست طلاق توافقی+لغو+اینترنتی

درخواست طلاق توافقی+لغو+اینترنتی •

قبل از انجام هر اقدام یا درخواستی برای طلاق توافقی لازم است با همسر خود در مورد همه مسایل مشترک و حقوق طرفین مشترک در زندگی به توافق برسید.

مواد مورد بررسی برای توافق شامل :  مهریه  , نفقه ,  اجرت المثل -, حضانت فرزندان مشترک و … میشود. طلاق توافقی تنها شامل زن و مردانی میشود که عقد دائم نموده اند ، که  اگر بنا به هر دلیلی برای جدایی از یکدیگر به توافقی می رسند  ، باید به دادگاه رفته و  دادخواست خود مبنی بر طلاق توافقی را به دادگاه خانواده ارجاع می نمایند.

 

درخواست طلاق توافقی در دادگاه

با توجه به تشکیل دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و سهولت در ارائه دادخواست های قضایی ؛ از جمله طلاق توافقی ، دادخواست های معمول افراد ، اغلب  توسط این دفاتر با فرمتی ثابت نوشته و تهیه و  تنظیم میشود. همچنین در مناطقی که این دفاتر تاسیس نشده  است یا  این که دفاتر مذکور ، دارای فرم خاصی نباشند و  آن را منوط به تنظیم نوشته ای از سوی مراجعین نمایند، می توان از نمونه های داخواست در فضای مجازی و … استفاده نمود

اگر خواهان انجام مراحل طلاق در کوتاه ترین بازه زمانی هستید  تا از فشار روانی آن کم شود ، یا فرصت پیگیری پرونده را ندارید ، یا  تمایل ندارید شخصا در دادگاه حاضر شوید ، با گرفتن وکیل دادگستری با تجربه و خبره در امور مرتبط می توانید همه این امور را ، بر عهده ی وکیل طلاق توافقی بگذارید .

در این صورت نیازی به حضور شما در هیچ یک از مراحل طلاق در دادگاه نیست. وکیل به وکالت از شما دادخواست طلاق توافقی (  گواهی عدم امکان سازش ) را تنظیم میکند، هم چنین در جلسه رسیدگی در دادگاه حاضر میگردد ، در جلسه مشاوره شرکت کرده و در نهایت در دفترخانه ، طلاق را ثبت و سند طلاق را دریافت می کند.

نکاتی درباره ی دادخواست طلاق توافقی

لازم به اشاره است  الزام قانونی برای نوشتن صورتجلسه و یا توافقنامه طلاق توافقی نیست ، اگر چه که ثبت یک نمونه  مکتوب از هر دو عنوان بسیار خوب است ،

و باعث جلوگیری از مشکلات احتمالی میشود ، اما الزام قانونی ندارد .

نشانی که به عنوان نشانی خود معرفی می کنید تعیین کننده دادگاه خانواده محل نشانی مذکور خواهد بود.

  • الزامی برای امضاء شاهد در صورت جلسه توافق های زوجین نیست .
  • زوجین باید در تمامی مراحل طلاق توافقی بر خواسته خود مبنی بر طلاق باقی بنمانند.
  • در صورت پشیمانی یکی از دو طرف توافقات انجامی قابل اجرا نخواهد بود .
  • بر طبق ماده 34 قانون حمایت خانواده : در صورت اتخاذ وکیل برای انجام مراحل  طلاق توافقی ،
  • بهتر است تنظیم متن توافقنامه طلاق توافقی را به عهده ی وکیل بگذارید.

در دادگاه خانواده در مورد توافقات زوجین به یکی از این دو روش عمل می کنند :

1- قاضی دادگاه توافق های زوجین را نوشته و از آن ها و یا وکلای شان امضاء اخذ می کند ،

2. مشاور دادگاه متن توافقات را می نویسد و زوجین یا وکلای ایشان امضاء می کنند.

” ممکن است دادگاه همه توافق های زوجین را در متن دادنامه یا همان گواهی عدم امکان سازش منعکس نکند و فقط توافقات مرتبط با عقد نکاح مثل مهریه، اجرت المثل و حضانت را ملاک عمل قرار دهد.”

 

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در باب 1 یا گرفتن مشاوره از 1 می توانید با شماره های موجود در وب سایت تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *