بر طبق ماده 48 قانون مدیریت استخدام کشوری، هر فردی که دارای شرایط ورود به استخدام رسمی باشد، قبل از آن که وارد استخدام رسمی قطعی خود گردد ، حتما باید یک دوره به طور آزمایشی خدمت نماید. که به این دوره ، اصطلاحا استخدام رسمی آزمایشی گفته می شود . چنانچه فرد در پایان دوره استخدام رسمی آزمایشی ، صلاحیت لازم را برای استخدام به صورت رسمی قطعی ، کسب نماید ، از ابتدای استخدام ، او تحت عنوان کارمند رسمی خواهد بود .
از جمله نکات بسیار مهمی که کارمندان باید در آغاز دوره رسمی آزمایشی خود ، اطلاع داشته باشند این امر است که باید در طول این مدت ، دارای چه شرایطی باشند تا بتوانند به عنوان کارمند رسمی قطعی ، استخدام شوند . شرایطی مانند :
دارا بودن شایستگی اخلاقی ، علمی ، اعتقادی ، خلاقیت و نوآوری ، علاقه به کار ، روحیه کار گروهی ، روحیه خدمت به مردم ، نظم و مسئولیت پذیری .
که تمامی این موارد باید توسط گروه تخصصی تعیین صلاحیت کارمندان رسمی ، احراز شود . همچنین لازم به ذکر است که کارمندان حتما باید دوره های آموزشی مربوطه را در طول دوره رسمی آزمایشی خود، طی نمایند و امتیاز های لازم را بر طرق بند ب ماده فوق الذکر، کسب نمایند . در نهایت، حتما کارمندان باید بر طبق بند ج ماده مذکور ، در گزینش هایی که انجام می شود ، تایید شوند .
وکیل تبدیل نمودن وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی
یکی از مهم ترین سوالاتی که از وکیل تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی ، ممکن است پرسیده شود ، این امر است که : مدت دوره رسمی آزمایشی ، چقدر است ؟ وکیل متخصص و مجرب تبدیل وضعیت ، در این خصوص باید ذکر کند که : در قدیم دوره رسمی آزمایشی ، بین ۶ ماه تا ۲ سال بود . اما اینک این مدت کمی بیش تر شده و به سه سال یا همان سی و شش ماه ، افزایش یافته است . البته ، چنانچه بعد از پایان یافتن این دوره کارمند به عنوان رسمی قطعی پذیرفته شود ، در سابقه کار او ، از بدو ورود و استخدام ، به عنوان کارمند رسمی قطعی تلقی می گردد . باید افزود که : اقامه دعوی به منظور تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی ، قبل از پایان این سه سال ، غیر موجه می باشد و مورد بررسی قرار نخواهد گرفت .اگر کارمندان در پایان دوره رسمی آزمایشی ، موفق به کسب صلاحیت های فوق نشوند ، امکان دارد دو سال دیگر نیز ، به منظور کسب نمودن این صلاحیت ها ، به آنان مهلت داده شود . البته در برخی از موارد امکان دارد ، حکم کارمند لغو شود و یا حتی وضعیت او ، به پیمانی تغییر کند .
مزایای اخذ وکیل برای تبدیل وضعیت
از آن جایی که وظیفه رسیدگی به دعاوی مربوط به تبدیل وضعیت بر عهده شعب دیوان عدالت اداری می باشد ، فرد می تواند به کمک یک وکیل متخصص ، راسا، اقدام به اقامه دعوی نماید . هر چند که آمار ها این گونه نشان می دهد که افرادی که به صورت مستقیم و بدون کمک وکیلی متخصص در این زمینه اقدام می کنند ، اغلب پرونده های آنان چندان موفقیت آمیز نبوده است چرا که اکثر افراد ، به طور کامل و دقیق از قوانین و مقررات و رویه دادگاه ها ، مطلع نیستند و به همین جهت ممکن است اقدامی کنند که برای آنان ، پیامد های ناخوشایندی را به همراه داشته باشد. بنابراین ، پیشنهاد می شود که برای الزام تبدیل وضعیت رسمی آزمایشی به رسمی قطعی خود ، حتما با وکیلی مجرب مشورت نمایید و سپس طی نمودن مراحل پرونده خود را ، به او بسپارید تا در کوتاه ترین زمان ممکن ، پرونده شما روند خود را به بهترین نحو ممکن ، طی کند .
وکلای مجرب تبدیل وضعیت آزمایشی به قطعی|تهران وکیل
وکلای با تجربه و متخصص تبدیل وضعیت آزمایشی به قطعی تهران وکیل ، با چندین سال سابقه موفق در این زمینه ، آماده ارائه نمودن بهترین و تضمینی ترین خدمات حقوقی به مراجعه کنندگان گرامی می باشند . افراد می توانند طی کردن ۰ تا صد پرونده شان را به وکلای مجرب این مجموعه بسپارند ، تا در سریع ترین زمان به خواسته خود دست یابند. جهت مشاوره رایگان هم اکنون با شماره های 1 و 1 تماس حاصل فرمایید.