اظهار نامه خیانت در امانت

اظهار نامه خیانت در امانت •

اظهار نامه خیانت در امانت، در ماده 673 قانون مجازات اسلامی تصریح گردیده است که هرکس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شده است یا به هر طریق به دست آورده استفاده نماید به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد شد . همچنین در ماده 674 همان قانون آمده است که هرگاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته هایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظایر آنبه عنوان اجاره یا امانت یا رهن و یا برای وکالت یا هرکار با اجرت یا بی اجرت به کسی داده شده و بنابراین بوده است که اشیاء مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیاء نزد او بوده است که اشیاء مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیاء نزد او بوده آن ها را به ضرر مالکین یا متصرفین آن ها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به حبس از 6 ماه تا 3 سال محکوم خواهد شد . در هر دو ماده عنصر سپردن مشهود است .

 

بنابراین از این مواد این گونه استنباط می گردد که در تحقق عنوان مجرمانه خیانت در امانت در مرحله اول باید سپردن و امانی بودن را به اثبات برسانیم و در مرحله دوم خیانت در آن را چنان چه خیانت صورت گرفته باشد اما وصف امانی نیست به موضوع قابل اثبات نباشد ، 1 محقق نگردیده است .

اظهار نامه خیانت در امانت

در رابطه با اظهار نامه خیانت در امانت باید عرض کنیم که قبل از شکایت و ثبت شکواییه در مراجع ذی صلاح می توان اظهار نامه ای تنظیم و به آدرس متهم ارسال کرد و به او اعلام داشت که در رابطه با مساله فی ما بین وصف امانی موجود بوده و هر گونه اقدام و سوء استفاده نسبت به آن مشمول عنوان مجرمانه خیانت در امانت می گردد . البته از دیگر موارد استفاده اظهار در موضوع خیانت در امانت این است که در جایی که شخص مدرکی و یا ادله ای از طرف مقابل مبنی بر امانی بودن نداشته باشد با ارسال اظهارنامه ، این موضوع و وصف امانی بودن را به شخص اعلام می داریم و در صورت عدم پاسخ به اظهارنامه و رد وصف امانی بودن ، در مراحل بعدی می توان از این عدم پاسخگویی برداشت پذیرش امانی بودن را داشت و در صورت هرگونه سوء استفاده از آن به عنوان دلیل استفاده نمود .

برای دریافت 1 توسط 1 به صفحه فوق مراجعه نمایید یا با کارشناسان 1 ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *