ابطال کمیسیون ماده ۱۰۰‏

ابطال کمیسیون ماده 100

شهرداری ، یک نهاد اجرایی عمومی غیر دولتی می باشد که در واقع زیر نظر شهردار ، اداره می گردد . از جمله وظایف این نهاد ، می توان به مواردی همچون صادر نمودن مجوز یا پروانه ساخت و ساز ، دریافت نمودن عوارض شهرداری از  شهروندان ، جمع آوری و حمل زباله های شهری و …. اشاره کرد . به عبارت دیگر می توان گفت که شهرداری باید به وظایف عمرانی ، مانند؛  احداث خیابان ها ، پیاده رو ها ، معابر و همچنین الزام به پذیرش نقشه های ساختمانی ، دقت نماید .

ماده ۱۰۰ قانون شهرداری چیست؟

مسئله مهم دیگری که باید پیش از بیان ابطال کمیسیون ماده ۱۰۰ ، به آن اشاره کرد ، این است که :  ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ، به بیان چه مواردی می پردازد؟ در واقع ، ماده ۱۰۰ شهرداری بیان می کند که، مالکین اراضی و همچنین املاک واقع شده در محدوده شهرها و یا حریم شهرها ، باید حتما پیش از هر اقدام عمرانی و یا تفکیک اراضی، از شهرداری، جواز با پروانه کسب کنند . چرا که در صورت عدم دریافت جواز یا پروانه ، عمل آن ها جرم می باشد و بر اساس قوانین کمیسیون ماده ۱۰۰ ، موضوع مورد بحث این کمیسیون ، جریمه و یا حتی تخریب می شود .

در خصوص کمیسیون ماده ۱۰۰   باید به این مطلب نیز اشاره کرد که : این کمیسیون در واقع مرجعی برای رسیدگی کردن به تخلفات ساختمانی ، از نظر ایمنی و شهرسازی می باشد . که در مرجع مذکور اگر از جانب شهروندان ، در خصوص ساختمان ها و یا حتی منازل ، تخلفی انجام شود ، رسیدگی به آن تخلف حتما صورت خواهد گرفت .

ابطال کمیسیون ماده 100

تخلفاتی که موجب تشکیل کمیسیون می شوند

ممکن است این سوال مطرح شود ، که چه تخلفاتی موجب تشکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ می شود؟

در این خصوص باید ذکر کرد که این تخلفات ، به این شرح می باشند :

۱ / غیر قابل استفاده بودن پارکینگ و یا حتی احداث نکردن پارکینگ .

۲ / تغییر کاربری غیر مجاز .

۳ / در صورت تجاوز ساخت و ساز به معابر عمومی .

۴ / در صورت تخلف مهندس ناظر ساخت و ساز ساختمان .

۵ / باید تمامی ضوابط فنی ، استحکامی و بهداشتی در ساخت و ساز رعایت شود .

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰

یکی از مواردی که وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ ، باید آن را ذکر کند ، در خصوص ابطال کمیسیون ماده ۱۰۰ ، یا به عبارت دیگر ، جهات ابطال آن می باشد . این جهات ، به این شرح هستند :

۱ / اگر رای صادره از مرجع کمیسیون ، سبب سلب شدن حق و یا حقوق دفاعی گردد .

۲ / زمانی که رای صادر شده برای تخریب بنا یا قلع و قمع ، به اشتباه صادر شده باشد .

۳ / زمانی که ایرادات شکلی در مورد رای صادر شده توسط کمیسیون یا حتی ترکیب کمیسیون ، ایجاد گردد .

۴ / زمانی که جریمه تعیین شده برخلاف مقررات باشد ، یا علی رغم اقدام ارادی شاکی در قلع نمودن مستحدثات ، جریمه ای نیز تعیین گردد .

مسئله مهم دیگری که وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ ، باید ذکر کند در خصوص مرجع رسیدگی به دادخواست ابطال می باشد ‌. در واقع ، مطابق با اصل یکصد و هفتاد و سه قانون اساسی ، دیوان عدالت اداری ، مرجع رسیدگی به دادخواست ابطال نمودن رای کمیسیون می باشد . و افراد می‌ توانند دادخواست شان را ، در خصوص نقض رای کمیسیون و یا حتی ابطال آن ، نزد دیوان عدالت اداری ببرند ‌.

به سبب پیچیدگی و حساسیت این موضوع ، پیشنهاد می شود پیش از هر اقدامی ، با وکیلی کارآزموده و زبده ، در این خصوص مشورت شود .

وکلای تهران وکیل

وکلای متخصص تهران وکیل ، با چندین سال سابقه موفق در زمینه ابطال کمیسیون ماده ۱۰۰ ، آماده ارائه تخصصی ترین خدمات حقوقی ، به عموم مراجعه کنندگان محترم می باشند . مراجعه کنندگان عزیز می توانند ،  طی نمودن تمامی مراحل پرونده خود را ، به وکلای مجرب این مجموعه ، با خاطر آسوده بسپارند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *