تخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکی

تخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکی •

در این مطلب به موضوع تخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکی اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید 

 

 تخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکیتخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکی

آیا دادگاه می تواند در ضبط کالای قاچاق تخفیف دهد؟ مثلا متهم را محکوم به ضبط یک دوم کالا نماید یا خیر؟

مقررات تخفیف مجازات شامل ضبط کالای قاچاق نمی گردد.

نظریه مشورتی شماره ۱۱۷۳/۷ مورخ ۱۷/۲/۱۳۶۹ اداره کل حقوقی قوه قضائیه

تخفیف مجازات در مورد قاچاق کالای گمرکی

جزای نقدی مذکور در ماده یک قانون مرتکبین قاچاق اصلاحی مصوب سال ۱۳۵۳ قابل تخفیف است یا خیر؟

با توجه به ماده ۳۵ قانون راجع به مجازات اسلامی و عموم و اطلاق ماده مرقوم تخفیف در مجازات های تعزیری محدودیت نداشته و دادگاه می تواند با احراز کیفیات مخففه و استناد به ماده ۳۵ مذکور جریمه نقدی مذکور در ماده یک قانون مجازات مرتکبین قاچاق را به کمتر از دو برابر مقرر در قانون تخفیف دهد.

نظریه مشورتی شماره۶۵۵۹/۷ مورخ ۸/۱۱/۱۳۶۶ اداره کل حقوقی قوه قضائیه

تخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکیتخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکی

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با 1 می توانید در هر ساعت از شبانه روز با موسسه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید به منظور دریافت 1 در ساعات غیر اداری از طریق راه های ارتباطی موجود در وب سایت اقدام فرمایید و همچنین در صورت نیاز نسبت به دریافت مشاوره حقوقی ار طریق واتساپ نیز اقدام فرمایید.

همچنین اگر به دنبال شماره تماس بهترین موسسه حقوقی  می گردید می توانید با گروه تهران وکیل تماس گرفته ابتدا از مشاوره رایگان و تلفنی با مشاورین این مجموعه داشته باشید و در صورتی که بخواهید می توانید با تعیین وقت حضور پیدا کرده و با وکلای حقوقی و کیفری این مجموعه که متخصص در این زمینه می باشند مشاوره داشته باشید و وکالت خود را به آنها اجازه دهید بنابراین در نظر داشته باشید که وجود شماره تماس وکیل در گوگل به اینترنت به معنی تخصصی شان می باشد ما در تهران وکیل متخصص ترین و متبحرترین وکلا را به شما معرفی مینماییم.

تخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکیتخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکی

توافق دادسرا و گمرک پس از صدور حکم قطعی

پرسش: در صورتی که جریمه کالای مکشوفه بدوأ از طرف دادگاه ۳۷۴۴۰۰۰ ریال تعیین شده و حکم قطعی بر اساس مبلغ مذکور صادر شده باشد و در صورتی که با بررسی مجدد بر طبق تعرفه رسمی جریمه کالا ۱۷۴۷۲۰۰ ریال بوده که مورد تأیید گمرک قرار گرفته آیا دادسرا یا اداره گمرک و یا دادسرا با توافق گمرک می توانند مفاد حکم دادگاه را تغییر داده و نسبت به اخذ جریمه واقعی اقدام نمایند.

چنانچه حسب تقاضای گمرک حکم قطعی بر محکومیت متهم به پرداخت مبلغ ۳۷۴۴۰۰۰ ریال جریمه صادر شده باشد صرف اعلام بعدی گمرک دائر بر اینکه جریمه مقرره حسب تعرفه رسمی مبلغ ۱۷۴۷۲۰۰ ریال بوده کافی برای اخذ جریمه به مبلغ ۱۷۴۷۲۰۰ ریال و مختومه نمودن پرونده اجرایی نمی باشد و نمی توان با اعلام گمرک حکم قطعی و لازم الاجرا را از اعتبار اثر انداخت. بدیهی است اداره گمرک یا محكوم عليه می توانند با اعلام و مراجعه به مراجع ذیصلاح قضائی اصلاح حکم صادره را تقاضا نموده و آنگاه برابر حکم قطعی صادره بعدی اقدام به وصول جریمه نمایند.

تخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکیتخفیف مجازات در مورد ضبط کالای قاچاق و کالای گمرکی

نظریه مشورتی شماره ۲۱۴۳/۷ مورخ ۱۹/۵/۱۳۶۲ اداره کل حقوقی قوه قضائیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *