در برخی مواقع ، ممکن است در دادگاه حکمی صادر شود که به زیان شخص دیگری باشدکه، آن شخص اصلا در جریان پرونده نبوده و به عبارتی، جزء طرفین دعوا نبوده است . در چنین شرایطی ، بر طبق قانون اعتراض ثالث به حکم ، امکان پذیر می باشد . در قانون دیوان عدالت اداری هم ، این امکان توسط دیوان فراهم شده است. مفهوم اعتراض ثالث ، در ماده 57 دیوان عدالت اداری ، به این شرح می باشد : آراء شعب دیوان عدالت اداری ، که بدون دخالت نمودن شخص ثالث ذی نفع ، در مرحله دادرسی صادر شده است ، چنانچه به حقوق شخص ثالث ، خلل و یا لطمه ای وارد کند ، ظرف مدت دو ماه از تاریخ اطلاع یافتن از حکم ، قابل اعتراض می باشد. که این اعتراض در شعبه رسیدگی کننده به پرونده ، مطرح می گردد و شعبه مزبور با بررسی کردن دلایلی که ارائه شده است ، رای صادر می کند .
وکیل اعتراض ثالث در دیوان عدالت اداری
سوالی که ممکن است در خصوص اعتراض ثالث در دیوان عدالت اداری ، مطرح شود ؛ این است که : شرایط اعتراض ثالث به حکم صادر شده در دیوان ، چیست ؟ یا به عبارت دیگر ، تحت چه شرایطی ثالث می تواند نسبت به حکم صادر شده ، اعتراض نمود ؟ وکیل متخصص و زبده اعتراض ثالث در دیوان ، در پاسخ به این سوال باید ذکر کند که
از جمله شرایط اعتراض ثالث در دیوان ، عبارت است از :
۱ / آرائی که در دیوان عدالت اداری ، بر علیه ثالث صادر می گردد، حتما باید بدون دخالت ثالث در دادرسی صادر شده باشد. به این معنا که اگر شخص ثالث ، در دعوایی که مطرح شده است ، قبلا حضور داشته و یا حتی قبلا جلب شده باشد ، در این صورت دیگر نمی تواند به عنوان ثالث ، اعتراضی کند.
۲ / حتما باید شخص ثالث ، در پرونده ای که مطرح شده است ، ذی نفع باشد و صدور حکم در دیوان عدالت اداری ، در واقع به نوعی تکالیف و حقوق او را ، تحت الشعاع قرار دهد .
۳ / آرایی که در دیوان عدالت اداری صادر گردیده و ثالث قصد اعتراض نمودن به آن ها را دارد ، حتما باید به حقوق ثالث خللی وارد کرده باشد . بنابراین ، اگر حکمی که صادر شده به ضرر ثالث نباشد ، او حق اعتراض به این حکم را نخواهد داشت .
۴ / اعتراض شخص ثالث، باید در همان شعبه ای مطرح گردد که به پرونده رسیدگی کرده و حکم صادر نموده است. این شعبه، با بررسی کردن دلایلی که شخص ثالث به دیوان ارائه کرده، رای صادر می نماید.
۵ / برای اعتراض ثالث در دیوان ، باید حتما مهلت دو ماهه ای که در قانون ذکر شده است ، رعایت شود .
بهترین وکیل اعتراض ثالث در دیوان عدالت اداری
بهترین وکیل اعتراض ثالث در دیوان عدالت اداری ، وکیلی متخصص و مجرب در دیوان عدالت اداری می باشد که به صورت کامل قوانین دیوان عدالت اداری را می شناسد و با تسلط کامل بر قوانین ، می تواند به بهترین نحو ممکن ، پرونده را در مسیر درست و قانونی ، هدایت کند. تا پرونده در سریع ترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب خود برسد .
به عبارت دیگر ، در صورت مواجه شدن با چنین مسائلی ، بهتر است فرد با وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری ، مشورت کند و از دانش و تجربه او در این خصوص ، بهره مند شود .
اعتراض ثالث در دیوان عدالت اداری|تهران وکیل
وکلای مجرب و با تجربه تهران وکیل با سال ها فعالیت در زمینه اعتراض ثالث در دیوان و کسب صد ها پرونده موفق در این زمینه، آماده ارائه نمودن تخصصی ترین و تضمینی ترین خدمات حقوقی، به مراجعه کنندگان گرامی می باشند . در واقع ، عموم افراد می توانند به صورت حضوری ، آنلاین ( ۲۴ ساعته ) و یا حتی با برقراری تماس با این مجموعه با متخصص ترین و برترین وکلا، مسائل خود را مطرح کنند و در نهایت طی نمودن صفر تا ۱۰۰ پرونده خود را ، به وکلای مجرب این مجموعه بسپارند ، تا در نهایت به نتیجه مطلوب خود دست یابند .