تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده

تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده •

در این مطلب به موضوع تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید .

 

تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت واردهتخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده

تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده به چه صورت است؟

پرسش: چنانچه شرکتی که برای افراد اعم از تاجر و غیره در خارج از کشور تسهیلاتی جهت انجام کار ایجاد می کند، ضمن قرارداد شرط کند در صورتی که نامبردگان در کشور خارجی مرتکب جرم یا تخلفی شوند که آن تخلف موجب لغو امتیاز شرکت شود، خسارات وارده به شرکت را مطالبه کند، آیا چنین شرطی جایگاه شرعی و قانونی دارد و در ثانی نحوه محاسبه خسارات وارده و زمان آن چگونه خواهد بود؟

اتفاق نظر

به مقتضای « المؤمنون عند شروطهم»شخص خاطی و مجرم خود را مقید به پرداخت خسارات وارده نموده و شرکت نیز براثر خلاف و جرم نامبرده متضرر شده است. در نهایت باید دقت شود که آیا لغو امتیاز شرکت براثر اقدام شخص خاصی بوده است و یا بر اثر تخلفات افراد خاطی که از ناحیه شرکت به سفر خارجی رفته اند که در این صورت عمل افراد به طور جمعی باعث لغو امتیاز شده است دعوای فوق به طرفیت یکی از افراد پذیرفته نیست و باید به طرفیت افراد خاطی مطرح شود و در این فرض نیز خسارات به صورت نسبی به شرکت پرداخت خواهد شد و محاسبه خسارات فقط در خصوص امتیاز شرکت صورت می پذیرد نه منافع آینده شرکت چون این منافع از قبیل عدم النفع محسوب میشود.

تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت واردهتخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده

در صورت نیاز به 1 می توانید در هر ساعت از شبانه روز با موسسه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید به منظور دریافت 1 در ساعات غیر اداری از طریق راه های ارتباطی موجود در وب سایت اقدام فرمایید. همچنین می توانید در صورت نیاز نسبت به دریافت مشاوره حقوقی ار طریق واتساپ نیز اقدام فرمایید.

نظر کمیسیون نشست قضائی (۸) درباره تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده

طرفین قرارداد برای اجرای قرارداد به نحو مطلوب می توانند شروطی قائل شوند، بدیهی است چنانچه این شروط مخالف صریح قانون نباشد برای طرفین لازم الرعایه است، مشابه پرسش مطرح شده در نشست قضائی دادگستری استان خراسان که در آن شرکت مورد بحث برای افرادی در خارج از کشور تسهیلاتی فراهم کرده و با تنظیم قرارداد با آنها شرط کرده، اگر مرتکب خلافی شوند که از این حیث خسارتی به شرکت وارد شود یا منجر به لغو امتیاز شرکت گردد خسارت وارده را بپردازند. این شرط نه فقط خلاف قانون و شرع نیست، بلکه رعایت آن ضروری و الزام آور است.

تخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت واردهتخلف از شروط ضمن عقد و نحوه احتساب خسارت وارده

اما در خصوص خسارت وارده، مطالبه خسارت نیازمند اثبات ادعاست که محاسبه آن بر طبق نظر کارشناس بوده و تاریخ مطالبه خسارت زمان وقوع خسارت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *